Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si catre tine:3. a disparut o postare a cuiva, sti tu mai bine cine in care zicea aici pe forum ca "a atacat cu cutitul"...pentru ce? la ce folos? nu stie nimeni, se dau telefoane? ok, atunci daca nu sti concret, de ce scri? nu tu, acel cineva...numa de idee Wink
daca versiunea ta este alta, f bine, nu am folosit numele tau pentru ca eu pur si simplu nu am dovadaRazvan, am zis ca putem discuta cu totii unde trebuie, nu peste tot, daca e cazul si vreti sa mediatizati peste tot e treaba si dreptul vostru, dar de la postarea cu atacul (care a disparut) pana la diplomatia de pe wsbteam.com ... cale lunga. Paradoxul este ca vorbind cu domnul presedinte si relatand faptele relatarile celor prezenti difera. De aceea intreb voi care versiune o zvoniti? Sau nu puteti astepta elucidarea cazului?
Asta este primul mesaj pe care l-am postat pe aceasta tema. Nu am scris nimic pana in momentul in care am auzit povestea din mai multe surse. Iar mesajul nu a fost modificat.razvan m. scrie: Domnul vicepresedinte al Federatiei, Vaentin Stratonov a excelat din nou prin sportivitate, asa cum deja ne-am obisnuit. In urma unei altercatii ce a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la etapa LRS de la Siriu, a amenintat cu cutitul cativa concurenti. S-a ales cu descalificarea din concurs si suspendarea din competitiile organizate de LRS pe anul in curs.![]()
![]()
Iata cum, la interval de doar cateva luni, o a doua persoana din varful federatiei este implicata intr-o incaierare. Se pare ca dosarul penal chiar este un punct obligatoriu in CV pentru a accede intr-o functie de varf la Federatia lui peste !!!![]()
![]()
![]()