La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Dec 2010, 13:38

:lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Dec 2010, 15:15

Scrisoare catre Mos Craciun .

,, Mosule ce darnic esti , afla ca am fost cuminte . N-am facut nicio prostioara , n-am balacarit pe nimeni , nu mai scriu prin alte forumuri ci mi l-am facut p-al meu in care eu centrez - eu dau cu capu' ( nu-n butoi de data asta ) , mi-am gasit si-un avatar care ma reprezinta , si ca sa ma culc devreme , sa nu bat NET-ul peste noua seara , mi-am facut cateva clonute . Eu ma culc cuminte iar ele se ocupa toata noaptea de batut campii .

Merg frumos imbracat la targurile de pescuit , socializez elegant cu cine n-are ce face si ma baga-n seama , ma uit la oamenii mari ce vorbesc si-apoi scriu ce-am auzit la mine-n forum , ma dau cu elicopteru' , si ca sa nu-i consum aiurea benzina ma arunc din aer renuntand la aterizare , fac poze cu care incerc sa impresionez si sa incerc sa-mi racapat o pozitie vesnic pierduta , si tot asa .

Cum ma stii , plin de modestie le spun oamenilor ca am devenit ziarist de talie internationala . Nu vreau sa-i sochez vorbind despre faptul ca de fapt sunt de talie intergalactica . Ca si-aia de pe Gliese 4 cand au aflat ca urmeaza s-o colonizeze omenirea s-au gandit sa-i intampine cu un ziar de succes si-n sensul asta au apelat la mine . Le-am spus ca-n timpul liber o sa ma ocup de rubrica ,, O reteta pe zi " . N-am cum sa le insel astaptarile , si pentru primul numar scriu despre ,, Clatite clatinate cu sos de pistol " .

Mi-a venit in gand treaba asta cu sosu' de pistol ca si-asa lumea stie ca am un d-asta cu care umblu mereu si deja tremura de frica mea . Eu nu-s deloc violent de fel , da cica dau bine-n poze cu pistoalele la brau . Ca cand eram mic si ma uitam la Haiducii lu' 7 Cai . Da' promit ca n-am sa trag cu el in lume , il tin doar asa de forma . Sa nu fi suparat pe mine crezand cumva c-am sa-l folosesc . Poate doar sa-i sparg lu' mami niste nuci cu el sa le puna-n cozonac . Gloantele le iau dimineata cu apa in loc de untura de peste . Promit .

De pescuit am sa pescuiesc numa ,, checi end rilis " . Ce prind ( daca prind ceva ) eliberez obligatoriu . E normal de altfel , nu poti curata pestele in timp ce-i in juvelnic . Trebuie eliberat in chiuveta . P-orma promit sa spal chiuveta cum se cuvine . Ca si-asa a trecut pe la noi matusa Atinica si-a spus ca-i cam mizerie si nu mi-a venit bine . Vezi Doamne , a spus in soapta ca eu sa nu aud , ca ma stia in forum , da' forumu'-i cam linistit , ca nu s-aude decat vocea mea p-acolo , si cum eu taceam in momentu' ala era cam liniste de tot si-am auzit-o pe matusa Atinica . Fie la ea acolo , ca m-am si enervat ! Am crezut ca-i dau cu forumu'-n cap da' m-am abtinut , asa ca merit cadou .

Cand mai rade lumea de mine ma mai enervez si fac prostii . Da' pentru asta te rog sa ma ierti . Uite , fac temenele si plecaciuni cat pot eu de multe , numa' sa ma ierti . Ca ma stii cum sunt , nu-s baiat rau , sunt numa' rau de gura . Alfel n-am nimic cu nimenea . Ei are cu mine . Ca si saptamana trecuta , pe-un mal de cometa cand dadeam dupa sticleti la rotativa au venit unii si m-au luat la misto . Da' nu orice de misto , ci misto d-ala Cosmic ! Am scrasnit din dinti , m-am mutat mai incolo si-am continuat sa pescuiesc . Asa m-am gasit si cu Terrano , un baiat bun cu care m-am imprietenit foarte repede ( vezi ce comunicativ sunt ? )

El ca si mine , cazuse-n gura lumii . Din solidaritate am decis sa combatem impreuna nesimtirea si violenta , trivialitatea si proasta crestere a unora , aberatiile cu care se straduiesc sa ne denigreze continuu . Eu cu scrisu' , ca stii ca ma pricep la scris , el cu ofrodu trecand peste ei ca cum a trecut candva Gerula peste inamicii lui cotropitori . Apropo , sa stii printre altele ca am invatat si la Istorie , am luat doi de 9 si-un 10 , asa ca trec anu' asta .

Uite , stai sa vezi :

In anu' 83 dupa Cristos s-a trezit Gerula cu-o gramada de inamici violenti la granita . El le-a spus sa plece ca n-are timp de prostiile lor , aia n-au vrut si-au inceput a bombarda Dakarul . Asta s-a enervat de atata nesimtire si-a chemat la el pe Boagrius punandu-l sa faca spagatu' sa-i timoreze p-aia . Numa' ca aia o aveau la ei pe Elena Ceausescu care facea spagatu' si se si cunilingea singura , asa ca n-a avut mare efect ce facea Boagrius . Chiar au dat aia cu oua dupa el . Si uite cum s-a transformat doua popoare-n-trunul singur , Boagrius pe de-o parte , Elena pe partea cealalta . ..... Am luat 10+ la lectia asta !

P-orma am luat 9 ca n-am stiut ca Apolodor a facut un pod peste Dunare dupa proiectu' lu' Jean Luc Picard . Io credeam ca daca-i arhitect tot el e si proiectantu' , da' mi-am luat teapa . Am aflat la sfarsitu' orei care-i adevaru' ca mi-a spus un fan d-al meu la ureche . Insa tot am luat 9 . O s-o rezolv cu media , promit !

Hai ca nu prea mai pot sa scriu ca trebuie sa-mpodobesc pomu' . Ca daca-mi aduci cadouri trebuie sa si ai unde sa le pui . Mi-am pregatit sarguincios intreaga vara solzisori de obletei , ochisori de bibani , codite de stiuculite ( daca le eliberam ..... mai impodobeam io pomu' cu canci ! Vezi ??? ) . In varf am sa-i pun un bat de spinn si-am sa-i mai agat de ramuri niste voblere si rotative mai neprinzatoare , ca si-asa am cam multe . Unii cica prind cu ele , numa' eu n-am noroc . Si-am dat cum trebuie , pe cuvant ! Am tinut strans de ele si-am aruncat lanseta pana pe la 40 - 50 metri , ..... si nimic . E clar ca nu-s prinzatoare . Stiu eu !

Deci , Mosule , sa te puna dracii sa nu-mi aduci cadou ca sa moara fanii mei de nu-ti deschid topic in care te mascaresc de nu te vezi ! Si ia aminte ce spun io acilea , scriu fantastic ! Chiar zici ca-s ziarist , nu gluma . Le cam am cu scrisu' , asa ca ..... pune mana si fa-ti treaba cum trebuie si nu ma inerva .

........................................

Poti veni dupa ora 21 . Ti-am spus ca ma culc devreme si n-am cum sa te vad . Mai ales ca io cred in tine , nu ca astia de ma iau pe mine la misto . Sa le fie rusine de necredinciosi ce sunt . Hai ... pa ! ne mai auzim ! "

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Dec 2010, 23:34

Da' voi nu sunteti curiosi ? Nu vreti sa stiti ce i-a adus Mosu' ? Nu de alta , da' i-a adus o multime de ,, nebunii " . Insa sta si numara la ele , atata sunt de multe .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Dec 2010, 00:20

a invatat sa numere :shock: ?

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Dec 2010, 10:39

modigliani scrie:Da' voi nu sunteti curiosi ? Nu vreti sa stiti ce i-a adus Mosu' ? Nu de alta , da' i-a adus o multime de ,, nebunii " . Insa sta si numara la ele , atata sunt de multe .
o primit retete de papica pt cateii lu edy?? is cu bile uscate, care la umezeala cresc cat fat frumos... Sau un nou pistol pt reeditarea episodului de la rogojesti? PIShtolaru` cu gripu-n mana mare mustatzoasa :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Dec 2010, 18:28

Nu . Nu pistoale sau alte d-astea violente . Nu . La asa un baietel cuminte ???

In primul rand i-a adus cateva pungute cu bradis si alte cateva cu lintita . Ca cica daca duce doru' garlii sa le verse-n cada sa dea la lingurita . Numa' ca-s facute-n China si-or sa miroasa a balta d-aia imputita chinezeasca si a orez ( au promis astia din administratia Boc c-or sa faca ceva in sensul asta , .... cat de repede permite economia tarii , si-asa in declin )

I-a mai adus o parasuta pe care s-o foloseasca cand se da cu elicopteru' . Parasuta e dintr-o serie limitata special conceputa pentru tipi adrenalinati la maxim , are cataramele sudate intre ele . Mai are la pachet un patentel micut , d-ala polivalent de pescar , cu care pana la sol ai timp sa spargi sudurile . ..... Cica ! Io nu cred ca e timp de prostii d-astea . Io cred ca cazi de te ia dracii .

Mai a gasit intr-o alta punga o clona a acestei parasute , cu care in caz de nevoie o da clonelor sale de pe forumuri ( in situatia in care decid sa-si rupa gaturile impreuna ).

Un set de avatare portocalii , toate la fel , ca in caz ca mai vine cate unu' pe forumu' lui sa-i dea avataru' ca pe insigna . Ca cand eram noi Soimii Patriei si nimic nu ne diferentia , aveam acelasi crez si-aceeasi virtute , gandeam la fel , cantam in curtea scolii toti intr-un glas dimineata la careu ( de ziceai ca suntem boi la coada la castrare ) . Voi n-ati vazut ca acolo 98 % din postari au acelasi avatar ? Cele ce au un altul in dreptu' lor e de la aia pedepsitii ! Ca cand ne lua noua cravata de pionier , cand faceam tampenii . Ce rusine ne era sa mai intram in clasa ! D-aia nici aia nu mai scriu nimic ! De rusine !!! Pai nu vedeti ca pe multi i-a pus la colt in genunchi pe coji de nuca ? Bine ca nu-i la fel de drastic ca Mariu Chichos Rostogan , ca alfel o beleam de tot !

Pe urma i-a mai adus cateva mititele prezervative pentru masculii de biban . Asta vine de la faptul ca populatia de bibani a cam crescut prin redactii pe la ziare . Cum pui mana pe vreun balot cu ziare , cum te umpli de moloaze de la bibani . Cand ti-e lumea mai draga ... ei depun , nene ! De zici c-au intrat in anu' mortii ! Eradicarea acestui nefast fenomen cica-l va propulsa instant in randurile de elita a oamenilor de presa . Si-apoi mai are nush-ce legatura cu igiena .....

A mai primit o lanseta cu doua cotoare , ambele fiind amplasate la cate-un capat al acesteia ! Cica-i facuta la comanda special pentru el . Se foloseste aproximativ cam ca pe nunceag ( cam asa apare-n poze la instructiuni ) . O tii de mijloc si dai cu ea in toate directiile . Poate da la peste in ambele directii , poate folosi concomitent doua mulinete cu doi tamburi diferiti , poate prinde cu una dintre ele pestele prins in cealalta . Atata doar se cere , atentie la aruncare . te poti infasura in ele de nu mai iesi intreg d-acolo ( ca si cu Fan , cu Fan-Fan , cu Fan-Fan-Fan , samd ) . Iti prinzi urechile , nene ! Mai ales cand uiti parolele lu' fiecare !

In sensul asta a mai primit un carnetel mititel cu un creionel la fel de mititel , cu suportel pentru creionel , cu aliniat la capete de fila , cu file numerotate cu poze cu degete si prinse intre ele cu arculet . Un deget , doua degete , trei degete , si tot asa . De la pagina 10 incolo nu mai e cu poze cu degetele ca nu se mai stie cum e cu degetelele . E cu poze cu miriapozi care stau cu cateva picioruse-n aer , in functie de numarul paginii . In acest carnetel ar trebui sa fie tinuta o evidenta clara a userilor si-a parolelor fiecaruia .

Impachetat frumos a mai gasit un costum de Darth Vader , insa varianta ,, camouflage " , d-ala de se gaseste la Army Shop . Numa' pe cascheta nu-i cu camouflage , e cu roz . Ca cica-ar fi folositoare ca baliza de semnalizare la aparitia pe balta . Doar n-am vrea sa ratam momentul in care-si etaleaza cunostiintele de pescar si lanseta cea noua , cea cu doua cotoare si niciun varf !

Cam atatea . In rest alte cateva maruntisuri folositoare fiecarui pescar destoinic . Carlige , agrafe , fire si alte alea . Nu are rost sa le insir si p-astea , e posibil sa va roada invidia .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Dec 2010, 19:42

:lol: :lol: Acuma sigur te are drag la inima.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Dec 2010, 20:46

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Acuma sigur te are drag la inima.. :lol: :lol:
Sanchi , pana acum nu ma iubea ??? Nu mi-a dedicat el pe ,, OneManForum " topic special ??? ..... De ce crezi ? De drag , iti spun io ! A si promis ca-mi culege un buchetel frumos de pistoale si ca mi le da cu prima ocazie . Fireste ca si io i-am pregatit o surpriza . Indianu' la fel , numa' ca ala-i mai discret . Ii face surpriza ... cu lumina stinsa , barem sa fie surpriza deplina .

p.s. Si va spui io : Indianu' se pricepe la surprize , nene ! Le face de nu-ti vine sa crezi . E meserias !

p.s.s. Gerulica , sa nu citesti ce-am scris mai sus ca-ti strici surpriza ! :D :D :D

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Dec 2010, 21:30

da jerula nu stie ce-s alea surprize. Asa ca nu-ti fa griji
El se minuneaza muult si-n fiecare zi de cadoul nou pe care i l-a adus iepurasu (anu trecut). In fiecare zi se mira ce cadou fain a primit AZI, numa ca a si uitat ca au trecut vre-o cinci sute (500) de zile de atunci. Crede ca e puzzle, da e cartea cu poz(n)e de facut la pescuit. Atata doar ca paginile or fost imprimate la tipografia "doi lei cu hudra" si deja s-or cam dus cololile....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Dec 2010, 18:20

Gerula scrie: Tu-i incalzirea globala
Am uitat sa va spun !!! I-a mai adus Mosu' o punga cu diacritice si cu virgulete !!! D-alea cu magnetel care se lipesc pe frigider ca sa-nveti sa scrii corect , in mod special cand aspiri la statutul de ziarist InterGalactic ( literele le avea de acum doi ani de cand a luat 10 la ,, Citire " si l-a rasplatit Mosu' ) . Cu cateva pungute d-astea poti deschide pe usita de sus a frigiderului un topic interesant pe care sa-l citesti in fiecare dimineata la cafea . Mai trebuiesc decat cateva avatare cu magnetel si te-ai trezit c-o clona de forum de pescuit .... Nu stiu insa cum se poate rezolva cu ,, Ataci Scrinurile " . Probabil ca se fac cu markeru' sau cu carioca . O sa aflu si va spun .

Ele , nastrusnicele de diacritice , blestematele de ele , ca dracu' , sunt extrem de folositoare in meseria de ziarist . Fara ele ar iesi ziarele din tipografie direct mototolite sau pe post de hartie igienica .

Asa si cu-ncalzirea asta globala ! E buna la ceva , e proasta pe de alta parte . Diacriticele la fel . E bune , ele , ale dracu' sa fie , cand ai de scris corect si cand se folosesc in texte oficiale , importante , si catre interlocutori de vaza . Cand bati campii , cand vorbesti la misto , cand te adresezi unor slugi ( sau fani , cum doriti ) si care-s cel mult 9 la numar ..... e cazul sa faci economie . Nu de alta , da' cica prind bine diacriticele pe vreme caniculara cand nu trage marlita deloc la altceva . A dracu' fraiera se repede numa' la litere , cifre si la diacritice . Daca le mai si scrii in Bold Italic .... ai pus-o , nene ! Umpli juvelnicu' ! ( si cica nu se pricepe Mosu' la cadouri ! .... Aiurea !.... Ati vazut cum stie el sa multumeasca pe fiecare ? )

Ca nu degeaba a deschis el acest topic pe acel miraculos forum .... supra populat :
Gerula scrie: ,, Analfabetism in revistele/site-urile/cartile de pescuit "
Va spun io ca avea ,, manevra " facuta cu Mosu' . I-a spus ala ca asta o sa-i aduca .

Închis