CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Domnu Popescu are o problema cu C.I.S.-ul...nu vrea sa iasa nicicum ,lucru de mare mirare,deoarece pe celalt pirt.info,felul in care era prezentata facerea federatiei era la ...superlativ..Hirtiile impecabil intocmite,cunoasterea legilor maiceva ca ala de le-a facut,niscaiva relatii,peschesuri strategic plasate...asa se auzea ...Si cind colo ,lipsa C.I.S.-ului cu care anul trecut sucise mintile citorva mai slabi de inger,devine orealitate mai evidenta pe zi ce trece..
Asadar iese au nu iese C.I.S.-ul...??Faceti pariurile...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Poate a aflat si dna. Doina Melinte, fosta multipla campioana olimpica, mondiala si europeana si om politic integru (printre putinii, sa recunoastem!) cam ce hram poarta "nea caisa" asta. Poate a fost si ajutata sa afle, mai stii ?semlecangheorghe scrie:Domnu Popescu are o problema cu C.I.S.-ul...nu vrea sa iasa nicicum ,lucru de mare mirare,deoarece pe celalt pirt.info,felul in care era prezentata facerea federatiei era la ...superlativ..Hirtiile impecabil intocmite,cunoasterea legilor maiceva ca ala de le-a facut,niscaiva relatii,peschesuri strategic plasate...asa se auzea ...Si cind colo ,lipsa C.I.S.-ului cu care anul trecut sucise mintile citorva mai slabi de inger,devine orealitate mai evidenta pe zi ce trece..

Sau poate nu i-a convenit sa fie data in judecata de un "neica nimeni" ?
- semlecangheorghe
- veteran
Mai ,mai si cit mai insistau unii ca ce „relatii„,are Popescu..
Auzi brae,fir-as al naibii ca acu ma turez..sa gestioneze el intreaga activitate de pescuit pe intreg teritoriul tarii...hait,asta e tare..
Cu un lucru a intrat pe veci in atentia mea,cind a propus ,printre altele ,ca sa plateasca taxa de insotior cind mergi cu cineva la pescuit,daca respectivul nu pescuieste...Adica ma duc cu fiu-meu si cu nevasta-mea si ei sa ...PLA-TEAS-CA,pentru ca iesim impreuna ,ca famile ,sa ne relaxam...Ce minte poate sa scorneasca o atare imecilitate...????Cit de rupt trebuie sa fii de realitate ,cit de autist in sensul deplin al cuvintului ,sa propui asa ceva..
Dom capitan,letopisetul trebuie scris pina la capat,hai spune-ne,ce-ai rezolvat ca l-ai luat pe Neptun de barba?????
Auzi brae,fir-as al naibii ca acu ma turez..sa gestioneze el intreaga activitate de pescuit pe intreg teritoriul tarii...hait,asta e tare..
Cu un lucru a intrat pe veci in atentia mea,cind a propus ,printre altele ,ca sa plateasca taxa de insotior cind mergi cu cineva la pescuit,daca respectivul nu pescuieste...Adica ma duc cu fiu-meu si cu nevasta-mea si ei sa ...PLA-TEAS-CA,pentru ca iesim impreuna ,ca famile ,sa ne relaxam...Ce minte poate sa scorneasca o atare imecilitate...????Cit de rupt trebuie sa fii de realitate ,cit de autist in sensul deplin al cuvintului ,sa propui asa ceva..
Dom capitan,letopisetul trebuie scris pina la capat,hai spune-ne,ce-ai rezolvat ca l-ai luat pe Neptun de barba?????
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Popescu Stefan a scris
Noo, acuma sa faceti bine sa angajati ...antrenor.Ca altminteri, vine dom capitan si va ia naiba pe toti....Si sa nu va puna saracia sa mai iesiti la pescuit fara antrenor..capisci??
Așa văd eu perfomanța sportivă. Pentru cine a făcut sport de performanță cred că nu-i sunt străine metodele de pregătire ale sportivilor de perfomanță, atât practic cât și teoretic. Aceste metode de pregătire nu sunt la îndemâna oricui, ci a unor oameni care fac asta ca profesie. Sunt convins că 99% dintre președinții de club nu știu că existența unui antrenor la club este o obligație prevăzută de lege.
Noo, acuma sa faceti bine sa angajati ...antrenor.Ca altminteri, vine dom capitan si va ia naiba pe toti....Si sa nu va puna saracia sa mai iesiti la pescuit fara antrenor..capisci??
.
.

Te intereseaza? Tu parca erai recreativ. Nea prajala.
Ia si citeste!
http://frpsc.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/
- semlecangheorghe
- veteran
Ai grija cu ala micu sa nu iasa tampit ca taicasu.semlecangheorghe scrie:Poi cind am zis io deunazi,brae r�ntas de ceapa cu boia,din greseala�antrenori�,in loc de �arbitri�,repede m-ai corectat cum ca voi n-aveti decit atributii de pregatire a arbitrilor...
Io il �antrenez� pe fii-miu,pun pariu ca te ia la orice gen de pescuit cu naluci...![]()
- semlecangheorghe
- veteran
Noo,ca sint satul de gargara,prefer „carta drepturilor omului„.....nu-i asa plictisitoare,ca si regulmentele tale...Si ultima data cind mi-am permis o mica intromisiune in regulile tale am vazut ca arbitrii tai nu pot trece de judetene ,ca n-au cum...asa ca nu vreau sa-ti mai gasesc vreo chestie d-asta ca destul te-am facut de ris..

.
.