Cum i-a propus si Gheorg.miyagi scrie:Aaaaa! tu la mine te gandeai?!!!!!!!ticairlandezu scrie:Atata timp cat "sufletul" nu-i "defect" totul e OK.Plec capul in fata ta ,cetatene,pe bune![]()
![]()
![]()
Nu Tatuzu! Mai ales ca am prins vremurile alea si sunt "golan" pana la moarte. Imi place si Sterian mult. Sunt folkist.
Eu ii dau o solutie rezonabila sa iasa din ecuatie elegant si sa stea pe margine pe langa noi sa vada cam ce ar trebui sa presupuna o federatie si apoi sa si-o doreasca. Daca mai apuca in cate rahaturi se baga. Si asta ca sa nu ne mai batem noi capul si sa creada politicarii ca chiar suntem impotenti de am facut o alta federatie.
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
- Bass Assassin
- senior
D-le Miyagi , care federeatie doriti sa o preluati , federatia nationala sau federatia sportiva ?miyagi scrie:Domnule Popescu ma autopropun eu daca duceti lipsa de candidati insa lucrurile trebuie sa fie facute in felul meu si dupa metodele mele. Mie nu mi-e frica de palariile mari. Curiozitatea mea ar fi daca cedati functia de presedinte catre care va veti orienta? Imi veti pune bete-n roate ca sa nu-mi pot duce proiectele la final?apsalba scrie:M-am convins. Se pare ca incă nu s-a nascut o persoana pentru aceasta functie. Cel putin cei care se baga in seama pe acest forum atata pot.
Trebuie metionat faptul ca federatia nationala nu primeste bani de la buget , iar federatia sportiva primeste anual un buget de la ANST-MTS
Parerea mea , sunt slabe sperante ca acest individ ,care sufera de grandomanie, sa renunte la o vaca buna de muls cum este federatia sportiva .
Dvs credeti ca s-a zbatut degeaba atata timp, ca sa renunte tocmai acum cand ii merge jucaria ?
Va faceti iluzii daca credeti ca acest grandoman renunta la ceva de bunavoie , mai ales ca pe langa el, acum, sunt si altii cu interese pe masura .
deci baieti, lasati banii de la MTS pentru federatie sportiva, ca aia-s maruntis.
Schema e asa:
1. se face o federatie nationala sportiva de pescuit - pe hartie exista deja
2. se duc tratative cu primariile pentru atribuirea mocca sau concesionarea pe sume modice a unor pajisti pentru amenajarea de balti, pardon, piste de competitii - in progress
se excaveaza frumos => balastru din care se fac bani frumosi
inmultiti cu 1-2 locatii de genul cu nr. judetelor din Romania
3. Mai bagati in ecuatie faptul ca Federatia poate ca are chef sa aceseze ceva fonduri europene pentru te miri ce proiecte fantasamgorice gen "Campanie de educare a populatiei riverane privind protejarea resurselor acvatice vii din raurile jud. Alba", Ghici ce firma va asigura consultanta pentru proiecte?
Inmultiti si asta cu nr. de judete va rog
Asta e businessul dupa care alearga dom Popescu!
Asa de sanchi se mai fac ceva banuti din vanzarea de permise la pachet cu cotizatia de membru, n-ar fi rau ca federatia sa obtina monopolul si pe asta daca tot este pescuitul sport
Concursuri? Poate pe baltile excavate, pardon, piste de concurs la obleti si carasei
Schema e asa:
1. se face o federatie nationala sportiva de pescuit - pe hartie exista deja
2. se duc tratative cu primariile pentru atribuirea mocca sau concesionarea pe sume modice a unor pajisti pentru amenajarea de balti, pardon, piste de competitii - in progress

se excaveaza frumos => balastru din care se fac bani frumosi
inmultiti cu 1-2 locatii de genul cu nr. judetelor din Romania
3. Mai bagati in ecuatie faptul ca Federatia poate ca are chef sa aceseze ceva fonduri europene pentru te miri ce proiecte fantasamgorice gen "Campanie de educare a populatiei riverane privind protejarea resurselor acvatice vii din raurile jud. Alba", Ghici ce firma va asigura consultanta pentru proiecte?
Inmultiti si asta cu nr. de judete va rog
Asta e businessul dupa care alearga dom Popescu!
Asa de sanchi se mai fac ceva banuti din vanzarea de permise la pachet cu cotizatia de membru, n-ar fi rau ca federatia sa obtina monopolul si pe asta daca tot este pescuitul sport
Concursuri? Poate pe baltile excavate, pardon, piste de concurs la obleti si carasei
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13