Io unul nu gindesc asa...Tocmai ca „perla„ii apartine exclusiv,d-lui Popescu...Bass Assassin scrie:Ce dracu-i dati atata importanta unui avorton schizoid ?
Nu pot sa cred ca ganditi asa !!! ... cum dracu sa poata, o federatie de kkt , nerecunoscuta de nimeni "sa ceara in instanta sa fie interzise toate competitiile care au ca si scop stabilirea unei ierarhii" , cum vine asta ?
Ce instanta poata sa ia asa ceva in considerare ?
Domnilor , idiot este numai acest escroc fara scrupule, acest foamea-n gat, conceput la o "citirica" acolo unde s-a basculat "smecheria" expirata !
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- Bass Assassin
- senior
D-le Semlecan , nu la dumneata m-am referit ... sunt si persoane care chiar iau de bune toate balivernele schizoidului .
El pe asta mizeaza , vrea sa lase impresia unui "baiat citit" si care are un cuvant greu de spus in materie de legislatie si de "orice" ...
Individul nu este altceva decat un sfertodoct care vrea cu tot dinadinsul sa faca bani pe spinarea "fraierilor" de pescari (asta in mintea lui bolnava) ... si vine pe unde gaseste terenul slab sa manipuleze si sa ameninte . El crede ca toata lumea "sta drepti" la ineptiile unei minti bolnave ...
D-le Semlecan , citeste te rog ce spune dl Val despre impostor pe un alt forum
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... &start=195
El pe asta mizeaza , vrea sa lase impresia unui "baiat citit" si care are un cuvant greu de spus in materie de legislatie si de "orice" ...
Individul nu este altceva decat un sfertodoct care vrea cu tot dinadinsul sa faca bani pe spinarea "fraierilor" de pescari (asta in mintea lui bolnava) ... si vine pe unde gaseste terenul slab sa manipuleze si sa ameninte . El crede ca toata lumea "sta drepti" la ineptiile unei minti bolnave ...
D-le Semlecan , citeste te rog ce spune dl Val despre impostor pe un alt forum
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... &start=195
Tata daca n-ar fi existat niste viduri legislative asta n-ar fi reusit sa faca federatia si tot pe fondul lor insista acum sa inchida LRS, APCR, LRC, AGVPSR, etc.Bass Assassin scrie:Ce dracu-i dati atata importanta unui avorton schizoid ?
Nu pot sa cred ca ganditi asa !!! ... cum dracu sa poata, o federatie de kkt , nerecunoscuta de nimeni "sa ceara in instanta sa fie interzise toate competitiile care au ca si scop stabilirea unei ierarhii" , cum vine asta ?
Ce instanta poata sa ia asa ceva in considerare ?
Domnilor , idiot este numai acest escroc fara scrupule, acest foamea-n gat, conceput la o "citirica" acolo unde s-a basculat "smecheria" expirata !
Schizoid, schizoid, dar daca-i iese?????
De-aia ne punem mintea la infectiile lui. Ca se extind si trebuiesc neutralizate. Intelegi?
Dupa cum zici si tu idiotul fara scrupule cu foamea-n gat s-ar putea sa-ti manance banii ca sa te lase sa mergi si tu la un concurs daca nu i se da la cap din fasa.
- semlecangheorghe
- veteran
Bass, d-l Val are dreptate in multe privinte..
Dar asta e crincena rau
Care rezultate domnu Popescu???
„Reusita„intitulata ..„Cupa Baracuda„???
Regulamentele copiate de pe la altii??Hai ca n-ar fi o problema ,dar ...nu funtioneaza??
Pe cine trimiti la crap,in 2012??
Tu nici nu ai C.I.S.,si vorbesti de ,loturi nationale??
Dar asta e crincena rau
Val Pangică,
Nu pe mine trebui să mă studiezi. E pierdere de timp. Ar trebui să-mi analizezi rezultatele. În istoria pescuitului sportiv din România fiecare va fi analizat prin ce a făcut, nu prin părerile personale ale lui X sau Y despre unul sau altul.
Indiferent ce va fi, nimeni nu va contesta faptul că unii au avut rezultate sportive, iar că Popescu a constituit federația română de pescuit sportiv. Proiect menit să dea coerență unui sport din care până acum unii s-au înfruptat fără să-i dea nimic în schimb.
Te asigur că federația va dăinui, indiferent cât vor încerca unii să se pună de-a curmezișul. Nu se va mai înființa o altă federație, dintr-un motiv pe care îl știi cu siguranță. Legea nu mai permite așa ceva. Și nici aceasta nu va putea fi desființată vreodată. Cine vă gestiona funcționarea ei, este Adunarea generală a acesteia. Nu ne deranjază mârâiturile celor de pe margine atâta timp cât nu sunt membri ai federației. Te asigur că nimeni nu va mai organiza competiții oficiale în România atâta timp cât federația va exista.

„Reusita„intitulata ..„Cupa Baracuda„???
Regulamentele copiate de pe la altii??Hai ca n-ar fi o problema ,dar ...nu funtioneaza??
Pe cine trimiti la crap,in 2012??

Tu nici nu ai C.I.S.,si vorbesti de ,loturi nationale??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- Bass Assassin
- senior
Vad ca au inceput sa se miste lucrurile
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4
Nu credeti ca este timpul sa actionam si noi ?
LRS pe o parte , "recreativii " pe alta parte ...si pana la urma trebuie sa-i anulam boschetareala aia de federatie
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4
Nu credeti ca este timpul sa actionam si noi ?
LRS pe o parte , "recreativii " pe alta parte ...si pana la urma trebuie sa-i anulam boschetareala aia de federatie
[quote="semlecangheorghe"]Bass, d-l Val are dreptate in multe privinte..
Dar asta e crincena rau
[quote]Val Pangică,
Nu pe mine trebui să mă studiezi. E pierdere de timp.
�Reusita�intitulata ..�Cupa Baracuda�???
-------------------------------------------------------------------------------------
Da` de asta ce ziceti?
Popescu Stefan scrie:
miyagi,
Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
---------------------------------------------
Ia zi Gogule cum ie cu mancatu` de peste si neplatit
------------------------------
Popescu Stefan scrie:
Gabi Sandu,
Pescuitul sportiv tip manea, a încetat.
Pescuit de tip manea? Iti aduc aminte. Ca poate ai uitat. Eu nu. In anul 2008 m-ai invitat la un concurs pe Doripesco, concurs organizat de federatia voastra. La acest concurs ati decis sa se puncteze de 2 kg in sus. Vecin de stand erau cei din conducerea federatiei. Pestele care era sub 2 kg in loc sa fie aruncat in balta era pus pe gratar. Aste este pescuit sportiv de tip manea. Nu competitiile organizate de noi. Cand ti-am spus, ai inchis ochii si ai gasit argumente in apararea lui. Asta este manea.
MUAAAAAAAAH!
Deci tot la chiolhanuri va sta capul?!!!!!!!!!!
Nu pe mine trebui să mă studiezi. E pierdere de timp.

�Reusita�intitulata ..�Cupa Baracuda�???
-------------------------------------------------------------------------------------
Da` de asta ce ziceti?
Popescu Stefan scrie:
miyagi,
Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
---------------------------------------------
Ia zi Gogule cum ie cu mancatu` de peste si neplatit

------------------------------
Popescu Stefan scrie:
Gabi Sandu,
Pescuitul sportiv tip manea, a încetat.
Pescuit de tip manea? Iti aduc aminte. Ca poate ai uitat. Eu nu. In anul 2008 m-ai invitat la un concurs pe Doripesco, concurs organizat de federatia voastra. La acest concurs ati decis sa se puncteze de 2 kg in sus. Vecin de stand erau cei din conducerea federatiei. Pestele care era sub 2 kg in loc sa fie aruncat in balta era pus pe gratar. Aste este pescuit sportiv de tip manea. Nu competitiile organizate de noi. Cand ti-am spus, ai inchis ochii si ai gasit argumente in apararea lui. Asta este manea.
MUAAAAAAAAH!

Deci tot la chiolhanuri va sta capul?!!!!!!!!!!
In hameseala ta ai sarit sa ocupi si pescuitu marin desi nu ai cel mai mic habar despre asta , arata asta cat de flamand esti , dobitocule !
Bai boule incaltat , tu nici macar nu cunosti speciile , fac pariu , si vrei sa faci federatie sportiva !
In hameseala ta ai sarit sa ocupi si pescuitu marin desi nu ai cel mai mic habar despre asta , arata asta cat de flamand esti , dobitocule !
SF scrie:Sper sa-l intrebe aia in instanta ce-i cu tampenia asta de pescuit competional marin , unde se va desfasura care-s cluburile si sportivii !
Bai boule incaltat , tu nici macar nu cunosti speciile , fac pariu , si vrei sa faci federatie sportiva !
Ai sa razi, da` se pot scoate bani si din asta si-n plus trebuia acoperita ca e prevazuta deja in organigramele institutiilor care monitorizeaza pescuitul sportiv si de agrement.
S-ar putea sa mai fie unul care se ocupa de INFOrmarea PESCARilor .anem scrie:Gigi ... "complimentul" ala cu bidonul nu a fost decat o mare limba varata adanc in anusul lui Gerula ...![]()
![]()
... stie el de ce, se pare ca Gerula a cam ramas ultimul care INCA mai e de partea lui si nu vrea sa il piarda si pe el ...
atata poate ...![]()
![]()

- Bass Assassin
- senior