CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2011, 12:48

fruaur scrie:@Bass Assassin : laso mai incet ! , n-auzi ca nu de la noi vin banii ?

banii vin de la buget ! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Si la cite comisii sint in federatie,n-o sa le ajunga nici pe juma de an, ca deh, ne trebuie "tehnocrati",ori aia, "minti luminate" nu asa ,simpli muritori cu 70de kg de silicoane,se cer a fi platiti,ca sint cu "greutate""Poi ce crezi, ca-i simplu sa omologhezi toata ziua piste de concurs ,sa faci statistici,si sa dezbati care club nu si-o platit cotizatia??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Iun 2011, 12:49

fruaur scrie:iau intrat astea in cap uitinduse in urma cu zeci de ani in alte tari unde marii producatori sau comercianti au sponsorizat campionii care au avut obligatia sa le promeveze produsele

adica niste pupincuristi cu tricouri albe pline de embleme cu mineca scurta pe care le poarta peste altele cu mineca lunga :lol: si care contra cost zic " ia fraiere de asta ca e bun ! "

o gogoasa de reclama facuta pe o piata f larga nu ca ce-a romaneasca si intr-un domeniu care se vrea sa fie sport de performanta cu , care vrea sa se asocieze , " sport " pe care multi vor s-al joace cind au timp dar la care nu e nimeni dispus sa plateasca bilete s-al vada

numai ca romanu are discernamint si stie ce fel de scule vrea fara s-ai zica un Shumacher ce si cum si asadar comercianti de la noi nu au nici un interes s-ai sponzorizeze pe campioni

in ziua de azi nici pe alte piete nu e usor sa ai sponsor caci deja sint alte vremuri si e plina lumea de marfa
fraur ,

originala si pur ,,romaneasca'' viziunea ta :D :D

pupincuristi cu tricouri albe :D :D
aia cu romanu are discernamant si stie ce scule vrea......e cea mai tare :D :D :D

stau exemplu tonele de marfa china , pufuleti expandati si bambine fosforescente care umplu rafturile .....
ala e romanu cu discernamant de care vorbesti
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Iun 2011, 12:59

D-le Fruaur , de ce sa o las mai incet , crezi ca trebuie sa punem imediat botu' la vrajelile unor hiene flamande ? In asa hal ne putem desconsidera singuri !

Si sa admitem ca ar fi cum spun ei ,banii vin de la buget, dar acest buget de unde vine ? Nu cumva tot din buzunare noastre ?

Si de ce trebuie transformata o pasiune , pana la urma pescuitul asta este , intr-o sursa de facut banii pentru niste hiene lihnite ?

Si marea problema este ca se vrea trecerea celor doua mari clase de pescari , cei care pescuiesc recreativ (hobby) si cel de competitie sub tutela FRPS implicit ANST-MTS . Se vede din avion ca totul nu este decat o afacere oneroasa gandita de mintile infometate ale unor hiene

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Iun 2011, 13:19

fruaur scrie: " sport " pe care multi vor s-al joace cind au timp dar la care nu e nimeni dispus sa plateasca bilete s-al vada
mijto asta . mi-a placut.
se te simti si bine cand te uiti la altul cum pescuie.

masochism pur :D

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Iun 2011, 13:32

pe acelasi principiu toti carora le place sa joace fotbal se uita la altii cum il joaca si dau o carca de bani pe asta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 15:04

@ Sorin : romaneasca neromaneasca cam aia e ! acu daca nu tot comerciantul roman e inspirat si sta cu marfa proasta in rafturi e alta poveste dar eu cred ca majoritatea pescarilor stiu ce vor !
uitete pe forumul asta si vezi ce scule are fiecare
sau uitete la subiectul ala " ce ne mai cumparam "
fix aia vroiam sa zic ! ca au deja gusturi destul de rafinate

ce sa zic ? eu ii cred pe de aia cu tricouri albe si recomandarile lor tot la fel de mult ca si pe asa zisi jurnalisti " in bed whit " care numai purul adevar nu il mai scriu ci scriu numa ce vor alti sau ce vor alti sa ne trasmita

adica prosteala maxima in masa !

@ Bass Assassin : acolo am fost ironic dar nu la adresa ta

eu fix ca tine zic
ca bani de buget tot din buzunarele noastre vin

@ Chief : daca bugetul e care e , adica o suma fixa de bani care se imparte pe ministere
de la care minister vrei tu sa scoti banii aia cu care sa-ti finantezi tu un stil de viata placut

de la minesterul sanatatii ? al invatamintului ? sau care ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 15:53

@fruaur... la cum pui problema si la cum le incurci, in purul stil romanesc, cred ca am sa abandonez discutia cu tine, ca si la celalalt topic. Nu-mi dau seama daca vrei sa ne spui ceva sau cauti doar motiv de hartza. O arzi cu stilu meu de viata si ca mie-mi trebe banii pescarilor. Esti dus cu pluta ti-am mai zis. Nu-mi trebe sa-mi dea mie bani ca-s io vreo revelatie a pescuitului de competitie, dar poate sunt altii care merita si nu-si permit. Si daca vreunu are rezultate e normal sa aduca ceva clubului si sa-i iasa si lui ceva. Care da box dupa box, nu mai prinde echipa, e clar. Si tot ai impresia ca io vreau sa scot banii de undeva si sa-i iau io ca sa pescuiesc smechereste. Praf... Si frustrat cred ca esti tu, io pescuiesc cu ce scule vrea muschii mei, pe ce balta vrea muschii mei, cand vrea muschii mei, ca sa ma exprim pe persoana fizica... Nu-mi trebe banii nimanui si aprecierea nimanui, ca dovada ca nu m-am dus sa-mi umflu muschii ducand bani de-acasa, si cica zice unii ca n-am dreptu nici sa vorbesc, pentru ca n-am "cotizat"... Majoritatea au mers din placere si total dezinteresati. Sunt convins ca anii de competitii urmati de multi colegi de-aici, pe care ii respect, au farmecul si frumusetea lor. Dar e o afacere scumpa. Poate face colegul Vali un calcul, cati bani a bagat in competitii din 2004 incoace, cu toate taxele de etape, cu costul deplasarilor si cu ce se mai cheltuie. Sau poate ne spune Shoco, cum a bagat cateva roabe de bani mergand la mondiale si europene si balcanice si la tot felul de competitii interne si internationale, ani la randul. Da nu ca pe el cica l-a trimis SGVPS-u. Aia sunt tata si mama pescarilor de competitie. Cat ti-a dat ma AGVPS-u si cat ai bagat tu? Sau te-a sponsorizat total sa aduci faima tarii? Sau cum e, ca io, hiena dispusa la voluntariat, nu stiu...

Da nu-i bai ca oricum IO nu-i iau de nicaieri ca nu-mi trebe, si la noi oricum se baga banii in drumuri, in sanatate se baga cu pompa si cu basculanta, in toata infrastructura la fel, si cu protectia sociala azi maine ii facem din glezna pe suedezi, ce sa-ti povestesc, da nu simte nimeni nimic. Azi maine o sa zici ca vreau sa le iau banii profesorilor si aia 15% de la pensii si 25% de la buetari sunt la mine in buzunar. Jalnic... Io-i zic ca-s mai multe surse si el intelege ca de la buget si mai si rade ca doamna-n targ. Si mai jalnic... Imi vine mie sa rad... :lol: :lol: :lol: :lol: Si daca la tine bugetele se fac luand de la altii, esti la fel de istet ca Boc. Se lauda cu o crestere de 2,5 % da aia e datorata iesirii din post si inceperii sezonului nuntilor. Fix atunci au prognozat ei 2,5%. :))))

Sorin cred ca a priceput ce vreau sa spun si mie mi-e suficient. :) Interesul e oricum in scadere si pentru competitiile cu dus de bani de-acasa. Repet, nu e vina cluburilor sau a bussinesurilor din spate. Ele fac ce pot. Dar sa nu-ti vina nimic inapoi... Oare cat or mai face-o si ei? Oare este vreun sport din care nu ies bani fruaure? Inafara de meciurile de fotbal a cantaretilor cu vedetele retrase, care se stie din start ca e caritabil.

@Tavi, de acord, da banii inainte, ca poate faci ca Popescu :lol:

@Bass Assassin - ce intelegi prin pescarul obisnui, ca eu cand vorbesc de FRF si FOTBALISTUL OBISNUIT, nu inteleg nimic, si aici vorbim de o federatie de profil
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 16:08

SF scrie:
Chief scrie:
Care bani si glorie? Dar in orice sport, performanta se rasplateste. Nu cu un voucher de 2000 de lei, dupa ce ai bagat 20.000 de lei. Sa fie clar. !
Intereseaza-te la cat pot ajunge banii aia de rasplatit efortu in cazu unui concurs FIPS CIPS , chiar campion mondial sa fi !
Ie multii banii, da ia vezi, in Mexic sau Italia de exemplu, i-au dat pescarii? Italienii si americanii mai ales. A bagat Yamamoto mana in buzunar? Ca romanii saracii au cam bagat. Si io Portugalia? Cat era amenda sa poti participa? De ce n-a platit AGVPS-u? Intrebare simpla.

Da am observat ca de cand e popescu mogulu de serviciu, AGVPS-u e lapte si miere. Da stiu io pe unii care-i injurau acuma cativa ani, nu multi, si acuma, de cand cu popescu, asa se exprima de parca AGVPS-u sunt saracii niste victime puse la zid de trufia lui Popescu, care vrea sa-i lase pe drumuri pe saracii, sau ceva de genul asta.

Daca facem un televotin AGVPS VS Popescu, castiga AGVPS cu majoritate zdrobitoare, ca dovada ca strategiile tip Basescu gen: Subiectul zilei e Popescu, tin bine la mase, si am si uitat ca am cotizat 20 de ani la o adunatura de pungasi, care au permis distrugerea tuturor apelor publice sub ochii nostri, si au inlescnit afaceri gen Sacalaia, Bezid, ANPA... etc etc etc... parteneriate nerespectate, abuzuri... etc etc etc... toate menite sa suga numai bani si sa nu faca nimic. Da bine ca a venit popescu, ca acuma el e cauza tuturor nenorocirilor. Nici n-a apucat sa faca nimic sau sa-i ia banii lui fruaur si bass assassin, macar de-i lua sa radem si noi un pic, da au aparut hienele, fiti atenti. Sa nu va manance banii de alocatii si banii proaspetelor mamici.

Pastele lor de minti luminate, analisti economici si judecatori de caractere... e un talk-show numai cu somitati pana la urma si topicul asta, si toata tara arde din vina lui Popescu, sa-l trag in claxon si pe ala.

Va pup baieti. Grija mare la moguli, hiene, AGVPS si Popescu. Pana atunci, vedeti sa nu tineti tare de bani ca, daca vreti sa pescuiti in toata tara, va trebe vreo 25 de permise. Si in adancul sufletului, de cate ori o sa bagam mana in buzunar, o sa stim ca avem pe cine sa injuram, si o sa bagam mana mai linistitit.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Iun 2011, 16:15

Postarea asta ultima e de editorial ! Bravo ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 16:30

Chief scrie:caritabil.
tu ai zis ca vin bani de la buget nu eu !

partial... da ? dar si de la buget

ca vrei sa vina si din alte parti aia nu ma priveste
din partea mea spargetiva bani cum vreti voi ca eu ma refeream doar la partea care ziceai ca sa vina din buget

vorba aia... tarisoara asta nu are alte prioritati decit sa sponsorizeze ( asa din mila dupa cum zici tu ) pe unii si alti ( saracii ) sa mearga la pescuit
asta de parca concursurile de pescuit sint ceva necesar sau sublim la nivel de arta , cultura si sport de performanta

cu alte cuvinte ce vrei tu mie imi suna cam asa : satul arde iar baba se piaptana

dar vezi ? iar vorbestii in dodii si tot tu te superi
esti necoerent
ori vrei ceva ori nu vrei
nu se poate si una si alta !

problema ta e ca nu sti sa te exprimi si nici sa ne convingi ca ce vrei tu e bun si in interesul nostru

Scrie răspuns