CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Având în vedere ca federatia sportiva s-a infiintat, deschid acest sondaj de opinie pentru a vedea care sunt persoanele potrivite de a candida la functia de presedinte al acesteia. Se impune ca persoanele nominalizate sa fie si ele de acord sa candideze.
- semlecangheorghe
- veteran
Dupa ce am citit si eu discutiile nepartinitoare dintre cei doi, de pe un alt forum, in dialoguri de tip Radu Moraru - Basescu, sunt de parere ca ambii merita functii cat mai inalte in Federatie. Au un cuvant greu de spus, au viziune si, cel mai important lucru, au know-how-ul necesar pentru a conduce destinele acestui sport !!!semlecangheorghe scrie:....Eu il propun pe Tristian.Are pregatire juridica.Este pescar.Se implica.Tine cont de altii.Nu stiu daca si vrea..
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Sigur ca nu vrea nimeni !Astea sint conditiile ! Exceptia esti tu, doar ca tu te vrei si noi nu te vrem (vezi sa nu se intimple ca in Lapusneanu dupa celebra amenintare!) ! Crezi ca vesnicile amenintari ,insulte ,procese, promisiuni neonorate,rezolvari abramburiste a unor situatii (vezi problemele arbitrilor si antrenorilor 'federali' pe care ii ei de la niste structuri care ,spui tu, sint ilegale,vinderea pestilor la pret de dumping etc.etc) ti-au "comis" o imagine de presedinte de fed.? Crezi ca cei de linga tine (cei care au un cuvint serios si la obiect de spus :Vali,Petrush,Shoco... si probabil chiar Gerula)nu si-au dat seama cu cine au deaface ? Ca tu nu poti construi nimc ci poti doar distruge ?Preferi doar "vesnicile inceputuri" si trebuie sa spun ca,dupa parerea mea, nici aici nu ai "har" !