CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2011, 08:56

....Pe pirt.info,„avocatul poporului„adicatelea marele senior editor gerula,spunea la un moment dat ca Popescu Stefan,este o persoana integra si ca vrea un exemplu de unde sa reiasa ca este un excroc si un mincinos, asa dupa cum il acuza unii.Asta intr-o discutie „de la distanta„purtata cu userul „anem„.Ok.

Gerulikka citeste asta si raspunde,inteligentule..

de catre Popescu Stefan » 23 Apr 2011, 08:04

Domnule Șerban,
Înțeleg corect, inclusiv substraturile sub care puneți întrebările. Vreți să spuneți faptul ca denumirea de Campionat Național este drept de propietate intelectuală a anumitor structuri care si-au inscris acest drept la OSIM. Am cunoștiință de acest fapt și voi proceda in consecință pentru a retrage aceste denimiri pe care unii și le-au atribuit fără a fi indreptățiți, nefiind structuri sportive. Am și început acest demers. APCR și LRS sunt în procedură de dizolvare, iar AGVPSR reprezintă asociațiile de vânători. O pot proba cu o decizie a Curții constituționale.
Cât despre faptul că vă simțiți ofensat de faptul că veți fi atestat de persoane nepregătite, nu aveți nici o grijă. Trebuia să stiți că atestarea ca antrenor sportiv nu este atributul federației, ci a Scolii naționale de antrenori. Sportul fiind relativ nou, va trebui să solicităm autorităților statului includerea acestei probe sportive în nomenclator.
http://www.infopescar.tv/forum/legi-per ... 14-15.html

Spune-mi Gerulika draga ,de cind sint L.R.S. si A.P.C.R. in procedura de dizlovare??
Sau poate ne lumineaza insasi emitentul acestei afirmatii...de cind domnule Popescu ,L.R.S.si A.P.C.R.,sint in procedura de dizolvare??
Ce credibilitate vreti sa aveti ,din moment ce postati asemenea informatii ,evident,false??
Din faptul ca d-l Florentin Iuga ,nu sesiseaza(????),ca pe forumul moderat de domnia sa ,d-l Popescu prezinta mincinui de genul celei prezentate mai sus,ba mai mult ,dupa cum insasi domnia sa afirma,se erijeaza in „purtatorul de cuvint al acestuia„,mi-e foarte clar de partea cui este.Nu ca asa avea ceva contra,dar ma deranjeaza pozitia de aparenta neutralitate.. :roll:

Era data de 23 Aprilie2011,cind Popescu Stefan afirma ca cele doua structuri sportive se afla in procedura de dizolvare..De atunci si pina acuma ambele structuri au reprezentat Romania cu succes la competitii internationale,si au organizat campionate interne..

Deci ,Gerula draga, minte Popescu Stefan sau nu??Sustii un mincinos sau,nu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Noi 2011, 12:20

Atentie , delir maxim !
un nebun scrie:Document de studiat:
Nr. 58/15.11.2011

Către,
ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA

Str. Calea Moșilor nr. 128, sect.2 București

Stimați domni,

Pe această cale vă aducem la cunoștiță faptul că s-a constituit FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STAȚIONAR , RĂPITORI, MUSCĂ ARTIFICIALĂ, PESCUIT MARIN ȘI CASTING, în baza Hotărârii Tribunalului Alba nr. 17/CC/F/2011, definitivă și irevocabilă, și a avizului Autorității Naționale pentru Sport și Tineret nr. 1/25.02.2011.
Federația este federație sportivă, constitută cu respectarea prevederilor exprese ale Legii nr. 69/2000 și are ca scop organizarea, administrarea, reglementarea și controlul pe ramura de sport „pescuit sportiv”.
În conformitate cu atribuțiile stabilite de prevederile exprese ale art. 35 și următoarele din Legea nr. 69/2000, federația are ca atribuții organizarea competițiilor sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, atât interne cât și internaționale, selecționarea și pregătirilor loturilor naționale, precum și dreptul de reprezentare al României la forurile internaționale.
Având în vedere cele de mai sus, vă notificăm faptul că organizarea de către ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA sau de către orice altă entitate neautorizată ca structură sportivă a activităților ce revin prin lege federației, intră sub incidența prevederilor art. 14 din OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații și se sancționează cu dizolvarea conform prevederilor art. 56 lit e) din aceeași ordonață.
Față de aceste prevederi ale legii, vă solicităm să vă faceți modificările corespunzătoare ale actelor constitutive și ale statutului astfel încât să intrați în legalitate, în termen de 90 de zile de la data primirei prezente notificații. În situația în care obțineți autorizația de structură sportivă, vă puteți adresa federației în vederea afilierii ca structură sportivă.
Vă atenționăm că am notificat Confederația Internațională de Pescuit Sportiv asupra situației apărute în organizarea pescuitului sportiv din România și a dreptului conferit de lege federației noastre.
Federația va face toate demersurile legale pentru interzicerea organizării tuturor activităților competiționale oficiale (Campionate naționale, Cupe ale României, etc) având ca obiect pescuitul sportiv organizate de alte entități neautorizate.

Președinte
Popescu Ștefan

Comentați. De acum demersurile sunt oficiale. Adresa a fost comunicată AGVPSR.

A inceput cu amenintarile la adresa AGVPS , pe cand ne asteptam cu amenintari si la adresa asociatiilor si pescarilor recreativi ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Noi 2011, 12:31

:lol: :lol: :lol:

baga si sursa ... poate ne mai amuzam ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Noi 2011, 12:31

Cum a inceput anul asa il si incheie: amenintari, notificari, procese.....
In rest ioc pescuit de competitie, activitate care formal ar fi principalul obiectiv al Federatiei Galactice ( http://gfinromania.blogspot.com/ ) popesciene.

Macar in acest demers a avut barbatia de a nu se mai ascunde in spatele motanului Danila ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Noi 2011, 12:50

Oare rasunsurile pe care le va primi de la FIPS/CIPS si de la AGVPS le va publica ? De la CIPS/FIPS s-ar putea sa primeasca raspuns ,cei de acolo nu prea stiu cu cine isi fac de lucru ,dar cei de la AGVPS stiu in mod sigur stiu cine e navalnicul popescu stefan.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 15 Noi 2011, 12:53

anem scrie::lol: :lol: :lol:

baga si sursa ... poate ne mai amuzam ...

Forumul site-ului crapmania.ro, unde popescu isi lauda marfa. :D :D :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Noi 2011, 13:06

nucus scrie:Oare rasunsurile pe care le va primi de la FIPS/CIPS si de la AGVPS le va publica ? De la CIPS/FIPS s-ar putea sa primeasca raspuns ,cei de acolo nu prea stiu cu cine isi fac de lucru ,dar cei de la AGVPS stiu in mod sigur stiu cine e navalnicul popescu stefan.
Art. 55.
(1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;
Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
.....................................................................
e) in cazul prevazut la art. 14.

Deabia astept sa nu raspunda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 15 Noi 2011, 13:27

apsalba scrie:
nucus scrie:Oare rasunsurile pe care le va primi de la FIPS/CIPS si de la AGVPS le va publica ? De la CIPS/FIPS s-ar putea sa primeasca raspuns ,cei de acolo nu prea stiu cu cine isi fac de lucru ,dar cei de la AGVPS stiu in mod sigur stiu cine e navalnicul popescu stefan.
Art. 55.
(1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;
Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
.....................................................................
e) in cazul prevazut la art. 14.

Deabia astept sa nu raspunda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vezi sa nu constatam si noi ca "federatia ta sportiva" n-are C.I.S.
:D :D :D :D :D :D
Canta la alta masa, natafleata ! :P

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 15 Noi 2011, 13:38

Sigur ca cei de la AGVPS stiu !
I-au mai dat una peste bot, de i-au facut gura petice acum vreo doi ani, cand ipochimenul a vrut sa desfiinteze AGVPS-ul.
Or sa-l mai trozneasca inca o data, mare chestie !

Iar daca stie AGVPS, stie si CIPS/FIPS. Au si dat in scris, chiar anul asta, ca in Romania nu recunosc decat AGVPS.

Fratilor, eu mai intru pe crapmania.ro.
E distractie mare, craparii au mai multe forme asociative care se bat intre ele sa organizeze Campionatul National (chestie banoasa, se pare!), iar popescu schelalaie pe langa fiecare, ca o hiena naparlita, sa prinda un oscior.

Aia sunt toti la AGVPS, iar pe popescu il tin pe post de "sperietoare de ciori".
Mama, cand il vor lua la suturi...ce pateste pe aici este o mangaiere parinteasca pe langa ce va incasa de "dincolo". :D :D :D :D :D :D

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Noi 2011, 13:42

ma bag si eu cu cateva intrebari... nu ca m-ar interesa foarte mult dar e o ceata totala peste tot...

Federatia este o federatie de utilitate publica?
Federatia poate actiona in instanta cluburile/asociatiile pentru a le dizolva? Are Federatia toate avizele necesare pentru a organiza concursuri/competitii/campionate nationale? Daca nu, e posibil sa actionezi o entitate in instanta pentru ca nu-si mai poate respecta statului, atat timp cat nici tu nu ti-l poti indeplini pe al tau?

Scrie răspuns