La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
poezia e beton, pardon piatra stelara, adica stanca cosmica, ce stanca tata muntee, da e munte selenar si culmea e inchinata lui zama lunga, nepotu lui Zalmoxis care nefiind multumit cu numele bunicului, care-i revenea lui pe drept(dupa moarte) a uzurpat numele dacului gerula
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Ba , pe tine te-a facut ma'ta in noaptea de boboteaza cand a cantat cocosul si s-au deschis apele? Dupa ce ti se aduc atatea dovezi , tot continui sa stai capsulat in propria'ti prostie ?fan G E R U L A scrie:Gerula i-a zis lui Modiglianus doar doua vorbe, balalau si pulete de internet. http://www.rapitoriii.info/forum/crasma- ... -t801.html
De atunci asta nu mai doarme noaptea.

modigliani scrie:Ia-ma Doamne , sunt penibil !
Ia-ma Doamne , sunt penibil
Ce-am dorit si ce-am ajuns
Disperat si irascibil ,
Dau acum din ras in plans .
Vreau si eu sa dau la peste ,
Poze-n galerii sa pun ,
Lumea-n schimb ma terfeleste ,
Dandu-mi franghii si sapun .
Eu le spun despre captura
Ce-am avut parte de ea ,
Ei o dau in tura-vura
Dar eu sunt pescar sadea .
Eu prind peste si la Metro
Ei nu prind si rad de mine ,
Din profil zici ca-s San Pedro
Si mustata-mi vine bine .
Eu sunt ziarist de clasa ,
Insa ei nu ,, pricipesc " ,
Dau la jig ca si la plasa ,
La concursuri ii zobesc .
Eu nu folosesc lansete
Cand spre podium ma indrept ,
Scot pistolu' si ,, bullete "
Si-mi spun singur ,, sunt destept " !
Mi-am facut , si am , si forum ,
Eu centrez , eu dau cu capu' ,
Stiu c-arata-a sanatorium ,
Insa astia e ai dracu , fir-ar mama lor a dracu !
![]()
![]()
![]()
![]()

- modigliani
- veteran

Pe lungul drum spre casa
Pe lungul drum spre casa , dupa o vacanta mai mult decat reusita in Egipet , privind nostalgic pe unul dintre halourile date cu spray negru ( pentru camuflaj ) ale elicopterului , pe vajnicul nostru pescar GetoDacic il invaluiesc gandurile :
,, Doamne , sunt nevoit sa ma-ntorc in acel infern ! DOAMNE , CE-AM FACUT SA MERIT ASTA ??????? Voi fi obligat sa pozez in superior , voi fi presat de comentariile inaptilor trogloditi ce m-au barfit in lipsa , voi fi nevoit sa iau fata aia de ziarist intergalactic ....... IAR MIE NU-MI PLACE !!!!! Sunt un personaj umil , dau la peste in tacere , nu ma combin cu nimeni , ..... nu vreau decat liniste ! Stiu , cu toata galagia ce-o fac la mine-n forum , eu iubesc linistea ! De fapt nici nu-mi trebuie acel forum , e facut doar asa , de gura lumii ! ...... Eu prind peste si nu pun nimic la galerie . Eu am scule ( imi lipseste doar inelara de 14 ) si nici nu vorbesc de ele . Eu nici n-am nevoie de-o apa ca sa vorbesc despre ultima iesire ! Ce-au astia cu mine , Doamne ??? Fa ceva cu ei ca simt ca-mi cedeaza nervii ! Imi cedeaza nervii ca cum i-a cedat lu' Worf centura de wolfram cand a tras mai mult aer in piept , asa simt ca-mi cedeaza nervii ! Nu mai suport !!!!!
In loc sa ma duc sa ma odihnesc , in loc sa fac poze cu sotia mea cu fata jumatate acoperita ( sa nu vada astia ca poarta barba ) , in loc sa mimez redactarea unui articol de o deosebita importanta , ..... eu imi fac nervi ! Nu e drept , domle , nu e drept !
La fel am patit si cu pescuielile din Egipet . La aia nu-i cum e la noi , pe meleaguri stramosesti . Daca-ti da o camila si n-o intepi temeinic , ..... te scuipa si te mascareste de nu te vezi ! Si e normal sa-ti cedeze nervii . Am incercat si la ancora , si la catarg , si la tun de puntea a doua , ..... ale dracu au buza groasa . Nu se-nteapa si pace ! Ei , ..... cati nervi sa ai sa zici ca asta-i relaxare ? E supliciu , va spun io ! A venit fraieru' ala de Tutankamon , si c-un sceptru vechi de mii de mii de ani a umplut juvelnicu cu camile . Imi venea sa-l strang de gatu' ala al lui vopsit cu albastru de metil antic . M-a cam ,, facut " , al dracu' bulangiu . Da' .... las' ca-l prind la Alba , sa vezi ce-i fac ! Scot pistolu' si-i trag una-n barca de nu se vede . Vede el ..... .
.................................
Hai ca mai am putin si aterizez . Ma duc sa dorm nitel si-apoi ma duc sa ma cert cu fraierii astia de pe forumuri ( oricare , insa nu al meu , ca pe-al meu n-am cu cine sa ma cert . Daca n-aveam oglinzi puteam fi sigur ca scriu de unu' singur . Ca asa era sa-l banez pe unu' de nu-ntelegeam ce spune , da' m-am prins tarziu ca de fapt eram io si scrisu' era corect , numa' ca-l vedeam pe dos , ca-l citeam in oglinda . Ma rog , e vechi episodu' , ma fac ca-l uit .)
Si maine cand ma scol imi dau un telefon sa cer impresii si ultimele stiri de la fanii mei lasati de veghe asupra corectitudinii pescarilor din Romania . Nu de alta , da' m-a durut sufletu' ca a trebuit sa plec in Egipet gandindu-ma la cat de greu le va fi fara mine . Noroc ca n-am stat mult si nu-s multe de rezolvat . Le descurc in doua-trei zile . Ma stii doar , Doamne , ce priceput sunt !
Hai ca mai vorbim , da' te rog io mult , vorbim pe Sambata , incolo , ca-s c-am prins zilele astea . Este imperios necesar sa pun la punct cativa recalcitranti ce cred despre sine ca-s pescari . Nu pot tolera o asemenea ofensa adusa nobilului hobby ce mi l-ai dat si al carui stindard sa-l flutur peste milenii . Ca mi-a zis si Ramses : ,, Ba , mai baga carpa aia la spalat , c-au luat-o dracii de cand o tot fluturi si te stergi de meduze pe maini " .
Gata , am aterizat ! Da fapt nu-s sigur c-am aterizat sau am cazut din cer , ca nu eram atent , ma gandeam la ce scriu . Cert este ca-s intreg , nu-s decat lovit la cap . Da' asta nu-i un impediment pentru mine sa fiu erou in continuare . Vorbim saptamana viitoare ! Pa ! "
- modigliani
- veteran
Mai fratilor , singurul meu merit este ca va relatez cu lux de amanunte momentele si evenimentele ce le traverseaza plin de glorie eroul nostru . Si-ati vazut ca traverseaza mereu pe ,, Verde " , asadar , oricat de rautacios as vrea eu sa fiu , cu asemenea corectitudine din partea lui nu pot decat sa ma limitez la a descrie . Nu pot inventa nimic .luci_t scrie:De unde scoti faze de genu asta ?
N-am povestioare noi ! Totul este in functie de el . In functie de cum si cat pescuieste , si mai ales pe unde ! Eu cu draga inima va tin la curent cu aventurile lui , cu partenerii lui de pescuieli , cu momeli si mai ales cu locuri . Atat am nevoie , de transparenta si disponibilitate din partea lui ( Doamne , ma rog sa pescuiasca sau sa calatoreasca cat mai rar , ca nu mai fac fata cu scrisu' ! )Ùˆluci_t scrie:mai astept povestioare
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Gerula , natia ..... de cretin , te-am ,, facut " din vorbe . Am aratat fara putinta de tagada ca-s peste ziaristica ta . Esti un intretinut incult . Indraznesti TU sa critici gramatica precara a revistelor de profil din tara asta ??? TU ????? TU care insiri agramat tampenie dupa tampenie ??? Fara diacritice , fara articol , fara nicio noima ?
De fapt ma .... pe tine de bou incult ! Esti un retard dovedit si sunt mandru ca am contribuit serios la aceasta imagine a ta , imagine ce-o au despre tine cca 99 % din pescarii din Romania ( care au si prieteni , asadar renumele tau a depasit sfera malurilor de garla )
..................................
Insa , fraier fara scrupule , am facut misto de TINE pe net . Ai gasit firesc sa te straduiesti sa-mi faci fata jignindu-mi SOTIA ????? Javra ordinara , umblu dupa tine pe toate garlele din tara asta ! Te miri ca-s uscat si te amenint ??? Nici nu-ti imaginezi bulangiu frustrat si incult ! Nici nu-ti imaginezi ! Crezi ca am nevoie de 100 de kile de osanza retarda sa pot scrie ce scriu aici ? Cretin incult , una-i una , alta-i alta ! Imi poti face fata pe net ? Fa-o ! Insa NU MAI POMENI NIMIC DESPRE FAMILIA MEA SAU DESPRE MINE PERSONAL ........ ca din ce ma cauti pe net ..... te caut eu pe strazi ! Asculta bine la mine ce-ti spun : ,, AI GRIJA CE-TI DORESTI CA POATE PRIMESTI " !
Cu ce-ai facut tu pe voma aia de forum ai demonstrat cat de javra impotenta esti ! Esti un limbric ce se zbate ca rama-n shit sa iasa la suprafata dar mai rau te scufunzi . Si te scufunzi si mai adanc de-atat . Iti jur !!! Pomenesti , fraiere , de prietenii mei ??? Am SUTE !!! Si pe fiecare balta sau apa din jurul Bucurestiului sunt cate 2 - 3 in fiecare zi ! Ai sa ajungi sa vomiti in olita de noapte sa mai poti si tu sa arunci lansetele alea in vre-un lichid . Fa ce ai de facut cu postarile alea . Iti jur ca daca n-o faci nu mai opresti ,, balamucul " asta .
Si spun asta in fata a 10000 de oameni si-mi asum orice consecinta . Vita neghioaba ce esti !!!!!
De fapt ma .... pe tine de bou incult ! Esti un retard dovedit si sunt mandru ca am contribuit serios la aceasta imagine a ta , imagine ce-o au despre tine cca 99 % din pescarii din Romania ( care au si prieteni , asadar renumele tau a depasit sfera malurilor de garla )
..................................
Insa , fraier fara scrupule , am facut misto de TINE pe net . Ai gasit firesc sa te straduiesti sa-mi faci fata jignindu-mi SOTIA ????? Javra ordinara , umblu dupa tine pe toate garlele din tara asta ! Te miri ca-s uscat si te amenint ??? Nici nu-ti imaginezi bulangiu frustrat si incult ! Nici nu-ti imaginezi ! Crezi ca am nevoie de 100 de kile de osanza retarda sa pot scrie ce scriu aici ? Cretin incult , una-i una , alta-i alta ! Imi poti face fata pe net ? Fa-o ! Insa NU MAI POMENI NIMIC DESPRE FAMILIA MEA SAU DESPRE MINE PERSONAL ........ ca din ce ma cauti pe net ..... te caut eu pe strazi ! Asculta bine la mine ce-ti spun : ,, AI GRIJA CE-TI DORESTI CA POATE PRIMESTI " !
Cu ce-ai facut tu pe voma aia de forum ai demonstrat cat de javra impotenta esti ! Esti un limbric ce se zbate ca rama-n shit sa iasa la suprafata dar mai rau te scufunzi . Si te scufunzi si mai adanc de-atat . Iti jur !!! Pomenesti , fraiere , de prietenii mei ??? Am SUTE !!! Si pe fiecare balta sau apa din jurul Bucurestiului sunt cate 2 - 3 in fiecare zi ! Ai sa ajungi sa vomiti in olita de noapte sa mai poti si tu sa arunci lansetele alea in vre-un lichid . Fa ce ai de facut cu postarile alea . Iti jur ca daca n-o faci nu mai opresti ,, balamucul " asta .
Si spun asta in fata a 10000 de oameni si-mi asum orice consecinta . Vita neghioaba ce esti !!!!!
-
- veteran