CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 12:22

apsalba scrie:Vezi că organul care suporta buzele se numeste cap. Daca tu le ai acolo unde ai zis, asta e. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Vezi ca gerula ti-a raspuns.
am vazut ca mi-a raspuns ... nu am ce completa, este alegerea lui si daca el considera ca asa e just atunci nu imi ramane decat sa imi schimb parerea in privinta subiectelor despre care alege sa scrie ... daca vrea in continuare sa te inghita doar pentru ca se razboieste cu anumite persoane de pe forumul asta (care sunt impotriva ta) atunci nu are decat sa o faca ...

din punctul meu de vedere nu esti o persoana cu care as putea sa port un dialog in veci ...

- in primul rand raspunzi doar la ceea ce vrei tu ceea ce nu te face capabil sa duci o discutie pana la capat si reusesti doar sa scoti din sarite persoana care doreste sa sustina un dialog cu tine dandu-i senzatia ca vorbeste cu un semi-retardat.
- in al doilea rand cu exceptia catorva citate pe care le scoti din context dupa cum iti pica tie mai bine nu esti in stare de altceva.
- si in al treilea rand consider ca nu te duce prea mult capul si ori de cate ori atingi limita cu care ai fost inzestrat dispari din peisaj pentru a aparea dupa cateva zile facandu-te ca ploua sau o dai cu proverbul ala rasuflat cu care deja i-ai inebunit pe toti :lol: :lol: :lol:

deci, dupa cum am zis ... in continuare esti doar un idiot mincinos, hot, las etc etc ... :lol: :lol: :lol:

ps : cat despre buzele mele, stai linistit ca sunt la locul lor ... ale tale sunt cele plecate prin partile dorsale ale altor persoane ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Noi 2011, 12:27

Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar putem face impreuna un test de inteligenta. Esti de acord?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 12:35

apsalba scrie:Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar putem face impreuna un test de inteligenta. Esti de acord?
:lol: :lol: :lol: ... dupa cum spuneam ... minte de :lol: ...

inca mai rad la provocare de care ai fost in stare ... :lol: :lol: :lol:

cand eram la recrutare m-am amuzat teribil pe seama testelor de inteligenta si a "eficientei" lor ... mai ales asupra rezultatelor pe care le-au obtinut anumite personaje pe acolo care nu erau in stare sa lege bine 4 cuvinte in serie ...

daca vreodata ne intalnim fata in fata putem face si teste de inteligenta ... dupa care aranjam si niste figuri geometrice in anumite forme sa vedem care le face primul ...

mai ... esti mai mult decat idiot ... :lol: :lol: :lol:

ps : inca ma mai amuz ... teste de inteligenta ... fucking shit :lol: :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Noi 2011, 12:39

apsalba scrie:Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar putem face impreuna un test de inteligenta. Esti de acord?
:lol: :lol: :lol:
apsalba, tie ti-ar fi mult mai utile niste analize !
Confunzi IQ-ul cu... DIAGNOSTICUL ! Tu de ultimul ai nevoie !
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 11 Noi 2011, 13:41

MEDICAMENTE!!! :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 14:23

Gerula scrie: ..........

Vezi ca exista si teste de inteligenta care masoara si altceva decat capacitatea de a aranja figuri geometrice :wink:
anem scrie: ..........

daca vreodata ne intalnim fata in fata putem face si teste de inteligenta ... dupa care aranjam si niste figuri geometrice in anumite forme sa vedem care le face primul ...

.....
nu am zis nicaieri ca nu ar exista ... am zis doar ca facem teste de inteligenta ( :lol: :lol: :lol: nu are cum sa nu ma umfle rasul cand ma gandesc la imaginea asta cu 2 indivizi facand teste de inteligenta ) dupa care aranjam si ceva figuri geometrice (separat de testele alea :lol: :lol: :lol: )

legat de fanica idiotul ... hai sa fim seriosi ca doar nu suntem copii ... tu ii ti parte idiotului pentru a face in ciuda anumitor persoane si evident pentru a mai avea activitate pe forum ... pai daca ai avea o atitudine normala si la adresa idiotului iti spun sigur ca aveai deja topic deschis cu el, cu zeci de mesaje, linkuri, print-screen-uri si alte dovezi incontestabile care il aruncau direct in toaleta de nici nu era nevoie sa tragi apa dupa el .... deci nu tine povestea expusa ...

cat despre povestea cu impostorii ... pai nu exista termen de comparatia intre userul cezar ch. si fane ... e ca si cum ai compara un mar cu un c.a.c.a.t dovedit ... tu ce ai alege? ...

ps : si zi Fane, ai ajuns la concluzia ca esti "dejtept" in urma mai multor serii de teste de inteligenta facute ... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 15:50

Un „inteligent„,se remarca in special prin faptul ca,atunci cind nu are argumente,recurge la injuraturi si atacuri la persoana..Iti trebuie un I.Q.,mult peste medie ,ca sa faci asta...lucru dovedit din plin la discutia de aseara... :lol: :lol: :lol:

„Inteligentule„ce-o sa faci daca nu primesti c.i.s.-ul,si colac peste pupaza ,la propunerea noastra, termenii aia doi pe care ii asociezi in mod samavolnic,o sa fie separati fiecare la locul cuvenit??

Aud???Io zic sa-l intrebi si pe senior -editor,poate ai noroc si-l prinzi intr-unul din rarele lui momente de luciditate..ca nu-i prost defel,atita ca nu se arata.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 16:11

Gerula … vrei tu neaparat sa le vezi doar pe ale tale si din cauza anumitor divergente mai noi sau mai vechi cu anumiti useri, direct ii cataloghezi intr-un anumit fel ... chestie in care nu iti pot da dreptate.

Cel putin in privinta lui Miky si Tavi iti spun clar ca te inseli ...

Nu ii cunosc personal pe nicicare dintre ei dar din greseala am ajuns in vara prin anumite locuri pe unde au calcat si ei si pe unde dintr-o discutie complet aiurea, seara pe terasa unei pensiuni, am avut de auzit doar cuvinte de lauda la adresa amandoura din partea unor persoane care habar n-aveau ca as avea vreo treaba cu pescuitul si nici nu faceau parte din vreun club, nici macar nu erau pescari. Mie mi-a fost suficient ...

In ceea ce il priveste pe cezar ch. nu am nimic de comentat ... din punctul meu de vedere are trecere incomparabil mai multa decat un fane ... cat despre respectiva formulare nu are rost sa fim “mai catolici decat papa”, oricine atunci cand isi doreste ceva are tendinta de a inflori putin lucrurile pentru a parea mai atragatoare si a le da mai multa importanta ... deci nu e de judecat si sunt convins ca asemeni mie sau altora si tu la randul tau ai exagerat in multe privinte doar pentru a evidentia anumite chestii.

Si apropo ...ca vad ca idiotul iarasi a fugit in papusoi ... cine l-a numit pe el reprezentant al pescarilor pentru ca inca nu imi este clar de unde a dobandit el “puterea” asta ... chiar mi-as dori un raspuns din partea lui dar evident ca se va lasa asteptat si dupa 3 zile apare iarasi cu proverbul ala expirat pe care nu il mai suport de cate ori l-am citit prin postarile sale ...

Deci ... dovezi daca intr-adevar esti interesat exista ... de la prostit lumea prin concursuri pana la neplata anumitor obligatii (da, aia cu popularea cu pastrav in loc de salau, tot populare a fost si nu s-a conditionat cu nimic plata intregii sume ... a fost vorba doar ca in cazul in care se va face popularea el o sa plateasca intreaga suma pentru inca o populare), la minciuni insirate pe net, imprastiere intentionata de informatii false pentru a incerca sa intimideze lumea ... etc

Ti-am mai zis ... incearca sa arunci un ochi la istoria idiotului si vei avea ce sa scrii ... si aici nu ma refer doar pe forum sau blog ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Noi 2011, 17:01

Gerula ... e clar, avem puncte de vedere diferite ... consider ca nu are rost sa continuam fiecare tinandu-le pe ale lui plus ca eu nu sunt un bun combatant pe internet, adica ma plictisesc repede si nici nu am pretentia ca toti cei cu care discut sa aibe aceeasi parere ca si mine ... deci exista un risc mare „sa pierd prin neprezentare” ... :lol: :lol: :lol:

Pe langa asta chiar nu vad care-i rostul sa ma pun sa ma „contrez” cu tine pentru un personaj gen Popescu care pentru mine reprezinta clasicul politician din zilele noastre ... adica un hot si un mincinos care nu merita nici macar sa infunde vreo puscarie pentru ca statul lui acolo tot din banii fraierilor va fi platit ... cu atat mai mult nu merita efortul de a incepe adevarate discutii pe seama lui ... parerea mea e formata deja si se pare ca si parerea ta la fel ... eu nu imi voi schimba parerea si din ceea ce am vazut la tine cu siguranta nici tu nu o vei face ... asa ca nu are rost ...

Pana una alta as vrea totusi sa imi raspunda el la intrebarea : Cine l-a facut pe el reprezentant al pescarilor?

Salutari si numai bine ...

ps : Gerula ... stiu ca nu esti naiv asa ca nu imi arunca praf in ochi cu promisiunile lui Popescu :lol: :lol: :lol: ... ca le stim amandoi si nu cred ca aici avem pareri diferite ... :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Noi 2011, 18:15

Sa nu te fac sa astepti. Am fost ales de adunarea generala a cluburilor membre fondatoare ale federatiei. Nu cred că conteaza ca fac totul voluntar, fara a fi remunerat, ca asigur gratuit sediul federatiei precum si logistica necesara. Ia intreaba-l pe ilustrul reprezentant, baga un cent in actiunea voastra.
Apropo, am fost plecat. Am in urmarire un santier al federatiei unde unii o sa aiba drept de pescuit gratuit.
http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Scrie răspuns