CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 09:14

@fruaur, cu tot respectul, n-ai inteles nimic

Sistemul descris de mine este unul care trebuie sa functioneze asa, in orice federatie sportiva, indiferent de profil, in orice sport si in orice tara. Trebuie sa fie un model care sa produca beneficii pentru toti, sponsori, cluburi sportivi.

Asa ai inteles tu ca trebe sa-mi faci mie rentabil hobbyul? Serios? Hobbyul meu e foarte rentabil. Da nu l-am vazut nici pe Schumacher sa mearga la raliu cu masina personala si luni dimineata sa fuga acasa ca are de mers la lucru.

Care bani si glorie? Dar in orice sport, performanta se rasplateste. Nu cu un voucher de 2000 de lei, dupa ce ai bagat 20.000 de lei. Sa fie clar. Si nu este normal ca un campionat national sa fie o liga exclusivista, nu prin vointa oamenilor, care sunt de buna credinta, dar prin evolutie.

Ce treaba ai si tu cu banii si portofelu? Vezi! Intoarce-te repede ca-i Popescu in spatele tau, iti baga mana in buzunar! Ti-am cerut io bani pentru ceva? te conving io sa scoti vreun ban? Pentru ce?

Io zic sa mai vezi o data ce discutam noi aici, sa mai citesti ce-ai scris, si o sa vezi ca esti GENIAL!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Iun 2011, 09:32

Chief scrie:Sistemul descris de mine este unul care trebuie sa functioneze asa, in orice federatie sportiva, indiferent de profil, in orice sport si in orice tara. Trebuie sa fie un model care sa produca beneficii pentru toti, sponsori, cluburi sportivi.
eu nu vad niciun sistem descris de tine
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 09:42

@ Chief : nu e necesar sa recitesc caci se intelege de la sine

vrei sa faci si tu un ban si nu sti cum

tu vrei o reconpensa banoasa ca practici ceva

dar esti nerealist in ce priveste provenienta platitorului care de fapt si de drept e pescarul de rind ca aia platesc cotizatiile iar cheltuieli suplimentare nu insemna altceva decit ridicarea preturilor lor

propui sa se ridice pretul cotizatiilor ca sa cistigi si tu ceva ?

sau ca sa o luam altfel ... tu de unde crezi ca se aduna banii aia ? cad din cer ? de la mine si de la alti pescari de rind se aduna

daca ai platit permis fi sigur ca nu esti tu unicul si l-ai platit ca sa ai voie sa pescuiesti
dar acu tu ce vrei ? vrei banii inapoi ? :lol:

asocierea ta cu alte sporturi e deplasata
aia cu schumacher e si mai si ! e ca si cum ai zice ca statul ia dat salar adunat prin lege asadar fortind restul soferilor germani ca sa plateasca ceva suplimentar
in primul rind ca sa ajunga acolo ca mari firme ( retine ! firme nu statul cum propui tu ) s-ai plateasca salarul ala el singur a investit bani si timp ca sa ajunga acolo in pozitia aia de a avea succes financiar si sa ajuns acolo in domeniul ala pt ca au nisha lor iar pescuitul nu se compara

pina la urma nu am inteles , esti si tu un Schumacher al pescuitului romanesc ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 09:48

Sponsori :arrow: bani
Club :arrow: bani
Pescar :arrow: doar rezultate
Rezultate :arrow: bani la pescar si inapoi la club (bani nu vouchere - mai multi bani)
Federatie :arrow: cadru, legi, organizare, competitii sanatoase
Cadru, legi, organizare, competitii sanatoase :arrow: promovarea sponsorilor, pescuitului, cluburilor

Asta pe scurt. Am mai scris despre asta in mai multe locuri dar trebuie sa fii atent la discutii serioase nu la CD-u cu Popescu. Fac si un referat de 3 pagini semnat si stampilat, cu exact mersul lucrurilor, competente, cine ce face, implementare, pac-pac, promovari, circuite si bani, dar... numai pe bani. Ca altfel nu merita. Banii jos si pun planul. Ca am vrut sa fac moka si cica am vrut sa va iau banii din buzunar prin caracatita lui Popescu. Era sa ma confunde cu omu de zapada vreo doi "prieteni" pe-aici.

Cine nu pricepe ce inseamna o federatie sportiva si o auzit numa de Popescu, poate sa mearga la Capatos sau la Diaconescu in garsoniera.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 10:02

Fruaur, cu tot respectu, mi se pare ca srii al beutura ca un coleg mai vechi, momentan debarcat.

Ce stat ma? Ce pescar de rand ti-am zis io ma? Ce sportiv nu vrea o recompensa pt ca e bun in sportul pe care-l practica? Hai sa nu mai facem pescuit de competitie, ca nu avem nevoie de campionat national, numa ca sa zicem ca avem. Nu? Daca tot ducem toti bani de-acasa... da, de aia nu m-am dus, si de banii aia mi-am luat scule sa zic asa. Vreau io sa le cresc cotizatiile? Cui ma? Esti dus? Serios. Cine plateste cotizatie? Platesti tu ANPA, daca platesti, pentru ape goale. E bine?
@ Chief : nu e necesar sa recitesc caci se intelege de la sine

vrei sa faci si tu un ban si nu sti cum
E clar ca SE INTELEGE DE LA SINE...
pina la urma nu am inteles , esti si tu un Schumacher al pescuitului romanesc ?
Nici n-o sa prea intelegi multe in viata daca o tot tii asa cu interpretarile. Poate sunt, poate nu sunt. Pe banii mei e clar insa ca nu am nimic de demonstrat la nimeni.
asocierea ta cu alte sporturi e deplasata
Asocierea cu niciun sport nu poate fi deplasata, decat cand vorbim de LRS. Cand vorbim de o FEDERATIE SPORTIVA care trebuie sa promoveze un SPORT, se poate asocia si cu fotbalul si cu sahul, e drept cu semnele < sau > intre el. Dar sunt semne care permit comparatie. Inafara de asta, pe piata romaneasca se invart sume exorbitante de bani, in afacerile cu scule de pescuit, dar patronii stiu bine ca prostul cumpara. Nu ca pe multi i-ar da afara din casa sustinerea unui club, da de ce sa mai cheltui bani degeaba, pe fecioresti. Sunt distribuitori care sustin cluburile, dar exemplele sunt mega-putine. Nu au nevoie de promovare, ca sa umple manelistii si neandertalii, toate lacurile si raurile din tara in fiecare weekend. Toti cumpara fire, bote, mamaligi, bombe, hatze, platesc taxe de pescuit... au ANPA, sunt membri vreunui AJVPS... alea alea alea... unde-s banii aia fruaure?

Atatia bani sa ai tu, cati imi trebe mie de la careva din pescari! Am zis!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 10:02

federatia aia de unde primeste fondurile ?

de la membri ei sau de la stat ?

daca e doar de la membri ei ... si nu adunata prin alte mijloace obligindui pe altii neinteresati sa o faca , dupa cum am mai zis , dativa cit vreti voi !

eu unul decit sa va dau voua care va plac concursurile bani sa va luati la intrecere mai degraba dau bani pt populari , curatenie si paza apelor

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Iun 2011, 10:06

Chief scrie:Sponsori :arrow: bani
Club :arrow: bani
Pescar :arrow: doar rezultate
Rezultate :arrow: bani la pescar si inapoi la club (bani nu vouchere - mai multi bani)
Federatie :arrow: cadru, legi, organizare, competitii sanatoase
Cadru, legi, organizare, competitii sanatoase :arrow: promovarea sponsorilor, pescuitului, cluburilor
Asta-i sistemul pe scurt ?
pai cred ca mai pe scurt si concis ar fi putut fi sintetizat asa :

:arrow:

:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 10:08

pina la urma frustrarea ta e ca alti fac bani din pescuit si tu nu faci ?

sau ce ?

fortezi tu pe alti sa scoata banul pt ca ei fac comert si le iese si lor un profit ?

ca pina la urma doar asta reiese... , bani bani si iar bani

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Iun 2011, 10:42

Chief scrie: Am inteles Tavi da mergem la ANI si DNA si Parchetu' Anticoruptie si Curtea de Conturi. Nu mai e asociatia lui cu care a facut campeneasca pe la nu stiu ce balta si n-a dat premiile, corturile si lampile, sau care era discutia... si sa trebuiasca actionat pe civil sau penal sau mai stiu eu ce.
Asa au zis multi altii inaintea ta, ca nu e asociatia/federatia lui.
Mai destupa-ti urechile sa asculti si ce spun fostii asociati. Nu doar Popescu.
Chief scrie: E in fruntea unei institutii de stat, cu buget, cu alea alea.
Aici ai probleme de clarificare a unor notiuni. Dici Popescu a creat o institutie de stat ? Uite asa se creaza statul si dreptul de catre privati ! :lol: :lol: :lol:
Chief scrie: Este comisie de cenzori, sunt sefi de comisie, este vice... si oricum, vreun an de-acum incolo e mocangeala.
Te pomenesti ca toate acestea pana acum nu au existat in organizatiile pe unde Popescu a trecut si si-a facut faima pe care o are in prezent. Acum s-au inventat.
Se vede ca nu stii ce inseamna executiv si cum se pot risipi banii unei organizatii conduse de cine nu trebuie. Tu le vezi pe toate la modul ideal.
Chief scrie: @fruaur, cu tot respectul, n-ai inteles nimic

Sistemul descris de mine este unul care trebuie sa functioneze asa, in orice federatie sportiva, indiferent de profil, in orice sport si in orice tara. Trebuie sa fie un model care sa produca beneficii pentru toti, sponsori, cluburi sportivi.

Asa ai inteles tu ca trebe sa-mi faci mie rentabil hobbyul? Serios? Hobbyul meu e foarte rentabil. Da nu l-am vazut nici pe Schumacher sa mearga la raliu cu masina personala si luni dimineata sa fuga acasa ca are de mers la lucru.
..........
Am priceput. Tu asta vrei de la Federatie, SA TI SE DEA. Ca sa nu mai asteptari desarte, uite-te in jur.
Federatia nu iti va da tie sau clubului din care faci parte in veci nimic. Doar iti va lua !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Iun 2011, 10:45

Au inceput sa apara hienele cu foamea-n glanda !

In toate interventiile lor pe acest topic nu fac altceva decat acrediteaze ideea unei federatii absolute , inlocuitoarea AGVPS .
Eu nu inteleg cum vad unii legatura intre o federatie sportiva de pescuit si gestionarea resursei piscicole din Romania . Desfiintam ANPA ca vine federatia sa faca legea in pescuit , cu alte cuvinte ne cred prosti pe toti .
In fond nu se urmareste decat o afacere profitabila pentru hiene si paguboasa pentru pescari , totul sub masca FRPS .

Te doare bila cat de handicapati ne cred astia si cu cat tupeu isi sutin aberatiile insolente .
Cum au mirosit ca este loc de un ciolan de ros , cum au tabarat hienele diperate sa sustina sus si tare ca numai FRPS este singura institutie care rupe gura targului in materie de pescuit .

Nimeni , dar absolut nimeni n-a sustinut disocierea clara a pescuitul in doua mari clase distincte: pescuit de competitie ( unde poate sa-si faca cei interesati cate asociatii si federatii doresc ) si pescuitul recreativ , care nu are nimic de-a face cu primul .

Dar ce s-au gandit mintile <luminate> , din pescuitul de competitie nu se fac atat de multi bani incat sa sature toaste hienele federalizate , asa ca , hai sa-i prostim lumea cu ideea ca FRPS esti singura autoritate in materie de pescuit. In consecinta toate cluburile si asociatiile de pescari trebuie neaparat sa se afilieze noii federatii daca vor sa mai funtioneze . Ideea este urmatoarea , una este sa ai o federatie cu 10-15 cluburi si 4 -500 de membrii , din care nu prea poti sa faci mari afaceri si nici la cotizatii nu te scoti si alta-i sa ai in subordinea ta toate cluburile si asociatiile din tara care numara milioane de membrii si pe langa permise vandute le mai incasesi si cate o cotizatie anuala . Chestie simpla de matematica . cu cati mai multi fraieri cotizanti , cu atat mai bine pentru FRPS
Dupa acest principiu se ghideaza hienele cand trambiteaza sus si tare peste tot ca acesta federatie este unica reprezentanta a pescarilor din Romania

Scrie răspuns