pentru ca nu stiu daca iti amintesti cu ce atitudine a aparut popescu in fenomen ... dar iti amintesc eu :
bai trogloditilor , voi si cu banditul de selaru sunteti o gasca de neica nimeni , nu ati facut nimic pana acum si am aparut eu sa va arat cum si ce sa faceti
pai cine si ce dialog sa duca cu un asemenea personaj ???
sunt curios , si-a pus vreodata cineva din cei care sustin federatia intrebarea ce motive l-au scos pe popescu din praful balastierelor sa -si omoare timpul si nervii pentru a pune mana pe guvernarea pescuitului ???? da nu va spun eu , BANII !!! ATAT !!
i-l doare-n pu.a de performanta sau de rezultate , dar tronsonul competitii este filonul care trage dupa el si pescuitul de agrement , taxe , cotizatii , etc
dovada ca se pișa pe rezultate este batjocura care a alocat-o celor care intr-adevar au facut performanta , in toate disciplinele de pescuit , dar asta de fapt este strategia , el nu are nevoie de persoane expansive , cu coloana vertebrala si cu forta in fenomen , lui i-i sunt utile gainiile care pun botul si se vand pe 2-3 gologani si pot fi aburiti cu o medalie de 2 lei castigata intr-o competitie ( nationala ) cu 5 pescari
spuneti ca vrem nu vrem trebuie sa plecam capul si sa lingem mana murdara a lui popescu ??? hmmm ...DE CE ???
sunt exemple in istorie si in viata de oameni care decat sa i-si compromita demnitatea au preferat sa se impuste , vezi Vasile Milea , Hatanaka , etc
undita din mana nu mi-o poate lua nici popescu , nici selaru , doar Dumnezeu ... , nu au decat sa se alature unui sistem condus de un sarlatan escroc si mincinos care este reprezentat de un personaj ca buhac

cine vrea !!
asa ca , fire intinse si federatii placute tuturor celor care digera ....