Ai grija cu ala micu sa nu iasa tampit ca taicasu

Aveam un coleg de munca care zicea ..„cind unii nu mai pot cu mintea ,incearca cu....puterea..„

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
credibilitatea ta ...apsalba scrie:Credibilitatea nu se dobândește pe forumuri, ci prin fapte. În primul rând, am reușit să coagulez numărul necesar de cluburi pentru a înființa federația. În al doilea rând am început să lucrez la constituirea și consolidarea patrimoniului. În al treilea rând am început să-i constitui sursele de finanțare, care să fie consistente și cât de cât sigure. Am creat cadrul de reglementare și organizare al sistemului competițional.
Restul este de acum încolo treaba cluburilor sportive. Am tras concluzia, cu privire la reticența cluburilor de a solicita afilierea, că acestea nu sunt pregătite să facă acest pas. La toți președinții de cluburi cu care am avut contacte telefonice, le-am atras atenția cu privire la responsabilitățile pe care le au ca structură sportivă și care sunt condițiile legale pentru a putea să facă față într-un sistem competițional serios. Îmi mențin punctul de vedere cu privire la faptul că multe dintre ele vor sucomba, tocmai datorită faptului că au fost constituite pentru că unii au considerat că dă bine.
Nu asta înseamnă structură sportivă, cel puțin în accepțiunea mea. În ciuda tuturor obstacolelor ce încearcă a se pune în calea funcționării federației, acesta va merge mai departe.
Cât privește ura cu care unii mă atacă pe diferite canale, plec de la premiza că cine nu are dușmani însemnă că nu există. Plus că mă distrează disperarea cu care încearcă să-mi maculeze imaginea. Oricum, părerea despre criticii mei este că sunt niște idioți.