CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:00

Mostra de argument popescian
Ai grija cu ala micu sa nu iasa tampit ca taicasu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aveam un coleg de munca care zicea ..„cind unii nu mai pot cu mintea ,incearca cu....puterea..„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:01

Hai,mai baga o stampla si uimeste-ma cu o replica.... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:03

Nooo,hai ca am inceput sa ma incalzesc...unde esti??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:04

Dom capitan ,ce parere ai domnia ta,care-i mai bun lagarul sau rulmentul???In federatie cu ce o sa fie voie??Cu rulmenti ,,,,sau cu lagare??Ce zice legea??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2011, 20:06

semlecangheorghe scrie:Nooo,hai ca am inceput sa ma incalzesc...unde esti??
Dute in baie sa te racoresti. Incearca cu sora lu aia cu ceasul. :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:08

Alta replica din aceeasi matrice cu prima?? :lol: :lol: Doar atita poti??
Si tu vrei sa ma reprezinti???
Doamne ,oare cu ce am pacatuit??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2011, 20:11

semlecangheorghe scrie:Alta replica din aceeasi matrice cu prima?? :lol: :lol: Doar atita poti??
Si tu vrei sa ma reprezinti???
Doamne ,oare cu ce am pacatuit??
Nu vreau sa te reprezint. Eu reprezint federatia, nu tampitii.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 20:31

Ai vazut ce paradox,ma faci pe mine ca si pe ...tine :lol: :lol: :lol:
Da nu-i bai ,te vad eu cum iti baga craparii sula...si o sa rid de ma cutremur,si zau ca hohotele unui timpit...n-o sa-ti pice bine deloc...

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 10:42

apsalba scrie:Credibilitatea nu se dobândește pe forumuri, ci prin fapte. În primul rând, am reușit să coagulez numărul necesar de cluburi pentru a înființa federația. În al doilea rând am început să lucrez la constituirea și consolidarea patrimoniului. În al treilea rând am început să-i constitui sursele de finanțare, care să fie consistente și cât de cât sigure. Am creat cadrul de reglementare și organizare al sistemului competițional.
Restul este de acum încolo treaba cluburilor sportive. Am tras concluzia, cu privire la reticența cluburilor de a solicita afilierea, că acestea nu sunt pregătite să facă acest pas. La toți președinții de cluburi cu care am avut contacte telefonice, le-am atras atenția cu privire la responsabilitățile pe care le au ca structură sportivă și care sunt condițiile legale pentru a putea să facă față într-un sistem competițional serios. Îmi mențin punctul de vedere cu privire la faptul că multe dintre ele vor sucomba, tocmai datorită faptului că au fost constituite pentru că unii au considerat că dă bine.
Nu asta înseamnă structură sportivă, cel puțin în accepțiunea mea. În ciuda tuturor obstacolelor ce încearcă a se pune în calea funcționării federației, acesta va merge mai departe.
Cât privește ura cu care unii mă atacă pe diferite canale, plec de la premiza că cine nu are dușmani însemnă că nu există. Plus că mă distrează disperarea cu care încearcă să-mi maculeze imaginea. Oricum, părerea despre criticii mei este că sunt niște idioți.
credibilitatea ta ... :lol: :lol: :lol: ... am ras si cu ***-ul la chestia asta ...

din punctul tau de vedere o structura sportiva inseamna doar un alt loc de unde sa poti mulge niste bani ...

ma mira ca iti canta gerula in struna mai ales ca din ce scrie reiese ca ar cam fi tocmai contra acestui gen de persoane, indivizi care fac orice pentru a pune mana pe un colt de paine ... indivizi fara scrupule pentru care prostitul si mintitul oamenilor e ceva cat se poate de firesc si natural ...

sa stii popescule ca si criticii te considera tot un IDIOT ... si nu orice idiot ... un idiot mincinos, las, fatarnic, hot ... etc etc etc ...

ps : si apropo, pe tine cine te-a mai numit sa iti prezinti hoitul ca vorbind in numele pescarilor?

ps : Gerula, ca tot ai acces la anumite informatii la care oamenii de rand nu pot ajunge tocmai usor, ce-ar fi sa te uiti putin la "istoria" pe care o are acest Popescu si vezi atunci daca o sa ii mai lustruiesti puntea pentru a trece mai usor apa :roll: ... dar incearca niste cautari mai amanuntite, incearca sa contactezi niste oameni pe care ii gasesti si pe aici si ai sa vezi ce articol frumos iti va iesi ... crede-ma ca vei avea ce scrie si vei avea suficienta informatie incat sa il bagi acolo unde ii este locul ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Noi 2011, 11:53

Vezi că organul care suporta buzele se numeste cap. Daca tu le ai acolo unde ai zis, asta e. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Vezi ca gerula ti-a raspuns.

Scrie răspuns