CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Aug 2011, 03:07

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

mister miyagi.... chiar credeti? :lol: popescu puse asta numa sa arate lumii cat e de superior... nu ca ar fi avut vreodata vreo intentie...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:19

Ionut the carp scrie::lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

mister miyagi.... chiar credeti? :lol: popescu puse asta numa sa arate lumii cat e de superior... nu ca ar fi avut vreodata vreo intentie...
Jhonutze secretul unei reusite consta in repetitii. Cu cat insista mai mult pe cate un palier cu atat obtine mai mult material. Vede ca-i merge si cine stie sa gestioneze un scandal la final numara bobocii. Desi, vorbeam cu Razvan, LRS-ul este cel mai integru organism popescul s-a lipit si aici. Si nu oricum sau cu oricine. A arvunit mai multi si s-a pricopsit cu unul care stie mersurile si oricand ii poate extrage pescari gata formati. Liga se chinuie sa-i capaciteze, iar baietii ii iau gata pregatiti de competitii. Nu ramane decat sa le implementeze bullshit-ul federal care-i treaba simpla pentru avizati.
Crezi tu ca doar ca sa se dea mare sta el p-aici? Nu Tata! Aici a gasit cel mai bine organizat concurent si daca-i iese ca la crapisti are si resursa umana. Piste isi face, bani are, restul nu mai conteaza. Pardon! Mai trebuie sa afle metodele de lucru ca sa si le insuseasca gratuit. De-asta cere pe fata solutii insa scopul lui cred ca e sa-i motiveze si subtilizeze pe debutantii in spinning ca sa-si faca trupa. Vanzatori de neam sunt destui si pe aici. Ramane sa-i vedem care-s aia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 03:25

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 03:29

:lol: :lol: :lol: :lol: te-am blocat :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:30

Ii dau apa la moara ca stiu ca-i putreda sa vad cand se prabuseste ca vad primeste "prea multe din casa".

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:31

ticairlandezu scrie::lol: :lol: :lol: :lol: te-am blocat :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Scriu mai greu ca mi-am facut niste ochelari defecti :evil:. Si da, dar nu e cazul. "Impotenta" noastra cred ca la facut sa albeasca.
Apropo! Ia felicitat cineva pe baietii nostrii pentru reusita din instanta? Eu unul o fac acum. LA CAT MAI MULTE REUSITE BAIETI!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 03:36

Atata timp cat "sufletul" nu-i "defect" totul e OK.Plec capul in fata ta ,cetatene,pe bune :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:41

ticairlandezu scrie:Atata timp cat "sufletul" nu-i "defect" totul e OK.Plec capul in fata ta ,cetatene,pe bune :wink:
Aaaaa! tu la mine te gandeai?!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nu Tatuzu! Mai ales ca am prins vremurile alea si sunt "golan" pana la moarte. Imi place si Sterian mult. Sunt folkist.
Eu ii dau o solutie rezonabila sa iasa din ecuatie elegant si sa stea pe margine pe langa noi sa vada cam ce ar trebui sa presupuna o federatie si apoi sa si-o doreasca. Daca mai apuca in cate rahaturi se baga. Si asta ca sa nu ne mai batem noi capul si sa creada politicarii ca chiar suntem impotenti de am facut o alta federatie.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:42

miyagi scrie:
ticairlandezu scrie:Atata timp cat "sufletul" nu-i "defect" totul e OK.Plec capul in fata ta ,cetatene,pe bune :wink:
Aaaaa! tu la mine te gandeai?!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nu Tatuzu! Mai ales ca am prins vremurile alea si sunt "golan" pana la moarte. Imi place si Sterian mult. Sunt folkist.
Eu ii dau o solutie rezonabila sa iasa din ecuatie elegant si sa stea pe margine pe langa noi sa vada cam ce ar trebui sa presupuna o federatie si apoi sa si-o doreasca. Daca mai apuca ca in cate rahaturi se baga nu-i mai dau nicio sansa. Si asta ca sa nu ne mai batem noi capul si sa creada politicarii ca chiar suntem impotenti de am facut o alta federatie.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:43

Scuze! A trebuit sa modific ceva si ma freaca ochelarii astia.

Scrie răspuns