Ai grija cu ala micu sa nu iasa tampit ca taicasu
Aveam un coleg de munca care zicea ..„cind unii nu mai pot cu mintea ,incearca cu....puterea..„
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

credibilitatea ta ...apsalba scrie:Credibilitatea nu se dobânde?te pe forumuri, ci prin fapte. În primul rând, am reu?it s? coagulez num?rul necesar de cluburi pentru a înfiin?a federa?ia. În al doilea rând am început s? lucrez la constituirea ?i consolidarea patrimoniului. În al treilea rând am început s?-i constitui sursele de finan?are, care s? fie consistente ?i cât de cât sigure. Am creat cadrul de reglementare ?i organizare al sistemului competi?ional.
Restul este de acum încolo treaba cluburilor sportive. Am tras concluzia, cu privire la reticen?a cluburilor de a solicita afilierea, c? acestea nu sunt preg?tite s? fac? acest pas. La to?i pre?edin?ii de cluburi cu care am avut contacte telefonice, le-am atras aten?ia cu privire la responsabilit??ile pe care le au ca structur? sportiv? ?i care sunt condi?iile legale pentru a putea s? fac? fa?? într-un sistem competi?ional serios. Îmi men?in punctul de vedere cu privire la faptul c? multe dintre ele vor sucomba, tocmai datorit? faptului c? au fost constituite pentru c? unii au considerat c? d? bine.
Nu asta înseamn? structur? sportiv?, cel pu?in în accep?iunea mea. În ciuda tuturor obstacolelor ce încearc? a se pune în calea func?ion?rii federa?iei, acesta va merge mai departe.
Cât prive?te ura cu care unii m? atac? pe diferite canale, plec de la premiza c? cine nu are du?mani însemn? c? nu exist?. Plus c? m? distreaz? disperarea cu care încearc? s?-mi maculeze imaginea. Oricum, p?rerea despre criticii mei este c? sunt ni?te idio?i.