discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
razvan m. scrie:
Asta este primul mesaj pe care l-am postat pe aceasta tema. Nu am scris nimic pana in momentul in care am auzit povestea din mai multe surse. Iar mesajul nu a fost modificat.
Dupa cum vezi, la 4 minute dupa ce am postat, mesajul a fost citat de userul d4md3od (
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=150 ). Deci nu mai incape in discutie faptul ca l-as fi modificat ulterior.
Iti accept scuzele fara resentimente.
le ai fara nicio problema
deci sincer imi cer scuze

-
miyagi
- veteran

apsalba scrie:M-am convins. Se pare ca incă nu s-a nascut o persoana pentru aceasta functie. Cel putin cei care se baga in seama pe acest forum atata pot.
Domnule Popescu ma autopropun eu daca duceti lipsa de candidati insa lucrurile trebuie sa fie facute in felul meu si dupa metodele mele. Mie nu mi-e frica de palariile mari. Curiozitatea mea ar fi daca cedati functia de presedinte catre care va veti orienta? Imi veti pune bete-n roate ca sa nu-mi pot duce proiectele la final?
Poate sunt incisiv insa as vrea sa stie toata lumea asta pe care o ignorati cam cat de mare e acum palaria pe care o purtati, sa stie ca nu e cazul sa se renunte la federatie ci Dumneavoastra trebuie sa renuntati la ea si daca tot cautati sa oferiti prin ea o solutie pescuitului va asigur ca asta e singura iesire din mlastina in care va scufundati.
-
miyagi
- veteran

Si ca sa nu credeti ca va ironizez am si un proiect pentru administrarea ei cu oameni competenti si nu cu oameni de conjunctura. Ce ziceti?
-
miyagi
- veteran

Ar mai fi si niste probleme de rezolvat mai intai. Va trebui ca in cazul in care sunteti de acord, sa modificati Dumneavoastra personal statutul si sa o redati pescuitului liber consimtit ca sa nu fim si noi asociati cu viciile pe care aceasta le acopera in acest moment.
Daca faceti aceasta consimt sa o preiau si sa o fac functionala, iar Dumneavoastra am sa va creez o functie conforma cu competentele pe care le aveti si sa va atribui meritul de fondator. O placa comemorativa la intrare si tot protocolul care se practica in lumea sportiva.
-
miyagi
- veteran

miyagi scrie:Si ca sa nu credeti ca va ironizez va spun ca am si un proiect pentru administrarea ei cu oameni competenti si nu cu oameni de conjunctura. Nu e vorba de un pseudo proiect facut pe picioare pentru avizarea si autorizarea activitatilor cu care ati plecat la drum ci unul gandit printre sportivi, cu ei sau profesori sportivi. Ce ziceti?
-
miyagi
- veteran

Bass Assassin scrie:Au inceput sa apara hienele cu foamea-n glanda !
In toate interventiile lor pe acest topic nu fac altceva decat acrediteaze ideea unei federatii absolute , inlocuitoarea AGVPS .
Eu nu inteleg cum vad unii legatura intre o federatie sportiva de pescuit si gestionarea resursei piscicole din Romania . Desfiintam ANPA ca vine federatia sa faca legea in pescuit , cu alte cuvinte ne cred prosti pe toti .
In fond nu se urmareste decat o afacere profitabila pentru hiene si paguboasa pentru pescari , totul sub masca FRPS .
Te doare bila cat de handicapati ne cred astia si cu cat tupeu isi sutin aberatiile insolente .
Cum au mirosit ca este loc de un ciolan de ros , cum au tabarat hienele diperate sa sustina sus si tare ca numai FRPS este singura institutie care rupe gura targului in materie de pescuit .
Nimeni , dar absolut nimeni n-a sustinut disocierea clara a pescuitul in doua mari clase distincte: pescuit de competitie ( unde poate sa-si faca cei interesati cate asociatii si federatii doresc ) si pescuitul recreativ , care nu are nimic de-a face cu primul .
Dar ce s-au gandit mintile <luminate> , din pescuitul de competitie nu se fac atat de multi bani incat sa sature toaste hienele federalizate , asa ca , hai sa-i prostim lumea cu ideea ca FRPS esti singura autoritate in materie de pescuit. In consecinta toate cluburile si asociatiile de pescari trebuie neaparat sa se afilieze noii federatii daca vor sa mai funtioneze . Ideea este urmatoarea , una este sa ai o federatie cu 10-15 cluburi si 4 -500 de membrii , din care nu prea poti sa faci mari afaceri si nici la cotizatii nu te scoti si alta-i sa ai in subordinea ta toate cluburile si asociatiile din tara care numara milioane de membrii si pe langa permise vandute le mai incasesi si cate o cotizatie anuala . Chestie simpla de matematica . cu cati mai multi fraieri cotizanti , cu atat mai bine pentru FRPS
Dupa acest principiu se ghideaza hienele cand trambiteaza sus si tare peste tot ca acesta federatie este unica reprezentanta a pescarilor din Romania
Cand te-ai referit la disociere sper sa te fi gandit la federali pentru ca eu unul trambitez de ceva vreme chestia asta. Problema e ca dpdv legal sunt combinate si va trebui o noua lege. Si mai grav e ca Popescu s-a folosit in faza initiala de sintagma, iar acum zic eu ca a starnit niste baieti destepti din AGVPS care se gandesc ca daca Popescu chiar le trage scaunele de sub dos, sa-si puna mintea la contributie, vazand ca omul e procesoman si se da si la patrimoniul agentiei, sa-l impiedice. Cu baetii din agentie nu cred ca razbeste cineva la cat de "durabili" au fost, prea curand.
Greu Dom` Popescu! Greu. Nu uitati de sfatul care vi l-am mai dat. Nu incercati sa schimbati ceva fara funie si sapun in buzunar.

-
miyagi
- veteran

Frate si m-am saturat c`o Domnie! De-acu` o sa-l cheme Popescul.
-
miyagi
- veteran

. am reusit pana la urma.