CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Aug 2011, 18:34

:lol: :lol: Scuze nu esti dobitoc,esti complet timpit;Citind acolo,nu stiu care este mai mare las,eu,sau tu care nici nu ai avut curajul sa raspunzi la telefon??La fel,daca Malin ori altii doreau sa vorbeasca cu mine puteau sa ma sune,doar mi_am facut public nr;ulAdica ma suna Dumitru din Finlanda,si voi nu puteti???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Aug 2011, 19:31

Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuţie cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanţii inocenţi.

Troll-ul se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseşte de subiecte specifice comunităţii în care doreşte să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistenţă, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienţei, într-o speranţă de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele şi le va modela cât mai tendenţios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zâzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzură, comunism, libertate de exprimare.

Sursa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 20:37

Nu, troll-ul nu merge in cazul asta.
Aici avem un specimen nou, pentru care ar trebui inventat un termen nou. Ce ar fi sa-i zicem "gerulă". :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Aug 2011, 21:36

na, eu nu am vrut sa rascolesc rahatu si diplomat am evitat sa dau nume considerand ca postarea respectiva a fost bazata pe zvonuri si ulterior retrasa/modificata dupa aflarea mai multor informatii si am evitat sa cred ca a fost facuta cu rea intentie. de aceea am avut si o mica revolta la cafenea...acum vad ca altii au vehiculat numele (ceea ce denota ca nu sunt singurul care am observat) si totusi se neaga evenimentele

:cry:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 21:48

Chiar nu te inteleg de ce tot insisti cu treaba asta. Ti-am spus romaneste ca eu nu am scris ca Stratonov a atacat cu cutitul pe cineva. Cum vrei sa fiu mai clar decat atat ?

La cine te referi cand spui ca si altii au vazut ca eu am scris asa ceva ? Poate nu ai citit tu bine, ai citit in fuga, stiu eu.....

Sa vina aici sa spuna cine a vazut ca eu as fi scris ceea ce tu afirmi !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 21:52

Curios cum pentru unii "prieteni" a devenit brusc mai important, mai grav ce am scris sau nu am scris eu decat ce a facut viceprezidentul !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 21:55

Ala a injurat, a scuipat oameni, a lovit cu pumnul si a amenintat cu cutitul. Dar important e ca nu a atacat cu cutitul, cum a scris nu stiu care pe forum. Unde a scris? A, nu stiu, a disparut .....

Dar a scris ! Asta e problema ! De ce a scris ???

Ridicol!!! :oops: :oops: :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Aug 2011, 22:14

eu iti zic drept

am intrat dimineatza pe mess si pe rapitori. si un pretin, care e semi-anti-vali :lol: imi zice , "ba o taiat ala pe cineva pana la urma"
zic "cine ma" ... "poi stratonov", zic "da de unde ai scoso pasta" ... "poi o scris ala(adica tu) pe rapitori ca a sarit cu - cutitu"

cum deja citisem presa si nu observasem nimica :lol: reintru ca na, eram curios ce se vehiculeaza ... cand colo mesajul disparuse

poate altcineva a gasit de cuviinta sa il stearga, cert e ca mesajul de la prima ora a disparut, ca de aia am si zis ca se arunca - cu zvonuri

daca nu este adevarat ce scriu eu aci , imi cer scuze fata de tine, chiar nu am avut si nu vreau sa initiez nicio polemica, eu nu am pomenit numele tau (desi asa am primit si eu informatia) si prima data l-am vazut vehiculat de gerula, cine i-a zis lui insamna ca a cetit si el ... tu sti m-ai bine daca ti-a disparut un mesaj

mentionez ca afirmatia a mai fost secondata de cineva mai pe la pranz zicandu-mi ca ai folosti expresia "atacat"

eu am afirmat si la arena doar asta
3. a disparut o postare a cuiva, sti tu mai bine cine in care zicea aici pe forum ca "a atacat cu cutitul"...pentru ce? la ce folos? nu stie nimeni, se dau telefoane? ok, atunci daca nu sti concret, de ce scri? nu tu, acel cineva...numa de idee Wink
si catre tine:
Razvan, am zis ca putem discuta cu totii unde trebuie, nu peste tot, daca e cazul si vreti sa mediatizati peste tot e treaba si dreptul vostru, dar de la postarea cu atacul (care a disparut) pana la diplomatia de pe wsbteam.com ... cale lunga. Paradoxul este ca vorbind cu domnul presedinte si relatand faptele relatarile celor prezenti difera. De aceea intreb voi care versiune o zvoniti? Sau nu puteti astepta elucidarea cazului?
daca versiunea ta este alta, f bine, nu am folosit numele tau pentru ca eu pur si simplu nu am dovada
inca o data scuze daca am fost indus in eroare de cele doua personaje :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 22:23

razvan m. scrie: Domnul vicepresedinte al Federatiei, Vaentin Stratonov a excelat din nou prin sportivitate, asa cum deja ne-am obisnuit. In urma unei altercatii ce a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la etapa LRS de la Siriu, a amenintat cu cutitul cativa concurenti. S-a ales cu descalificarea din concurs si suspendarea din competitiile organizate de LRS pe anul in curs. :oops: :oops:

Iata cum, la interval de doar cateva luni, o a doua persoana din varful federatiei este implicata intr-o incaierare. Se pare ca dosarul penal chiar este un punct obligatoriu in CV pentru a accede intr-o functie de varf la Federatia lui peste !!! :oops: :oops: :oops:
Asta este primul mesaj pe care l-am postat pe aceasta tema. Nu am scris nimic pana in momentul in care am auzit povestea din mai multe surse. Iar mesajul nu a fost modificat.
Dupa cum vezi, la 4 minute dupa ce am postat, mesajul a fost citat de userul d4md3od ( http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=150 ). Deci nu mai incape in discutie faptul ca l-as fi modificat ulterior.

Iti accept scuzele fara resentimente.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Aug 2011, 22:26

si inca o intrebare ca vad ca insisti pe idee , eu nu am asistat la scena cu - cutitul insa martorii neutrii zic ca cei de la masa cealalta s-ar fi deplasat ostentativ catre vali acesta scotand cutitul (am incriminat toti acest gest) te intreb eu , daca unu scoate cutitul la 2-3 metri de tine, tu ce faci:

1. incerci sa il iei
2. incerci sa il calmezi din vorbe
3. sari la bataie
4. il lasi dracu si incerci sa te retragi
5. te pui in fata lui si ii zici "hai dai daca te tine"

eu as face 4, sincer, poti sa zici ca is lash, daca incerc sa il iau, il pot infige chiar eu, sau ii dau lui ocazia sa o faca
la eveniment s-a intamplat 5 si ulterior cand cutitul a fost bagat in buzunar s-a intamplat 3 bine, si cu instigare(injurii) din partea lui vali

ideea de baza cu sau fara cutit s-au aplicat lovituri care nu erau necesare
s-a luat o palma si un picior in fatza

toti discuta ca daca - cutitu intra in unul
nimic mai adevarat
daca oricare a lovit il dezechilibra pe alalalt si dadea cu capul intr-un colt de masa
daca lovitura de picior era fatala
tot discutam de daca si punem in fatza cutitu ala, au fost si alte incidente (finalizate) care puteau duce la acelasi rezultat , din partea ambelor parti

Scrie răspuns