CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Noi 2011, 13:42

Bah expiratule , lasa dracu smecheria asta ieftina !!!!!!
Tu trebuie sa te mai nasti de cel putin 10 ori ,si nici atunci nu-i sigur , ca o sa ajungi sa manipulezi lumea cu un articol de lege .

Bai cocleala , cine impiedica AGVPS sa-si realizeze scopul pentru care a fost constituita , tu si federatia nerecunoscuta de nimeni ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai , canta la alta masa ca faci praf aici !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Noi 2011, 13:43

cezar.ch scrie:
..........

Fratilor, eu mai intru pe crapmania.ro.
E distractie mare, craparii au mai multe forme asociative care se bat intre ele sa organizeze Campionatul National (chestie banoasa, se pare!), iar popescu schelalaie pe langa fiecare, ca o hiena naparlita, sa prinda un oscior.

Aia sunt toti la AGVPS, iar pe popescu il tin pe post de "sperietoare de ciori".
Mama, cand il vor lua la suturi...ce pateste pe aici este o mangaiere parinteasca pe langa ce va incasa de "dincolo". :D :D :D :D :D :D
hahahahaha ... parca mi-am si inchipuit o imagine cu ce ai scris mai sus ... chiar intru si eu sa vad ce mai debiteaza pe acolo si cu limba in rectul cui o fi ...

ps : ca si prima remarca dupa ce am citit cate ceva pe acolo, se pare ca presedintele federatiei nu face diferenta intre CONTESTAT si CONSTATAT ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 15 Noi 2011, 14:09

Ionut the carp scrie:ma bag si eu cu cateva intrebari... nu ca m-ar interesa foarte mult dar e o ceata totala peste tot...

Federatia este o federatie de utilitate publica?
Federatia poate actiona in instanta cluburile/asociatiile pentru a le dizolva? Are Federatia toate avizele necesare pentru a organiza concursuri/competitii/campionate nationale? Daca nu, e posibil sa actionezi o entitate in instanta pentru ca nu-si mai poate respecta statului, atat timp cat nici tu nu ti-l poti indeplini pe al tau?
Toate astea, precum si alte bazaconii, exista in capul lui popescu. Dar, doar in capul lui ! :D :D :D

1. Federatia lui nu este nici macar sportiva (n'are C.I.S), cum dreak sa fie de utilitate publica
2. Accesul la justitie este un drept fundamental, oricine poate beneficia de el, inclusiv "federatia" lui popescu. Ah, ca nu va obtine nimic, asta-i alta "gasca-n alta traista"
3. N-are nici avize, nici abilitari, nici resurse. Are doar foame-n gat ! A, si mai are un vraf de hartii, in debaraua unde-si are "sediul" bordelul (pardon, federatia)
4. Ultima intrebare este pur si simplu, retorica ! :) :) :)

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 15 Noi 2011, 14:42

anem scrie:
cezar.ch scrie:
..........

E distractie mare, craparii au mai multe forme asociative care se bat intre ele sa organizeze Campionatul National (chestie banoasa, se pare!), iar popescu schelalaie pe langa fiecare, ca o hiena naparlita, sa prinda un oscior.

Aia sunt toti la AGVPS, iar pe popescu il tin pe post de "sperietoare de ciori".
Mama, cand il vor lua la suturi...ce pateste pe aici este o mangaiere parinteasca pe langa ce va incasa de "dincolo". :D :D :D :D :D :D
hahahahaha ... parca mi-am si inchipuit o imagine cu ce ai scris mai sus ... chiar intru si eu sa vad ce mai debiteaza pe acolo si cu limba in rectul cui o fi ...

ps : ca si prima remarca dupa ce am citit cate ceva pe acolo, se pare ca presedintele federatiei nu face diferenta intre CONTESTAT si CONSTATAT ... :lol: :lol: :lol:
Va trebui sa aveti putin timp, sa cititi si din urma, pentru a vedea lucrurile in evolutie.
Acum, baietii aia doar il tin la "fezandat" pe popescu, il lasa sa scoata ce are in gusa.
Dar va fi ca-n "D'ale carnavalului", cu Mangafaua de popescu pe post de Special Guest Star.

ClaudiuCozma
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ClaudiuCozma » 15 Noi 2011, 16:57

cezar.ch scrie:
nucus scrie:Oare rasunsurile pe care le va primi de la FIPS/CIPS si de la AGVPS le va publica ? De la CIPS/FIPS s-ar putea sa primeasca raspuns ,cei de acolo nu prea stiu cu cine isi fac de lucru ,dar cei de la AGVPS stiu in mod sigur stiu cine e navalnicul popescu stefan.
Sigur ca cei de la AGVPS stiu !
I-au mai dat una peste bot, de i-au facut gura petice acum vreo doi ani, cand ipochimenul a vrut sa desfiinteze AGVPS-ul.
Or sa-l mai trozneasca inca o data, mare chestie !

Iar daca stie AGVPS, stie si CIPS/FIPS. Au si dat in scris, chiar anul asta, ca in Romania nu recunosc decat AGVPS.

Si noi mai intram pe aici , mai ales ca i-mi place spinningul :D

ClaudiuCozma
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ClaudiuCozma » 15 Noi 2011, 16:59

Totusi am intrat sa te felicit pentru asta :D

cezar.ch scrie:
În pădurea cu alune,
Aveau casa doi pitici,
Vine pupăza şi spune,
- Vreau să stau doar EU aici !

Pu,pu,pu, la,la,la,

Pu,pu,pu, la,la,la,

În rolul piticilor APCR şi LRC, iar în locul PUPEZEI , Fane Popescu - Federatie !

Numai că, mica fabulă în versuri are şi o morală:

Trebuie să vrea şi GRIVEI !

Care Grivei "este mai multi". Pe langa ANST (structura guvernamentala , o bagatela pentru Popescu), mai este si AGVPS (dr.Neculai Şelaru, cu o echipă de susţinători total necunoscuţi, printre care Mugur Isărescu, Ion Ţiriac, prinţul D.Sturdza, Bogdan Niculescu-Duvăz şi alţii la fel de anonimi). Iar, cu voia dvs., ultimii pe listă, CIPS/FIPS, care s-au si (ante)pronunţat.
Pe ei, Popescule !

Cel mai bun rezumat al celor 22 de pagini .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Noi 2011, 18:03

Mai , asta ii nebun rau nu gluma :lol: :lol:

Declara dincolo pe Crapmania ca "doar doi olteni importanti au intrat in Alba Iulia . Eu (Popescu) si Mihai Viteazu "

Mai , de ce nu te spanzuri odata :lol:

Explica cum ii aia cu "formam o asociatie comerciala 100% a federatiei" ?

Si aia cu nu-i nevoie sa fi din fenomen ca sa conduci o federatie denota totusi cat esti de nebun !

La o adica , tu care te lauzi singur cat poti , ai putea sa conduci orice federatie de orice profil , orice domeniu !

Hai sa-ti spun io mai Popescule cine esti tu , cu cine semeni !
Ai vazut Dallas pe vremuri ! Era acolo un individ care reprezinta pierzatorul etern , Clif Barnes ! Si ala tot credea ca-l prinde pe JR , nu era episod sa nu viseze el cum il termina pe JR , si tot asa nu era batalie sa castige , pana si-o pierdut mintile !

Asa si tu cu procesele tale ! :lol: :lol:

Apeleaza omule la medici , pentru asta exista ,daca nu poti durmi de grija altora . In juru tau nu-s decat niste hiene infometate , tu nu vezi ?
Si idiotu ala de Adrian Nicolae , pe care societatea pescareasca l-o pus pe bordura si sta acolo singurel .

Ar iesi o piesa de teatru buna din toata incordarea asta :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Noi 2011, 18:14

Hai sa vedem daca ii sau nu asa , mai intai Popescu se umfla cat ii el de tare

partea intai

http://www.youtube.com/watch?v=mBAIw2Pw ... re=related

vedeti ca ii tot acolo , hartii , avocati , semnaturi , poza de invingator ,cuvinte gen singuru , sau permanent , tipic Fane :)

si dupa aia , partea a doua , tristu adevar :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=rzil6Sui ... re=related

Asemanarea ii teribila :shock: :D :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 15 Noi 2011, 23:15

apsalba scrie:
nucus scrie:Oare rasunsurile pe care le va primi de la FIPS/CIPS si de la AGVPS le va publica ? De la CIPS/FIPS s-ar putea sa primeasca raspuns ,cei de acolo nu prea stiu cu cine isi fac de lucru ,dar cei de la AGVPS stiu in mod sigur stiu cine e navalnicul popescu stefan.
Art. 55.
(1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;
Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
.....................................................................
e) in cazul prevazut la art. 14.

Deabia astept sa nu raspunda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fane o intrebare ca sa-ti dovedesc ca sunt mai inteligent decat tine, te bat la orice test vrei si-ti iau si banii si-n plus nici nu voi sta dupa demonstratie in niciun comitet sau ce vrei tu in federatia aia. Asa te-ai laudat.

Mai Fanica spune drept, daca tot ceea ce sustii tu se va demonstra in final de catre instantele supreme de fond, ca sunt neintemeiate, pe langa taxele de timbru si alte cheltuieli de judecata, din ce vei plati daunele materiale pentru prejudiciile de imagine aduse tuturor entitatilor legal constituite? Daca toate demersurile pe care le-ai facut impotriva APCR, LRC, LRS se dovedesc a fi doar simple calomnii?
Si nu-mi raspunde cu "stai linistit ca" sau sa ma jignesti aiurea. Accept sa fi simpatic si-ti voi spune dup-aia si de ce. Dupa ce-mi raspunzi la intrebari.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 15 Noi 2011, 23:19

Bass Assassin scrie:Miyagi,poti sa ne spui si noua , poate ca tu privesti lucrurile din perspectiva competitionala si vezi altfel , cu ce ajuta efectiv acesta federatie un pescar de competitie ?

Vorbesc de un simplu pescar de competitie , nu de componentii lotului national
Dintre cei afirmati deja, nu vorbesc de cei cu palmaresuri nu ajuta pe nimeni ci doar ii incurca. Foarte mult. Facem o discutie separata. Pentru cine vrea insa sa devina ar putea sa-i ajute daca sunt baieti destepti si stiu cum sa traga pa carca lu` Fane si sa stea si prin zona ca poate-l finanteaza insa va trebui sa aiba grija la ce canoane il supune Fane ca mai stim noi pa unu` care si-a luat un picior in bot anul asta si era sa fie data afara din CN-ul din acest an si-i chiar aici printre noi si-i si dibac.

Scrie răspuns