La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 14:50

grey-wolf scrie:asteptam cu interes :lol: :lol: :lol:
E la ,, cuptor " . :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Ian 2011, 15:01

modigliani scrie:E la ,, cuptor " . :wink:
:lol: :lol: :lol: da da! miroase deja...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Ian 2011, 16:19

modigliani scrie: Au botu' la fel doar ca Meduzele il au bleu si au 5 nari ( Atentie , nu sta in fata lor cand sfornaie ! Te umple de muci cosmici de tinzi sa crezi c-ai prins mai multe ) .

Da , dar el stie cel mai bine sa se fereasca , datorita faptului ca poarta mopul sub nas(a se citi mustata) . :lol: Mi-l imaginez cum se linge ca vaca pe nari . :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Ian 2011, 09:34

Meduza Cosmica

Este o specie de meduza ce traieste pe intreaga durata a vietii ei . Se hraneste predilect cu iluzii si cu prajituri cu aroma de iluzie . Cateodata , cand exagereaza cu prajiturile , se constipa si pierde mult timp pe buda . Este momentul pe care-l asteptam cel mai mult . Atunci stim cu siguranta unde se afla , nu are posibilitatea sa fuga ( ar putea , insa ii este rusine sa fuga s-o vada lumea cu ochii bulbucati ) , si nu este prea atenta-n juru' ei intrucat , pe buda fiind , citeste ziarul ( nu vorbim aici despre ce ziar anume citeste ) . In acel moment putem sparge cu umarul usa budei , dam in fuga cu spray lacrimogen , instalam in prag rotpodul , lansam beciugul , punem bambina si pozitionam cumpana de la capu' satului regulamentar pe rotpod . Ne asezam cumintei in scaunelul pliant si asteptam sa traga ..... apa .

Fiind o specie pe cale de disparitie , ne mai inmultindu-se pe cai naturale , se multiplica cu ajutorul copiatoarelor din redactia ziarului mai sus amintit , cel de citit pe buda cand esti constipat .

...........................................

Asa si la partida celebra de care pomeneam cateva posturi mai sus . In compania unchiului care-i fost coleg de generala cu Yoda care-i cel mai dibaci pescar de Meduze Cosmice din Sistemul Dagobah , inarmati cu o cumpana din capu' satului ( pastrata-n husa , fireste ) , cu un borcanel incarcat cu generozitate de catre Chewbacca cu iluzii , pe o ploaie infernala cu Pleiade , nu se spera la o reusita a partidei . Numa' ca norocul le surasese si erau sa captureze cea mai mare Meduza din cate se existase vreodata .

Au incoltit-o pe buda , au dat cu spray , au lansat regulamentar ( in tot acest timp se mirau de ea cat e de mare si de mirosul ce venea din buda valuri-valuri ) . Numa' ca asta , vicleana fiind , i-a facut din vorbe . S-a scuzat pentru postura indecenta in care fusese surprinsa si-i ruga sa fuga la butic sa-i ia si ei un sul de HI ca nu mai are . Astia au pus botu'. Pana sa se intoarca ei cu HI ..... asta disparuse de zici ca nici nu fusese p-acolo . Sigura dovada a faptului ca folosise buda respectiva mai era doar mirosul . ...... Pacat . Merita sa fie prinsa si bagata in galeria foto . S-au multumit tragand flegme pe obiectivul foto .

Le-a zis si Yoda ca n-au procedat corect , ca el ii lua capu' fara discutie cu sabia lui cu laser . Dupa ce le-a facut morala i-a invitat pentru o seara pe malul Piramidelor unde , cu putina perseverenta , ar fi putut prinde cateva kile de Ramsesi . Problema era ca locatia era cu plata si pandaru' , Tutankamon , nu punea botu' la vrajeli . Nu dadea un bon pentru mai mult de-un pescar . Incoruptibil , domle ! Noroc ca se stia de mii de ani cu Gerula .

Dar asta-i deja alta poveste . Sa nu le incurcam .......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2011, 10:49

:lol: :lol: :lol: Pictore......lasa-l sa rasufle saracul...Lasa-l sa-si revina..Gindeste-te sa fii in locul lui....Sa fii atitea personaje deodata...,sa tai trei porci....este peste puterile noastre sa-l intelegem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Ian 2011, 15:40

Gerula i-a zis lui Modiglianus doar doua vorbe, balalau si pulete de internet. http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t801.html
De atunci asta nu mai doarme noaptea.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Ian 2011, 19:51

fan G E R U L A scrie:Gerula i-a zis lui Modiglianus doar doua vorbe, ........
La care-am raspuns cu volumul gigantic de povestioare pe care-l vezi . La alte vorbe ale lui la adresa mea numarul de reactii va creste exponential .

Daca Gerula al tau si ,, tu ' sunteti suficient de inteligenti ( cel putin 5 % din cat va place sa lasati impresia ) va veti opri si veti sterge topicul la adresa mea si-a indianului .

POT ..... , VREAU ..... , IMI PLACE ..... , AM ENERGIE SI ..... SUFICIENT AUDITORIU ..... AVID de mistourile mele la adresa lui Gerula si a ta ...... SI AM SA REUSESC SA ,, VA " FAC SA AVETI ALERGIE LA DESCHIS VREUN FORUM .

AM VRUT , SI-AM REUSIT SA DEMONSTREZ CA SUNT PESTE ,, VOI " , cu toata ziaristica din capu' lu' ala . Cu lipsa de modestie afirm : intreg forumul a remarcat inferioritatea ,, omului de litere " versus scrierile mele la adresa ,, voastra " . Asadar ...... macar din instinct de ,, supravietuire " diliti topicul ala . Altminteri am sa ,, va " penibilizez pana dincolo de orice limita a imaginatiei ,, voastre " .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Ian 2011, 00:12

Ia-ma Doamne , sunt penibil !

Ia-ma Doamne , sunt penibil
Ce-am dorit si ce-am ajuns
Disperat si irascibil ,
Dau acum din ras in plans .

Vreau si eu sa dau la peste ,
Poze-n galerii sa pun ,
Lumea-n schimb ma terfeleste ,
Dandu-mi franghii si sapun .

Eu le spun despre captura
Ce-am avut parte de ea ,
Ei o dau in tura-vura
Dar eu sunt pescar sadea .

Eu prind peste si la Metro
Ei nu prind si rad de mine ,
Din profil zici ca-s San Pedro
Si mustata-mi vine bine .

Eu sunt ziarist de clasa ,
Insa ei nu ,, pricipesc " ,
Dau la jig ca si la plasa ,
La concursuri ii zobesc .

Eu nu folosesc lansete
Cand spre podium ma indrept ,
Scot pistolu' si ,, bullete "
Si-mi spun singur ,, sunt destept " !

Mi-am facut , si am , si forum ,
Eu centrez , eu dau cu capu' ,
Stiu c-arata-a sanatorium ,
Insa astia e ai dracu , fir-ar mama lor a dracu !

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Ian 2011, 00:25

fan G E R U L A scrie:Gerula i-a zis lui Modiglianus doar doua vorbe, balalau si pulete de internet.
Suna-te si intreaba-l : Poate mai mult ? Eu pot !!!!!
fan G E R U L A scrie: De atunci asta nu mai doarme noaptea.
Normal !!!!! :D :D :D :D :D :D Caut cea mai ,, eleganta " modalitate de a duce personajul respectiv dincolo de limita maxima a penibilului ! Imi fac un titlu de glorie din a desfiinta credibilitatea , verticalitatea si ultimul dram de demnitate a astuia ( ca-i ziarist si-i om de litere , mi-am propus sa-l ,, fac " cu ,, armele " lui . Eu in Romana , el in hieroglife . Pe care se pare ca si le-a insusit in ultimul concediu ) . Il ,, fac luptand in pixuri " . Si am ....... ,, pixu' " mai mare si mai dibaci !

Culmea , ...... ( n-ai sa credeti ) ...... POT !!!

Si culmea culmilor , ....... MA DISTREAZA TERIBIL ! O FAC IN JOACA !!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Ian 2011, 01:05

Miezula scrie:Revenind la subiect, azi m-am transformat ad-hoc in lider de grup si in locul unei aberatii cu achizitionari de papirusuri kitsch.....
....... si-am ales la schimb un ziar scris cu pixu' intr-un tiraj gigantic de ..... trei exemplare ( din care la ultimu' mi s-a terminat pasta de la pix si-a ramas neterminat la rubrica ,, sport " ) .

....................................

,, Ad-hoc " ..... , ,, lider " ...... , naibii , cum dracu' altfel ??? Noi , muritorii de rand din Romania , aproape ca avem orgasme !!!

,, LIDER " , auzi !!!......... Pai noi stiam de asta , mai ramanea doar sa-i ,, converteasca " si pe fraierii aia de arabi ! Ca aia nu prea dau la lanseta , ei dau la sceptru . Si e greu sa devii lider si mai ales sa-i convingi sa schimbe tactica . I-a convins cu Avatul de Dune care nu prea-l prinzi la sceptru , e mai facil si mai spectaculos de prins la lanseta . Si-n loc de vobler poti folosi lejer o grandomanie de 9 cm , d-aia care vibreaza , cu bile . Stiti voi de care bile , d-alea pe sirag de se-nfig in c.ur . E tehnica adoptata de la japonezi , pomenita prima oara-n Shogun (roman semnat James Clavell - Un baiat sarman din Marea Britanie care-a pus-o cu romanu' asta ).

Oricum , cu atatea reusite , cu atatea capturi ,, marete " , i-a convins pe arabi ( lider , deh ! ) sa-si schimbe stilu' ! Asa ca au ramas la neveste parasite-n Egipt de nu stii de unde sa-ti mai alegi . Ca-s numa' una-si-una ! Bunaciuni creole , nene , .... si pe deasupra parasite . Ca , Vezi Doamne-s tehnica perimata .

Da' nu-i bai ! Vine lideru' si instaureaza noi modalitati de procreere unisex . Arabii vor fi extrem de multumiti si dati pe spate si le vor introduce-n viitoarele lor legende ( scrise pe lespezi , sau pe papirusuri , sau chiar in paginile ziarelor cosmice cu pixu' ). In loc de guma , in cazul greselior de tipar , se vor folosi cacareze de camila . Sunt ca cele de oaie , doar ca-s un pic mai mari .

Închis