CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Oct 2011, 07:41

Asa este ,am vrut sa scriu arbitrii si din greseala am scris antrenori,popescule.Inteligenta ta ma copleseste.M-as bucura daca m-ai coplesi si cu un raspuns la fel de inteligent,la problema ridicata si anume din ce regulamnete s-au pregatit acesti arbitrii,si unde,in ce competitii isi vor face stagiatura,popescule draga...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Oct 2011, 08:31

No,brusc ti-a pierit inteligenta???Ai ramas fara raspuns??

In alta ordine de idei(hai sa-ti dau totusi o portita sa ma zeflemesti :lol: :lol: ),ce zici ,ne vedem la A.N.P.A.??

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Oct 2011, 08:52

Hai mai Gigi ca iar nu te duci si pe urma zice marele alb(cu referire la rasa porcina, nicidecum la rechin) ca de aia nu ai mers ca de fapt eu sunt tu si tu esti io.... :roll: oricum greu de explicat in cuvinte...cert e ca daca te hotarasti sa mergi o sa punem toti mana de la mana si strangem bani de drum, doar sa ne reprezinti.

Sper ca nu se trage nimeni pe c.ur, avand in vedere ca nu e un secret ca acum nu stai atat de bine cu loveaua.
Ultima oară modificat 28 Oct 2011, 23:29 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Oct 2011, 09:39

Frustratii nu sunt primiti la discutii. Daca nu ati fi asa de natangi, ati putea observa ce scrie legea.
Ia cititi:
ART. 23
(1) Prin pescuit recreativ/sportiv se intelege pescuitul efectuat cu undita sau cu lanseta, in scop de agrement/performanta, pe baza unui permis nominal emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si eliberat de asociatiile de pescari sportivi.
(2) In termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta, prin ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale se vor stabili conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit sportiv, la propunerea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, dupa consultarea cu forurile de reprezentare ale asociatiilor de pescari sportivi legal constituite, la nivel national.
Asa ca puteti sa va refulati pe forum pana ajungeti unde a zis wolf. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Oct 2011, 10:10

popescule,
esti atit de previzibil :lol: :lol: :lol: este exact genul de raspuns la care ma asteptam.Adica cu mesajul”cine sint io si cine sinteti voi,pulimea„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Totusi pulimea asta,ti-a pus intrebari la care nu poti raspunde logic si pertinent ca nu ai cu ce??

Atunci,meriti sa ne reprezinti??Io zic ca nu..

Deci ,cum ramine cu antre....arbitrii??????Poti raspunde ??

Pe ce baza ai pregatit acesti arbitrii??
Unde isi vor face stagiatura??
Concret cu numele,cine sint acesti arbitrii??

Inteligentule,poti raspunde??

Daca o sa am oportunitatea,o sa ne intilnim fata in fata...

Desi cine a vorbit cu tine mi-a spus ca ai o logoree pe care n-o poate stavili nici baraju ala imens ak chinezilor..In opinia ta,asta este calitate da io zic in popor i se spune ”vorbe-n vint” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Oct 2011, 14:38

Popescu Stefan a scris
Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

de popescu stefan pe Octombrie 28th, 2011, 1:58 pm

Cred ca specimenul seamănă mai mult cu un bidon, decât cu un om. Asta să fie gigel seme?

Probabil ca acesta este raspunsul la intrebarile pe care i le-am pus ,adica acestea
Pe ce baza ai pregatit acesti arbitrii??
Unde isi vor face stagiatura??
Concret cu numele,cine sint acesti arbitrii??
popescule astea sint argumentele tale???Doar atita poti,sa faci atac la persoana??Mi se rupe mie de infatisarea mea...in schimb caind vad cum esti pe dinauntru,ma cutremur ca unul ca tine vrea sa ma reprezinte....

Deci argumente ioc,basca consideratiile gazetarasului de carton care s-a regasit in exprimarea”de remora precum gazetarsulpifite” :lol: :lol: :lol: :lol:

Piftiuta,ti-ai regasit vocea dupa plecare W.S.B. din Capitala deabia acum ,dupa vreo 2 saptamini??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fii pe pace,anul competitional este gata,nu vei mai fii nevoit ”sa pleci 5 zile”nici chiar in ”bulgaria” :lol: :lol: :lol:

Deci popescule ,nu ai argumente in fata unui timplar cu aspect de ...bidon???Si tu vrei a reprezenta pescarii in general si pe cei de competitie in special?????? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Oct 2011, 14:47

Gigi ... "complimentul" ala cu bidonul nu a fost decat o mare limba varata adanc in anusul lui Gerula ... :wink: :wink: :wink: ... stie el de ce, se pare ca Gerula a cam ramas ultimul care INCA mai e de partea lui si nu vrea sa il piarda si pe el ...

atata poate ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Oct 2011, 15:18

Pentru mine tandemul asta ,rechinul hamesit si remora de piftie,sint maximum in materie de amuzament...nu mai pot da splina cind dialogheaza astia doi.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: simbioti perfecti...sa vedem cit mai tine mariajul...

Si cum zice ,trebuia” o limba”,ca piftiuta incepuse sa-i dea de inteles ,cind a zis faza cu osim-ul e cacealma... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2011, 13:24

Popescu Stefan a scris
e: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de popescu stefan pe Noiembrie 2nd, 2011, 1:06 pm

Ultima noutate în materie; ALRS a solicitat ANST să anuleze autorizația de funcționare a federației. O fi tot o decizie marca Stefan Dinu?

Ei si ce ,Federatia nu acerut acelasi lucru la adresa L.R.S.,bine prin clubul ala fantoma de care n-a auzit nici naiba..Asa ca nu te mira..bine va facut..auzi tu ,federatie si voi nu sinteti sa adunati 10 oameni pentru un concurs ,nici tu nici cluburile tale fantoma ,dar de dat in judecata pot,sau puteti,mai evact...

Pun pariu ca adaca anunti un concurs n-o sa ai participanti nici citi au fost la amicalul de pe Pantelimon..Poate Gerula,la fitogfagi...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2011, 08:31

Domnu Popescu,a-ti vazut, v-ati dus la L.R.S. si a-ti reusit sa blocati un topic...se pare ca din lipsa dispozitiei unora de a se contra la nivel de idei ,si nu de atacuri la persoana..Ptiu ce oameni..

Dar ma simt deosebit de intristat ca a-ti intreprins acest lucru ,cind, eu va stateam la dispozitie aici...

De exemplu putem discuta la nivel de idee inceperea unui campionat NATIONAL,arbitrat de arbitrii stagiari care nu pot arbitra decit la nivel judetean.....

Astept cu nerabdare sa invat de la domnia ta cum vei rezolva aceasta stare de lucruri...am un notes si un creion si imi notez....

Tot asa astept,si competitile pe judete..Desi marturisesc,ca imi vine greu sa prevad cine le v-a organiza,,A.J.P.S.Arad??Hmmm,cam greu,deoarece are A.N.P.A.,pe cap...

Astept tot cu nerabdare sa vad daca iese sau nu iese C.I.S.-ul...Daca nu iese asta e...

Dar daca iese??Toate problemele mai sus pomenite vor necesita o rezolvare...Asa cum spuneati intr-unuldin desele momente de clarviziune,munca la Federatie este multa,trebuiesc oameni multi,implicare, daruire...Apropo,la anul cine va fi vice??

.

Scrie răspuns