am vazut ca mi-a raspuns ... nu am ce completa, este alegerea lui si daca el considera ca asa e just atunci nu imi ramane decat sa imi schimb parerea in privinta subiectelor despre care alege sa scrie ... daca vrea in continuare sa te inghita doar pentru ca se razboieste cu anumite persoane de pe forumul asta (care sunt impotriva ta) atunci nu are decat sa o faca ...apsalba scrie:Vezi că organul care suporta buzele se numeste cap. Daca tu le ai acolo unde ai zis, asta e.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Vezi ca gerula ti-a raspuns.
din punctul meu de vedere nu esti o persoana cu care as putea sa port un dialog in veci ...
- in primul rand raspunzi doar la ceea ce vrei tu ceea ce nu te face capabil sa duci o discutie pana la capat si reusesti doar sa scoti din sarite persoana care doreste sa sustina un dialog cu tine dandu-i senzatia ca vorbeste cu un semi-retardat.
- in al doilea rand cu exceptia catorva citate pe care le scoti din context dupa cum iti pica tie mai bine nu esti in stare de altceva.
- si in al treilea rand consider ca nu te duce prea mult capul si ori de cate ori atingi limita cu care ai fost inzestrat dispari din peisaj pentru a aparea dupa cateva zile facandu-te ca ploua sau o dai cu proverbul ala rasuflat cu care deja i-ai inebunit pe toti

deci, dupa cum am zis ... in continuare esti doar un idiot mincinos, hot, las etc etc ...

ps : cat despre buzele mele, stai linistit ca sunt la locul lor ... ale tale sunt cele plecate prin partile dorsale ale altor persoane ...