CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 18:23

apsalba scrie:Sa nu te fac sa astepti. Am fost ales de adunarea generala a cluburilor membre fondatoare ale federatiei. Nu cred că conteaza ca fac totul voluntar, fara a fi remunerat, ca asigur gratuit sediul federatiei precum si logistica necesara. Ia intreaba-l pe ilustrul reprezentant, baga un cent in actiunea voastra.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... am inteles, deci te-ai ales singur, nu? sau poate imi zici si mie care sunt cluburile alea si cate persoane au in componenta ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... dom' presedinte cu punctaj bun la testele de inteligenta ... :lol:

Gerula, Gerula, nu vrei sa lasi subiectul mort sub nici o forma ... ti-am zis si in mesajul precedent ca nu sunt un bun combatant pe internet, imi lipseste rabdarea si anduranta plus ca nu sunt dispus sa sacrific atata timp pentru a scrie povesti pe net, azi a fost o exceptie ca stateam bine cu lucrul si din lipsa de ocupatie am zis sa intru singur in gura lupului :lol: ... asa ca eu las subiectul mort ca doar intram mai adanc ... :lol: :lol: :lol:

acum ies sa ma afum cu o tigara dupa care ma tirez acasa si pana luni slabe sanse sa mai dau pe topicurile astea ...

eu am incheiat aici ... numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Noi 2011, 18:32

Le gasesti pe www.frpsc.ro sectiunea membri. Ca si alte lucruri interesante, noi pentru tine si pentru multi altii.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 19:33

A naibii cluburi fondatoare...Unde sint??Desi aveti forum,cind intri pe sit-ul ala federal,parca inti intr-un decor de ala hollywodian reprezinta orasele din pampas...vintul ridica norisori de praf si mina aiurea scaieti in rotocoale,ia cit arunci cu ochii,nu-i decit un decor gol ,lipsit de orice personaj...

Cluburile alea fondatoare,nu fac concursuri,asa intre ele,macar??S-au nu-i voie??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Noi 2011, 19:39

De la anul si... la multi ani ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 20:01

Lasa brae ca poate primesc c.i.s.-ul ala :lol: :lol: Atunci o sa fie comedia la maxim,caci asa au o scuza ca nu fac concursuri,dar daca il primesc...ce scuza mai au???

O sa ma distrez de minune vazind cum concureaza hirtiile alea care creeaza iluzia de ...'cluburi'

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Noi 2011, 21:06

Si la apsalba nu erai remunerat si asigurai sediu "dezinteresat" si ai furat la bani "pe proiecte" . Te hulesc aia de iai pacalit ca au lasat totul pe mana ta, ai excrocat pe toata lumea, am primit scris 87 pagini cu toate prostiile pe care le-ai facut, tu si alalalt care cica a murit??

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Noi 2011, 21:38

jhonny scrie:Si la apsalba nu erai remunerat si asigurai sediu "dezinteresat" si ai furat la bani "pe proiecte" . Te hulesc aia de iai pacalit ca au lasat totul pe mana ta, ai excrocat pe toata lumea, am primit scris 87 pagini cu toate prostiile pe care le-ai facut, tu si alalalt care cica a murit??
fa-ne si noua un rezumat :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Noi 2011, 00:04

apsalba scrie:Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar putem face impreuna un test de inteligenta. Esti de acord?
Ba boule , numa cretinu ala fara margini de Gerula mai provoaca oamenii , tu nu vezi ma ca mai ai putin si te cauta aia de la spitalu de nebuni !

Avea si Gerula o replica "hai sa facem un test de inteligenta" :lol: :lol:

Acuma si-o dat seama ca nu merge asa si provoaca la bataie oameni cu 50 de kile mai putin ca el :lol: :lol:

Mai pitigoiule , fugi ma si te culca cu tampenia ta cu tot :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Noi 2011, 13:23

Asistam la o inedita criza(in comun),de delirium tremens...
: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de popescu stefan pe Noiembrie 12th, 2011, 10:21 am

Problema este că ceilalți, supărați că au scăpat jucăria din mână, se dau de ceasul morții să întârzie autorizarea federației. Dacă tot fac pe durii, o să le dăm satisfacție. În scurt timp o să convoc Biroul federal pentru a decide, prin acțiune în Instanță, interzicerea organizării de competiții sportive cu valoare de clasificare sportivă până la autorizarea federației. Dacă vor dans, o să aibă. Din plin.
popescu stefan trecut prin multe Mesaje: 272Membru din: Aprilie 17th, 2010, 9:02 am
Sus

--------------------------------------------------------------------------------

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de Gerula pe Noiembrie 12th, 2011, 11:24 am

Avand in vedere ca motivatia reala a actiunilor deschise de APCR si LRS e sa traga de timp pentru a putea organiza si eventual incepe competitile din sezonul 2012, mi se pare o masura justa.
Adica na, daca unii iti tot dau la gioale trebuie sa fii prost sa stai doar sa incasezi .

Nu te-ai saturat de actiuni inutile ,in instanta??Sau ai vocatie de ”looser”,o vocatie careia nu-i poti rezista nici daca ai vrea...??

Combinatia cu bravul urmas de protopop,autointitulat ”senior editor”,este ...naucitoatre :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si brae,daca nu-ti dau aia autorizarea??

Dar pentru ca prietenul tau cu veleitati de gazetaras a cerut o dovada ca esti excroc ,ii dau eu una..

Ai afirmat in public,luindu-ma pe mine la rost ,ca vezi doamne, ..ai infiintat Federatia...Si cind colo Federatia nu are C.I.S...Acest amanunt ascuns intentionat te califica ...io nu zic cum ,ca destul au zis altii..

Deci nu esti recunoscut de A.N.S.T.,dar tu te comporti ca si cum ai fi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Noi 2011, 20:13

Nea Fane , unde sunt alea peste 200 de cluburi si asociatii afiliate ?

cluburile si asociatiile afiliate au indeplinit criteriile de afiliere ?

Pentru afiliere trebuie sa indeplineasca urmatoarele crtiterii:

1 DOTĂRI MATERIALE:- ECHIPAMENT PENTRU SPORTIVI (TRENINGURI, TRICOURI, INCĂLȚĂMINTE, ECHIPAMENT DE PROTECTIE LA INTEMPERII, ECHIPAMENTE DE COMPETITIE – SCAUNE, CORTURI, LANSETE, CONSUMABILE, etc.)
2. CONTRACTE SPORTIVE CU SPORTIVII PE DISCIPLINE
3. LISTA SPORTIVILOR LEGITIMAȚI PE DISCIPLINE ȘI CATEGORII DE VÂRSTĂ (MASCULIN ȘI FEMININ)
4. ASISTENȚĂ MEDICALĂ CONTINUA ȘI EVIDENȚA FIȘELOR MEDICALE ȘI A CONTROALELOR PERIODICE
5. DOVADA DEȚINERII DREPTULUI DE FOLOSINȚĂ A MINIM O BAZĂ SPORTIVĂ
6. PROGRAMELE DE PREGATIRE ALE SPORTIVILOR LEGITIMATI.

au tenisi sau la federatie merge si cu pantofi de lac ? :) :)

Scrie răspuns