CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Aug 2011, 14:46

D-le Tavi ,ai perfecta dreptate !

.Atat pescuitul competitional cat si cel recreativ(hobby) sunt transformate de niste hiene hamesite intr-o afacere prospera pentru propriile lor buzunare .

Eu nu stiu unde au gasit ei in legea sportului ,prevederea ca o activitate care produce traume animalelor poate fi considerata sport , iar acesta sa le dea dreptul sa infiinteze o federatie .

Hai sa vedem cum este definit termenul -SPORT- in dex :

SPORT s.n. Practică metodică a exercițiilor fizice, făcută pentru întărirea corpului și pentru a educa voința, curajul, inițiativa etc. [< fr., engl. sport].

SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități.

SPORT ~uri n. Totalitate de exerciții fizice și de jocuri practicate metodic și sistematic în vederea întăririi organismului, dezvoltării voinței și a obținerii unor performanțe.

Unde vedeti dvs in aceste definitii ca se face referire la prinderea , capturarea sau uciderea unor animale ?

Cum poti sa transformi o meserie si un hobby care sunt reglementate de niste legi speciale intr-un sport ?

Unde mai exista in lume o federatie sportiva ,sub patronajul unui minister al sportului , care supun animalele (fie ele chiar pesti) la traume si le produc leziuni ?

Dvs cedeti ca legiuitorii care au separat legea vanatorii si a pescuitul de legea sportului au fost nebuni ?

Organizatiile de protectia animalelor trebuie sa actioneze in instanta atat MTS care a permis constituirea aceste federati prin abuz cat si FRPS pentru organizare de grup infractional

În accepţiunea Legii nr.39/2003 prin crimă organizată se înţelege activităţile desfăşurate de orice grup constituit din cel puţin trei persoane, între care există raporturi ierarhice sau personale, care permit acestora să se îmbogăţească sau să controleze teritorii, pieţe ori sectoare ale vieţii economice şi sociale, interne sau străine, prin folosirea şantajului, intimidării, violenţei ori coruperii, urmărind fie comiterea de infracţiuni, fie infiltrarea în economia reală.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Aug 2011, 15:20

Drace,acuma nu_l bagati chiar dupa gratii,noi cu cine ne mai distram??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 21:36

Baieti problema se pune asa. Daca tot dezbatem aici si expunem ideile el se va inspira din ele si-si va completa aria de speculatii. Ceea ce nu ati vazut la el de la inceput e ca se foloseste de retorici ca sa va faca sa vorbiti. Aduceti-va aminte de vorba lui Gheorg. Daca stai mult langa el devine molipsitor.
Deci ATENTIE la vorbe!
De preluat eu i-am propus, tot retoric, la intrebarea adresata de el cu talc, sa primeneasca statutul federatiei si sa-l transforme in ceea ce a aflat stand de atata timp pe forumuri, ca am vrea noi sa avem. O federatie in care sa conteze palmaresul fiecarei structuri ce a dezvoltat conceptul de sportivitate in pescuitul sportiv din Romania. Am patruns in adancul problemei, nefiindu-mi strain subiectul si am vazut exact cum a conceput-o si unde vrea sa ajunga cu ea, sunt in principiu la curent cu activitatile intreprinse pana la un anumit nivel si consimt sa particip la reabilitatea lui ca individ daca intelege sa faca echipa.
Lasandu-ne orbiti de furie si injurandu-l fara ai recunoaste macar meritul punerii ei pe hartie vom ajunge exact de unde am plecat, adica in faza in care va trebui sa facem o alta, dupa cum sustineti si voi, iar asta ma tem ca ne va arunca in fata sacalilor din cadrul institutiilor de stat. Asa ca un compromis prin care sa demonstram ca reusim sa ne adunam toti sub o "palarie", dupa cum denumeste el federatia la un moment dat, ar putea sa ne avantajeze in propunerea unui nou proiect de lege a pescuitului in care sa solicitam disocierea pescuitului de agrement de cel sportiv. Noi toti cred ca putem obtine o astfel de lege. El singur nu cred. Spun singur pentru ca chiar este singur in momentul asta daca ma gandesc ca cei ce cunosc domeniul competitional pe ramuri se ocupa in continuare de ele fara a le pasa de viciile in care a aruncat el aceasta federatie ce ar trebui sa fie a sportivilor, in primul rand si in al doilea rand a pescarilor de competitie.
Hai ca nu-i greu!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 21:42

Bass Assassin scrie:D-le Tavi ,ai perfecta dreptate !

.Atat pescuitul competitional cat si cel recreativ(hobby) sunt transformate de niste hiene hamesite intr-o afacere prospera pentru propriile lor buzunare .

Eu nu stiu unde au gasit ei in legea sportului ,prevederea ca o activitate care produce traume animalelor poate fi considerata sport , iar acesta sa le dea dreptul sa infiinteze o federatie .

Hai sa vedem cum este definit termenul -SPORT- in dex :

SPORT s.n. Practică metodică a exercițiilor fizice, făcută pentru �ntărirea corpului și pentru a educa voința, curajul, inițiativa etc. [< fr., engl. sport].

SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate �n mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a �ntări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități.

SPORT ~uri n. Totalitate de exerciții fizice și de jocuri practicate metodic și sistematic �n vederea �ntăririi organismului, dezvoltării voinței și a obținerii unor performanțe.

Unde vedeti dvs in aceste definitii ca se face referire la prinderea , capturarea sau uciderea unor animale ?

Cum poti sa transformi o meserie si un hobby care sunt reglementate de niste legi speciale intr-un sport ?

Unde mai exista in lume o federatie sportiva ,sub patronajul unui minister al sportului , care supun animalele (fie ele chiar pesti) la traume si le produc leziuni ?

Dvs cedeti ca legiuitorii care au separat legea vanatorii si a pescuitul de legea sportului au fost nebuni ?

Organizatiile de protectia animalelor trebuie sa actioneze in instanta atat MTS care a permis constituirea aceste federati prin abuz cat si FRPS pentru organizare de grup infractional

�n accepţiunea Legii nr.39/2003 prin crimă organizată se �nţelege activităţile desfăşurate de orice grup constituit din cel puţin trei persoane, �ntre care există raporturi ierarhice sau personale, care permit acestora să se �mbogăţească sau să controleze teritorii, pieţe ori sectoare ale vieţii economice şi sociale, interne sau străine, prin folosirea şantajului, intimidării, violenţei ori coruperii, urmărind fie comiterea de infracţiuni, fie infiltrarea �n economia reală.
Definitiile preluate din dexurile vechi sunt desuete. Acel termen de "sport" pe care il folosesti este asociat educatiei fizice si nu sporturilor in general, iar articolul din legea penala referitoare la crima organizata nu are nici o legatura cu problema noastra. Cel putin deocamdata. Sa nu exageram ca va rade de noi. E destul de abil. Analizati-l ca tot ce face face serios si subtil. Urmariti-i fiecare mesaj ca in spatele lui se ascund adevaratele interese.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 21:51

Bass Assassin scrie:
miyagi scrie:
apsalba scrie:M-am convins. Se pare ca incă nu s-a nascut o persoana pentru aceasta functie. Cel putin cei care se baga in seama pe acest forum atata pot.
Domnule Popescu ma autopropun eu daca duceti lipsa de candidati insa lucrurile trebuie sa fie facute in felul meu si dupa metodele mele. Mie nu mi-e frica de palariile mari. Curiozitatea mea ar fi daca cedati functia de presedinte catre care va veti orienta? Imi veti pune bete-n roate ca sa nu-mi pot duce proiectele la final?
D-le Miyagi , care federeatie doriti sa o preluati , federatia nationala sau federatia sportiva ?
Trebuie metionat faptul ca federatia nationala nu primeste bani de la buget , iar federatia sportiva primeste anual un buget de la ANST-MTS
Parerea mea , sunt slabe sperante ca acest individ ,care sufera de grandomanie, sa renunte la o vaca buna de muls cum este federatia sportiva .
Dvs credeti ca s-a zbatut degeaba atata timp, ca sa renunte tocmai acum cand ii merge jucaria ?
Va faceti iluzii daca credeti ca acest grandoman renunta la ceva de bunavoie , mai ales ca pe langa el, acum, sunt si altii cu interese pe masura .
Daca nu va intelege ca intr-un final palaria va fi prea mare pentru el sau nu va mai avea de unde, sau cum sa ramburseze banii din care acum face piste de crap sau sprijina infiintarea lor, ca nu cred eu ca a avut el atata cash, precum afirma si va pactiza cu conducatorii spinningului si a crapului, dand curs ambitiilor personale si ajungand la apogeu, atunci sa nu renunte la ea. Nici oferta noastra nu va fi la nesfarsit :D . Asa a procedat cu noi la infiintarea federatiei nu????? Ba chiar a dezvoltat un sistem de penalitati pentru cei ce vor merge cu jalba in protap sa adere la ea daca ii ies ploile. Nu stim noi sa ii platim cu aceeasi moneda daca vine sa cumpere de la noi :D ?
Nu zic bine?!!!!!!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Aug 2011, 22:40

miyagi scrie: Nici oferta noastra nu va fi la nesfarsit
Dle Miyagi , dvs pe cine reprezentati , care este oferta si ctre cine este adresata ?
miyagi scrie:Definitiile preluate din dexurile vechi sunt desuete
Verificati va rog acest linck :

http://dexonline.ro/definitie/sport

este updatat lunar

Daca aceste definitii sunt preluate din dexurile vechi si sunt desuete, inseamna ca le-ati jignit inteligenta celor de la Iorgu Iordan

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Aug 2011, 22:54

Bass Assassin scrie:
miyagi scrie: Nici oferta noastra nu va fi la nesfarsit
Dle Miyagi , dvs pe cine reprezentati , care este oferta si ctre cine este adresata ?
miyagi scrie:Definitiile preluate din dexurile vechi sunt desuete
Verificati va rog acest linck :

http://dexonline.ro/definitie/sport

este updatat lunar

Daca aceste definitii sunt preluate din dexurile vechi si sunt desuete, inseamna ca le-ati jignit inteligenta celor de la Iorgu Iordan
Nu reprezint pe nimeni. Sa zicem ca sunt un sportiv, pescar, care-si doreste o federatie sau orice altceva care sa reglementeze pescuitul asta sportiv la modul general. Care sa ofere o alternativa certa si clara la haosul si extorcarile la care sunt supus si eu ca si alti pescari ce gandesc ca mine.
Nu o luati va rog ca pe o ofensa si mai ingropati securea razboiului ca nu aduce nimic bun. Oferta mea daca cititi postarile incepand de aseara ar trebui sa va fie clara. Ii este adresata lui Popescu ca raspuns la parerea lui ca aici a gasit doar, citez dintr-un mesaj privat pe care mi l-a trimis personal, "un cor de Cassandre". Nu sunt adeptul injuriilor sau a invectivelor.
Altfel sunt un sportiv atestat, cu studii in cadrul ANEFS si va spun din toata pedagogia pe care am invatat-o, facut-o, practicat-o, ca definitiile pe care le-ati folosit sunt trimiteri catre educatia fizica. Daca considerati necesar va extrag linkuri tot de pe net care va vor explica mai bine conceptul de sport. Daca renuntati la ideea de ansamblu de activitati fizice si va orientati catre disciplinele sportive veti vedea si de unde s-a inspirat legiuuitorul cand a enuntat pescuitul sportiv in textul de lege.
Popescu nu e prost ci doar siret. Cel putin pana in prezent pe mine m-a convins ca trebuie sa ii analizezi foarte bine miscarile.

spectator neutru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spectator neutru » 17 Aug 2011, 11:28

Aici s-or cerut de pomana niste scuze. Dar mesajul in care era citat mihuta o fost scris la o ora si patru minute dupa mesajul lui, nu la patru minute cum o zis mihuta.
Asa se face avocatura la Arad zielele astea, mintind in instanta?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Aug 2011, 14:01

Brae neutrino ,ceasul forumului merge aiurea...A zis-o chiar „maestrul „tau,folosind asta ca argument intr-o discutie cu mine,ca atunci ia convenit...A zis ca orice prost stie asta..Acuma o da la intors ca ceasul merge nu stiu cum, decalat fata de nus ce ora standard...ca deh acuma nu-i convine ca ceasul merge aiurea...Atunci cine-i prostul pina la urma???oare nu mincinosul mincinosilor??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 17 Aug 2011, 14:13

Dar oare nu se pot inchide topicurile astea capusa prin care doar se bagatelizeaza pescuitul sportiv practicat pana acum si se vizeaza interesele federatiei lu` Popescu?
Am inteles. Omu` si-a facut-o si ne tot abureste sa ne sece de vlaga.
Sa deschida altele si sa demonstreze ferm ca este deschis colaborarilor ca altfel majoritatea ne-am convins.
S-a incercat acreditarea propunerii la conducerea federatiei a unora dintre sportivi doar pentru ai "agata" pe forumuri si ai scoate din casa pentru a le face tot felul de propuneri. Acum vad ca Popescu a disparut si au aparut tot felul de "neutrii" care se distreaza pe seama unora sau altora fara legatura cu subiectul, fiind total offtopic.
Bai baieti! Daca-i treaba serioasa cu federatia asta a voastra, veniti vere fara abureli la discutii.
Nea Neutrule ce te deranjeaza la Mihuta? Faptul ca se descurca incurcandu-va pe voi?

Scrie răspuns