Asistam la o inedita criza(in comun),de delirium tremens...
: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Noiembrie 12th, 2011, 10:21 am
Problema este că ceilalți, supărați că au scăpat jucăria din mână, se dau de ceasul morții să întârzie autorizarea federației. Dacă tot fac pe durii, o să le dăm satisfacție. În scurt timp o să convoc Biroul federal pentru a decide, prin acțiune în Instanță, interzicerea organizării de competiții sportive cu valoare de clasificare sportivă până la autorizarea federației. Dacă vor dans, o să aibă. Din plin.
popescu stefan trecut prin multe Mesaje: 272Membru din: Aprilie 17th, 2010, 9:02 am
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Noiembrie 12th, 2011, 11:24 am
Avand in vedere ca motivatia reala a actiunilor deschise de APCR si LRS e sa traga de timp pentru a putea organiza si eventual incepe competitile din sezonul 2012, mi se pare o masura justa.
Adica na, daca unii iti tot dau la gioale trebuie sa fii prost sa stai doar sa incasezi .
Nu te-ai saturat de actiuni inutile ,in instanta??Sau ai vocatie de ”looser”,o vocatie careia nu-i poti rezista nici daca ai vrea...??
Combinatia cu bravul urmas de protopop,autointitulat ”senior editor”,este ...naucitoatre
Si brae,daca nu-ti dau aia autorizarea??
Dar pentru ca prietenul tau cu veleitati de gazetaras a cerut o dovada ca esti excroc ,ii dau eu una..
Ai afirmat in public,luindu-ma pe mine la rost ,ca vezi doamne, ..ai infiintat Federatia...Si cind colo Federatia nu are C.I.S...Acest amanunt ascuns intentionat te califica ...io nu zic cum ,ca destul au zis altii..
Deci nu esti recunoscut de A.N.S.T.,dar tu te comporti ca si cum ai fi.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.