La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !

Mesaj de modigliani » 22 Dec 2010, 23:11

Asaaaaa ! Deci : EPISODUL PILOT ( fa bine si convinge-ti stapanu' sa dileasca topicu' despre mine si Indian ...... ca altfel Young & Restless e ...... pistol cu apa ! )

.........................................................

,, Am fost si eu la tara sa tai porcul, ca tot omul care tine traditia "

............... spune ,, Fan Gerula " pe forumul ( sic ) stapanului . Dar va dezvalui eu pe unde umbla :

Cum bine stiti am piciorul in gips . Asta nu ma poate face sa nu ies la un spinn . Greu , taras , alegerea dificila a locatiilor si asa mai departe . Cert este ca la ultima iesire am dat de unu' care s-a dat la vorba :

- De unde esti frate ?
- Din Bucuresti . Tu ?
- La fel . Pe unde-ai mai dat ?
- Nu , nene , e prima oara . Pan-acum am umblat prin galaxie .
- Hai , nu mai spune ? Serios ?
- Daaaa ! M-a convins unu' , Gerula-i spune , unu' de cica-i de talie internationala . Da' e mult mai pe faza . It' spui io ca omu'-i de talie cosmica , sa moara Gilbert !
- Daaa ? Cum adica ?
- Pai cum .... ,, cum adica " ? E meserias ! Are si forum ! Si e atat de potent incat scrie singur pentru un intreg colectiv , iti dai tu seama ?????
- ..... Mda . ..... Miez omu' ! ..... Altceva ? Ce-mi mai spui de el ?
- Pai ce sa-ti mai spun ? Prinde peste , da la ce vrei si ce nu vrei . Ultima oara l-am vazut prinzand un salau baban la masina de scris !
- Ei , nu ma-nnebuni !!!
- Serios !!! Daca-ti spui ?
- Cum , domle , la masina de scris ?
- Cum auzi ! Are uriasul talent de a impleti profesionalul cu hobby-ul . Agata masina de scris de fir si lanseaza . Pestii se reped de zici ca-s corigenti , sa moara mama !

Ma uit la om , .... pare serios de fel , ..... parca-mi aduc si eu aminte de unu' Gerula , .... parca batea campii pe vreundeva pe NET , .... si continui curios :

- Da' unde te-ai vazut , frate , cu el ultima oara ?
- Ei , e un loc secret , nu pot sa-ti spun . Era bagat pe dupa Neptun si dadea inspre Jupiter . Ca de cand a fost viitura aia mare de explozii solare s-a-nmultit tare de tot salaul . Sa moara mama de n-a umplut sistemul ! Unde dai , la ce dai , tre sa-ti dea un salau . Asa si baiatu' asta .
- Da' ce altceva-mi mai poti spune despre el ?
- Ehh , nimic serios . ..... E cu capu'-n nori , nu vede prea departe , crede ca-i trimis in delegatii de presa peste hotare , dar de fapt l-au trimis aia unde-o fi numa' sa fie plecat , si tot asa . De scris ..... nu prea scrie nimic . Asa ca da la peste . Cand si cand mai prinde , da' nu-i meritu' lui . E meritu' lu' Data ca i-a vandut microcipu' cu prins peste ( ca lui nu-i trebuia ) . Ca de cand e ofiter pe Enterprise nu mai are timp sa dea la peste si nici Picard nu-l lasa sa dea fara permis . Stii cum e Picerd , e baiat bun da' nu permite nereguli . Si uite cum Gerula da la peste dupa cipu' lu' Data .

Imi fac cruce , ma minunez , ma mut nitel mai incolo sa am loc sa arunc si eu si-mi propun serios ca de maine incolo sa investighez serios problema . Tipu' asta , Gerula , ..... chiar pare interesant de felul lui . Merita studiat . Insa nu cu mare consum de energie , ci in momentele cand esti beat , cand te plictisesti , cand n-ai ce face , cand ...... .

Ma salut elegant cu omu' si ma-ndepartez gandindu-ma la cate o sa mai aflu maine despre acest Ultra Pescar Galactic . Chiar si doar vorbindu-se despre el in acest fel , cu acest apelativ , ..... incita peste masura . Promite a fi un personaj extrem de interesant , demn de a se povesti despre el si despre capturile sale intergalactice , ..... in fine , ati inteles .

Cert este ca abia astept sa vina ziua de maine sa aflu mai multe despre el . In mod special vreau sa aflu cum si-n ce fel isi racoleaza aceste slugulite ce-i fac ,, biliboaca " ( o sa va traduc termenul in urmatoarele episoade ) cu atata abnegatie .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Dec 2010, 23:58

:lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 23 Dec 2010, 00:37

poate ca a fost chiar Gerula, cel care il lauda :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Dec 2010, 13:35

cipic scrie:poate ca a fost chiar Gerula, cel care il lauda :lol: :lol: :lol:
noooo! fanu, fanu... :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Dec 2010, 14:14

Adulatorul discret . Fan G E R U L A

Mda . Este vorba despre un admirator secret al lui Gerula . Omul care il iubeste si care pe forumul acestuia nu are decat ..... 15 postari ( iar in ultima se straduie neghiob sa ne convinga pe noi ca e un tip cu tragere la traditii , ca a fost la taiat porcu' , alea alea . Noi suntem retarzi si umblam cu ciunga-n par ! )

Asa . Despre asta ce sa va spun ? ( ca ce mi-e ca spun despre unu' sau altu' dintre ei , tot aia e ! ) . Si-asta cica-i pescar . Si mai cica si-ar fi insusit tainele pescuitului pe cand nu era cu capu'-n nori ci pe cand si-l tinea scufundat in butoi . Cine-l intreba ce face acolo raspundea bolborosind ca-i trimis de un ziar de mare tiraj sa faca un documentar interesant despre vietuitoarele din apa . El , saracu' , cand i-au dat aia sarcina asta a intrebat :

- Ok ! Ca si facut ! Da' unde se gasesc vietuitoarele de traiesc in apa ?
- Cum unde ? In apa , nene , in apa ! Cauta si tu o apa si vezi ce fac pestii-n ea !
( intre noi fie vorba , aia nu aveau nevoie de niciun documentar . Il trimiteau oriunde numa' sa fie plecat . Cu ceva timp in urma il trimisesera in Tibet dupa banane . A cautat asta banane in Tibet pana i-a venit rau . Pan-la urma a furat un ciorchine de prin-trun port si s-a-ntors acasa plin de glorie strigand ca vrea alta misiune d-asta plina de peripetii . Aia atat asteptau . I-au dat viteza instant ! )

El , cand a plecat de-acolo , s-a dus sa-si faca bagajele . Mamaia lui pusese un butoi sub burlan sa stranga niste apa de ploaie sa spele rufe . Cand a vazut el butoiu' s-a gandit ca nu mai are rost sa plece pe coclauri dupa alta apa , o are p-asta acasa . Asa ca-n fiecare dimineata iesea si-si vara capu'-n butoi . Ca era-n pijamale , ca era-n bermude de marinar , ... nu conta ! Trebuia tinut capu'-n butoi . ( dupa experienta asta nu mai bea apa . Ca cica pestii se cordesc in ea ! A vazut el !!! )

.................................

Acu' , dupa multi ani de la traumatizanta experienta , dupa ce-a dat la peste cu capu'-n butoi , dupa ce-a dat la peste cu capu'-n nori , dupa multe si multe alte locatii ciudate de bagat capu'-n ele , s-a trezit ca-i cu capu'-n-tro mare gaura neagra dintr-o galaxie vecina . Cand si-l mai scoate sa respire nimereste cu capu'-n .... la Gerula . Dependenta de miasmele de p-acolo au dus la faptul ca acum il idolatrizeaza . Cum face asta ? Pai nu vedeti ? Scrie despre ,, Maria Sa " peste tot , ii ia apararea vehement si gratuit in fata oricarui combatant , iar pe forumul acestuia se abtine . Este atat de frumoasa continuitatea dementa a avatarului auriu cu ceva tribal pe el incat ii este teama sa nu fie privit vreodata ca un profanator . Nu ! Lui Gerula-i sugi cuvintele , nene , nu te bagi in seama ca fraieru' ( p-asta a invatat-o mai demult de la Ceausescu ).

Cat despre capturile celor doi , locurile in care ei dau la peste , scule , naluci si alte acareturi d-astea ..... in episoadele viitoare .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Dec 2010, 18:04

:lol: :lol: :lol: :lol: Ai mila sa-mi iau ceva da splina..... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Dec 2010, 18:21

:D asta cu fan-fan si gerula e taman ca dilema folozofica a cainelui care se linge cu migala pe organ:
"dom'le, ce fac io aici?
o iau sau o dau?"
:D :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Dec 2010, 18:25

leba scrie::D asta cu fan-fan si gerula e taman ca dilema folozofica a cainelui care se linge cu migala pe organ:
"dom'le, ce fac io aici?
o iau sau o dau?"
:D :twisted:
:lol1:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Dec 2010, 00:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol1:
Nuuuuu te oprii.... :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Dec 2010, 13:34

HellRAISER scrie:Nu te opri...
O sa ma opresc asa cum am promis , cand va dili de pe ,, OneManForum " topicul despre mine si Indian .

Fireste ca-l va ambitiona si mai rau postarea asta a mea si incapatanat cum il stim n-o va face . Treaba lui , Cosmosu'-i mare , are multe balti , si-am povesti de pe toate malurile acestora .

Mai pe seara vin cu un episod de sarbatoare ! Povestea pomului de Craciun , impodobit cu voblere si cu solzisori de obletei .

Închis