discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

razvan m. scrie:Postarea asta ultima e de editorial ! Bravo !

nu inteleg ce ti se pare asa grozav
ca injura ?
-
bradypus
- veteran

atrag atentia moderatorilor !
userul Cheif injura ca la usa cortului si are atitudine ostila
-
Tavi
- veteran

Chief scrie:
@Tavi, de acord, da banii inainte, ca poate faci ca Popescu
Chief, ok banii inainte. Cat ceri si ce anume vinzi?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
shoco
- utilizator constant

@Tavi,
BVC-ul presupune sa stii pe ce sa ii cheltui.
Avand in vedere ca totul trebuie reconstruit in tara asta de la zero, cheltuielile se pot ridica la nelimitat.
Totusi, ca un exemplu de buna practica, in Cehia sunt in jur de 300.000 de pescari cotizanti a cate 80 de euro / an.
Asta inseamna undeva la 24 milioane de euro intra in conturile asociatiilor cehesti.
Din asta 80% merge catre Federatie, de unde se impart catre ramuri sportive, populari, etc.
Numai noi privim totul ca pe bisericutze.
Sa-mi explice desteptul ala care a vazut performanta in inot pe uscat sau fotbal fara teren de fotbal.
Deci fara ape, nici o sansa.Si atunci de ce sa le administreze altii cand logic si normal este sa fie in aria ta de activitate.
Tavi, cu 24 de milioane de euro / an, as reconstrui tara in 2-3 ani de zile.
La banii astia as reusi cu siguranta sa strang si un pol de putere politic in jurul meu ca sa modific si legislatia in favoarea pescarilor.
Iti garantez ca Romsilva,AGVPS si ANPA impreuna nu fac atata.
Desigur , la noi dreptul de pescuit pe un an intreg trebuie sa fie mai ieftin decat un detz de vodka la teresa din spatele blocului.
Eu as creste preturile cu nesimtire.Golf nu joaca oricine, nici tenis.
Si cu aia 200.000-300.000 de cotizanti din tara as putea reconstrui tara.Fara probleme si in timp record.
Plus ca oamenii atunci cand ar plati 300-400 ron / an sa pescuiasca ar putea sa emita si pretentii si sa ma ia de gat pt banii aia.
DAR mi-as permite sa platesc paza, sa populez rauri, sa fac scoli de pescuit, sa sustin echipe nationale, sa obtin rezultate si iesim din evul mediu....
Crezi ca e chiar asa de greu ?
It's just politics...
-
anem
- veteran

shoco ... ceea ce spui tu mi se pare nostim si chiar copilaros, as putea zice chiar naiv ... sorry, dar treburile nu stau asa si o sti si tu prea bine ... daca ar ajunge la federatia din romania atatia bani atunci in cel mai bun caz 500.000 de euro ar ajunge unde ar trebui ... restul

... dar nici aia 500.000 ...
later edit: si da, in cazul asta ai fi strans de gat imediat in intrarea celui de-al doilea an de existenta, ca in primul inca se mai gasesc scuze ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Tavi
- veteran

Shoco ideea e corecta. E nevoie de mult mai multi bani pentru a administra apele. Pescuitul in romania e ieftin si prost. In sistemul actual un pescar roman plateste 30 de lei care se duc in gaura neagra numita bugetul statului si inca tot cam atata unei asociatii (daca ii mai plateste si pe aia) adica vreo 15 EUR /an. Si evident, de banii astia are pretentia sa pescuiasca pe toate apele publice, sa fie peste, paza, etc
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Bass Assassin
- senior

Sunt unii d-le pe aici, elitisti in pescuit ...care au niste expuneri extraordinar de <versate> ,pescuitul in opinia lor, nu mai este un hobby , este doar o afacere adresata celor cu resurse financiare puternice.
Pescarul obisnuit , cel care doreste sa pescuiasca doar cu permisul ANPA ii este refuzat dreptul de-a mai putea pescui . Se pare ca avem de-a face cu o grava instigare la discriminare tolerata pe acest forum .
Toti cei care critica acesta federatie trebuiesc pedepsiti exemplar in fata colectivitatii , spre a fi un exemplu pentru restul , sa nu miste nimeni in front sa tulbure aranjamentele .
Acesti domni mizeaza pe spiritul de turma si ne considera imbecili.
-
anem
- veteran

Tavi scrie:Shoco ideea e corecta. E nevoie de mult mai multi bani pentru a administra apele. Pescuitul in romania e ieftin si prost. In sistemul actual un pescar roman plateste 30 de lei care se duc in gaura neagra numita bugetul statului si inca tot cam atata unei asociatii (daca ii mai plateste si pe aia) adica vreo 15 EUR /an. Si evident, de banii astia are pretentia sa pescuiasca pe toate apele publice, sa fie peste, paza, etc
Tavi ... as fi de acord sa creasca mult pretul pentru permise dar sa am certitudinea ca voi vedea si rezultatele ... sunt convins ca daca de la anul s-ar face permisul si 150 de euro tot pe aceleasi ape as pescui ... goale de peste si toti aceeasi japcari si plasari ar fi pe ape ...
ps : shoco, sa sti ca nu ai nevoie de teren de fotbal pentru a invata sa joci la fel cum nu trebuie sa platesti nici o taxa daca vrei sa dai cu piciorul in minge ... si la fel sta treaba si cu inotul ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
SF
- veteran

Chief scrie:
Pastele lor de minti luminate, analisti economici si judecatori de caractere... e un talk-show numai cu somitati pana la urma si topicul asta, .
Tristinel , calmeaza-te ca nu te-o atacat , injurat nimeni ! Daca ai anumite probleme incearca o terapie , da nu mai ulra pe aici in sus si in jos desconsiderand participantii la discutie !
Nu esti nimic deocamdata ca sa vorbesti asa !