CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Noi 2011, 10:45

gigi,cu fitofagii mai e cum e ,da'ce ne facem coprofagul ? Daca se apuca sa regurgiteze ???

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2011, 11:20

Domnu Popescu are o problema cu C.I.S.-ul...nu vrea sa iasa nicicum ,lucru de mare mirare,deoarece pe celalt pirt.info,felul in care era prezentata facerea federatiei era la ...superlativ..Hirtiile impecabil intocmite,cunoasterea legilor maiceva ca ala de le-a facut,niscaiva relatii,peschesuri strategic plasate...asa se auzea ...Si cind colo ,lipsa C.I.S.-ului cu care anul trecut sucise mintile citorva mai slabi de inger,devine orealitate mai evidenta pe zi ce trece..

Asadar iese au nu iese C.I.S.-ul...??Faceti pariurile...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 04 Noi 2011, 11:26

semlecangheorghe scrie:Domnu Popescu are o problema cu C.I.S.-ul...nu vrea sa iasa nicicum ,lucru de mare mirare,deoarece pe celalt pirt.info,felul in care era prezentata facerea federatiei era la ...superlativ..Hirtiile impecabil intocmite,cunoasterea legilor maiceva ca ala de le-a facut,niscaiva relatii,peschesuri strategic plasate...asa se auzea ...Si cind colo ,lipsa C.I.S.-ului cu care anul trecut sucise mintile citorva mai slabi de inger,devine orealitate mai evidenta pe zi ce trece..

Asadar iese au nu iese C.I.S.-ul...??Faceti pariurile...
Poate a aflat si dna. Doina Melinte, fosta multipla campioana olimpica, mondiala si europeana si om politic integru (printre putinii, sa recunoastem!) cam ce hram poarta "nea caisa" asta. Poate a fost si ajutata sa afle, mai stii ? :wink:
Sau poate nu i-a convenit sa fie data in judecata de un "neica nimeni" ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2011, 11:37

Mai ,mai si cit mai insistau unii ca ce „relatii„,are Popescu..

Auzi brae,fir-as al naibii ca acu ma turez..sa gestioneze el intreaga activitate de pescuit pe intreg teritoriul tarii...hait,asta e tare..
Cu un lucru a intrat pe veci in atentia mea,cind a propus ,printre altele ,ca sa plateasca taxa de insotior cind mergi cu cineva la pescuit,daca respectivul nu pescuieste...Adica ma duc cu fiu-meu si cu nevasta-mea si ei sa ...PLA-TEAS-CA,pentru ca iesim impreuna ,ca famile ,sa ne relaxam...Ce minte poate sa scorneasca o atare imecilitate...????Cit de rupt trebuie sa fii de realitate ,cit de autist in sensul deplin al cuvintului ,sa propui asa ceva..

Dom capitan,letopisetul trebuie scris pina la capat,hai spune-ne,ce-ai rezolvat ca l-ai luat pe Neptun de barba?????

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 19:13

Popescu Stefan a scris
A?a v?d eu perfoman?a sportiv?. Pentru cine a f?cut sport de performan?? cred c? nu-i sunt str?ine metodele de preg?tire ale sportivilor de perfoman??, atât practic cât ?i teoretic. Aceste metode de preg?tire nu sunt la îndemâna oricui, ci a unor oameni care fac asta ca profesie. Sunt convins c? 99% dintre pre?edin?ii de club nu ?tiu c? existen?a unui antrenor la club este o obliga?ie prev?zut? de lege.

Noo, acuma sa faceti bine sa angajati ...antrenor.Ca altminteri, vine dom capitan si va ia naiba pe toti....Si sa nu va puna saracia sa mai iesiti la pescuit fara antrenor..capisci??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2011, 19:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te intereseaza? Tu parca erai recreativ. Nea prajala.
Ia si citeste!
http://frpsc.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 19:53

Poi cind am zis io deunazi,brae rîntas de ceapa cu boia,din greseala”antrenori„,in loc de „arbitri„,repede m-ai corectat cum ca voi n-aveti decit atributii de pregatire a arbitrilor...

Io il „antrenez„ pe fii-miu,pun pariu ca te ia la orice gen de pescuit cu naluci... :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2011, 19:54

Ai citit bivole? Sau tu esti doar cu pluta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2011, 19:54

semlecangheorghe scrie:Poi cind am zis io deunazi,brae r�ntas de ceapa cu boia,din greseala�antrenori�,in loc de �arbitri�,repede m-ai corectat cum ca voi n-aveti decit atributii de pregatire a arbitrilor...

Io il �antrenez� pe fii-miu,pun pariu ca te ia la orice gen de pescuit cu naluci... :lol: :lol:
Ai grija cu ala micu sa nu iasa tampit ca taicasu.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2011, 19:58

Noo,ca sint satul de gargara,prefer „carta drepturilor omului„.....nu-i asa plictisitoare,ca si regulmentele tale...Si ultima data cind mi-am permis o mica intromisiune in regulile tale am vazut ca arbitrii tai nu pot trece de judetene ,ca n-au cum...asa ca nu vreau sa-ti mai gasesc vreo chestie d-asta ca destul te-am facut de ris.. :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns