CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:45

miyagi scrie:
ticairlandezu scrie:Atata timp cat "sufletul" nu-i "defect" totul e OK.Plec capul in fata ta ,cetatene,pe bune :wink:
Aaaaa! tu la mine te gandeai?!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nu Tatuzu! Mai ales ca am prins vremurile alea si sunt "golan" pana la moarte. Imi place si Sterian mult. Sunt folkist.
Eu ii dau o solutie rezonabila sa iasa din ecuatie elegant si sa stea pe margine pe langa noi sa vada cam ce ar trebui sa presupuna o federatie si apoi sa si-o doreasca. Daca mai apuca in cate rahaturi se baga. Si asta ca sa nu ne mai batem noi capul si sa creada politicarii ca chiar suntem impotenti de am facut o alta federatie.
Cum i-a propus si Gheorg.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:46

As putea sa dau si solutia insa stiu ca asta asteapta si mai stiu ca foarte multi ne cantarim vorbele de raman pe topicuri doar balariile ca omul vrea totul moca.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 03:48

:shock: :shock: :shock: Nuuuu nu la tine ma gandeam :wink: ...doamne iarta-ma...dar sigur ,mai sunt oameni care au nevoie de ajutor :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 03:50

ticairlandezu scrie::shock: :shock: :shock: Nuuuu nu la tine ma gandeam :wink: ...doamne iarta-ma...dar sigur ,mai sunt oameni care au nevoie de ajutor :wink:

:D bine ca pana la urma ne intelegem.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 03:57

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 04:01

Cum ziceam! Aici nu e cazul de o revolutie ci mai degraba de un fel de puritanism. Popescul cauta si incearca sa iasa din tipare, iar societatea conservatoare il corecteaza si-l repune pe locul din care s-a ridicat :D .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Aug 2011, 04:06

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Aug 2011, 11:11

miyagi scrie:
apsalba scrie:M-am convins. Se pare ca incă nu s-a nascut o persoana pentru aceasta functie. Cel putin cei care se baga in seama pe acest forum atata pot.
Domnule Popescu ma autopropun eu daca duceti lipsa de candidati insa lucrurile trebuie sa fie facute in felul meu si dupa metodele mele. Mie nu mi-e frica de palariile mari. Curiozitatea mea ar fi daca cedati functia de presedinte catre care va veti orienta? Imi veti pune bete-n roate ca sa nu-mi pot duce proiectele la final?
D-le Miyagi , care federeatie doriti sa o preluati , federatia nationala sau federatia sportiva ?
Trebuie metionat faptul ca federatia nationala nu primeste bani de la buget , iar federatia sportiva primeste anual un buget de la ANST-MTS
Parerea mea , sunt slabe sperante ca acest individ ,care sufera de grandomanie, sa renunte la o vaca buna de muls cum este federatia sportiva .
Dvs credeti ca s-a zbatut degeaba atata timp, ca sa renunte tocmai acum cand ii merge jucaria ?
Va faceti iluzii daca credeti ca acest grandoman renunta la ceva de bunavoie , mai ales ca pe langa el, acum, sunt si altii cu interese pe masura .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Aug 2011, 12:22

Miezu ii insa faptu a individu , dupa alea sale viziuni , declara ca pescuitu ii sport , si prin urmare toti care il practica vor trebui legitimati in cluburile federatiei , asta ii grav :twisted:

Il doare undeva de concursuri pe ticalos :twisted: :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Aug 2011, 13:15

deci baieti, lasati banii de la MTS pentru federatie sportiva, ca aia-s maruntis.
Schema e asa:
1. se face o federatie nationala sportiva de pescuit - pe hartie exista deja
2. se duc tratative cu primariile pentru atribuirea mocca sau concesionarea pe sume modice a unor pajisti pentru amenajarea de balti, pardon, piste de competitii - in progress :)
se excaveaza frumos => balastru din care se fac bani frumosi
inmultiti cu 1-2 locatii de genul cu nr. judetelor din Romania
3. Mai bagati in ecuatie faptul ca Federatia poate ca are chef sa aceseze ceva fonduri europene pentru te miri ce proiecte fantasamgorice gen "Campanie de educare a populatiei riverane privind protejarea resurselor acvatice vii din raurile jud. Alba", Ghici ce firma va asigura consultanta pentru proiecte?
Inmultiti si asta cu nr. de judete va rog
Asta e businessul dupa care alearga dom Popescu!
Asa de sanchi se mai fac ceva banuti din vanzarea de permise la pachet cu cotizatia de membru, n-ar fi rau ca federatia sa obtina monopolul si pe asta daca tot este pescuitul sport
Concursuri? Poate pe baltile excavate, pardon, piste de concurs la obleti si carasei
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns