CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Noi 2011, 20:20

4. ASISTENȚĂ MEDICALĂ CONTINUA ȘI EVIDENȚA FIȘELOR MEDICALE ȘI A CONTROALELOR PERIODICE
Misto.La cite fisuri pe splina am,n-am nici o sansa sa ma inscriu in vrun club :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Noi 2011, 01:28

Unul din putinii (ultimii ?) sustinatori ai Federatie Galactice, pescuitor la PMA, se exhibeaza pe facebook cu un status ce naste multe intrebari:

"Dupa ultimele combinatii se pare totusi ca eu o sa raman ultimul mohican...
E aproape cert ca voi ramane singurul barbat singur de pe planeta asta... pentru ca in final toti ceilalti o sa fie prea ocupati sa isi apere sotiile de extraterestrii...eu probabil o sa fiu undeva la pescuit si mi se va rupe.
Le-am zis odata, le-am zis bine, n-au inteles sa crape :))"

http://www.facebook.com/profile.php?id=1164939957

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Noi 2011, 14:11

io nici macar nu am faisbook , io chiar pot sta linistit la pescuit , chit ca pe mail am o groaza de mesaje de la mohicanii din astia care cer prietenia pe faisbook , multi cred ca lesina cand ii intreb "auzi , da ce-i ala faisbook" :lol: :lol:

Mohican cu faisbook :lol: :lol:

Intreaba-l daca are iPhone , ca atunci ii clar cat de mohican ii :lol:

Tre sa recunosc ca federatia asta o reusit sa adune cateva personaje , tot unu si unu :lol: :lol: , cu Gerula in frunte evident :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Noi 2011, 14:55

semlecangheorghe scrie:A naibii cluburi fondatoare...Unde sint??Desi aveti forum,cind intri pe sit-ul ala federal,parca inti intr-un decor de ala hollywodian reprezinta orasele din pampas...vintul ridica norisori de praf si mina aiurea scaieti in rotocoale,ia cit arunci cu ochii,nu-i decit un decor gol ,lipsit de orice personaj...

Cluburile alea fondatoare,nu fac concursuri,asa intre ele,macar??S-au nu-i voie??
Ce concursuri prietene tu nu vezi ca aia nu vorbesc intre ei, pe forum nu apare in nici o discutie, este totul secret, se inteleg prin discutii codate pe alta forumuri.
FFFF se cearta cu noi , se da rotund pe topicuri-le altora, asta inseamna zero cluburi, zero pescari.
Hai sa strigam apelul la cluburile membre, sa vedem cine raspunde PREZENT. NIMENI ca nu le da voie SAFUL.
Cine din cluburile federatiei imi raspunde la acest apel, in 48 ore, primeste 500 euro!!!!!!!!! Din momentul de fata START.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Noi 2011, 18:25

....Auleooooo,...nea Fane....repede ,tre sa ma inscrii in vreun club ,sa umflu 500 de euroi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum fac sa ma inscriu in clubul„Cetate„??Da repede,repede..

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 13 Noi 2011, 18:49

semlecangheorghe scrie:....Auleooooo,...nea Fane....repede ,tre sa ma inscrii in vreun club ,sa umflu 500 de euroi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum fac sa ma inscriu in clubul�Cetate�??Da repede,repede..
:lol: :lol: :lol: s-au turnat de dup-amiaza Gica.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Noi 2011, 18:53

:lol: :lol: Deabia astept sa ma stric de ris ,cind o sa ceara in instanta sa fie interzise toate competitiile care au ca si scop stabilirea unei ierarhii,fara aprobarea unei federatii nerecunoscuta inca... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atentie ,acuma nu mai intenteaza actiunea„clubul Cetate„,noo,s-a lecuit..acuma se „zburleste„insasi federatia... :lol: :lol: :lol: :lol:

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 13 Noi 2011, 19:00

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Deabia astept sa ma stric de ris ,cind o sa ceara in instanta sa fie interzise toate competitiile care au ca si scop stabilirea unei ierarhii,fara aprobarea unei federatii nerecunoscuta inca... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atentie ,acuma nu mai intenteaza actiunea�clubul Cetate�,noo,s-a lecuit..acuma se �zburleste�insasi federatia... :lol: :lol: :lol: :lol:
Gica toate rezultatele obtinute pana acum stabilesc ierarhii ale pescarilor de agrement, din pacate recunoscuti si sprijiniti si de stat printre altele. Nu are cum sa puna el mana pe palmaresuri sau pe Campionatele noastre Nationale.
Daca vrea sa-si organizeze paralele n-are decat. In orice versiune vrea, dar sa vedem cu cine o sa le faca ca el a tintit si aici si la crap la varf? Sa vedem cine-i va satisface capriciile in final.
Chiar nu merita vreun efort inafara de manifestarea atentiei asupra implicatiilor sale distructive.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 13 Noi 2011, 23:17

Ce dracu-i dati atata importanta unui avorton schizoid ?

Nu pot sa cred ca ganditi asa !!! ... cum dracu sa poata, o federatie de kkt , nerecunoscuta de nimeni "sa ceara in instanta sa fie interzise toate competitiile care au ca si scop stabilirea unei ierarhii" , cum vine asta ?
Ce instanta poata sa ia asa ceva in considerare ?

Domnilor , idiot este numai acest escroc fara scrupule, acest foamea-n gat, conceput la o "citirica" acolo unde s-a basculat "smecheria" expirata !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 13 Noi 2011, 23:25

Idiotismul e o boala !Asta nu are scuza asta !

Scrie răspuns