La pescuit idoli ..... , spinning printre stele !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 21:07

melculbeat scrie:pictore, ai uitat ceva. ai uitat sa califici si abilitatile lui de investigator. cica a facut rost de adresa...canci. din ce tin eu minte parca nu la adresa aia locuiesti. asa-i?
Bineanteles ! Nici adresa , nici firma , nici studiile , etc . Un retard . Si el si ,, sursa " lui ...... de la Craiova . Numele da ! Am recunoscut . O mai fi vreunu' .

Auzi : ,, Arheologilor " . Asta a ramas fixat pe Egipt . Or fi facut aia instructie cu el . I-au dat o lopatica de infanterie si l-au pus sa sape adaposturi individuale . Vezi Doamne ..........
,, arheologizeaza " situri si morminte .

Bai . ..... Mi-e mila de el . Sa mor io ! :oops:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Ian 2011, 00:22

Pictore nu te mai ambala ca stii foarte bine cine-i neghiobul . Ii aflam cat de curand adresa si o sa ai ocazia sa-i spui in fata . A deranjat prea multa lume cu limbajul sau , gata . Ori il punem pe Youtube , ori nu-l mai punem . :twisted: Mai nasol e ca , cel putin eu , nu tin cont ca-i ma'sa , nevasta'sa , etc. Lasa-l ca daca nu si-o desfiinta forumul , sa-mi zica cutu.
****'i slana lui de idiot basit . Miez omul , are pishtol , ce vrei.... :twisted:

Te-ai ars nea Nicule , sa moara Ica . :lol:

Ghostbusters
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ghostbusters » 18 Ian 2011, 01:03

:twisted: Bai, io i-am zis kktului asta de Modigligligliani sa-si vada aicea de ale lui. Da daca n-a vrut, sa-i fac o vizita :twisted: .
:twisted: Bai... la mine-n cartier, cand urla unu la tine din capu strazii ca te rupe-n doua, te sparge la fizionomie, o bate si pe bunica-ta, asta insemneaza musai si neaparat ca-i cu kktu la koor :twisted: Cu cat distanta-i mai mare si amenintarile mai bengoase, cu atata e mai speriat.
In cazu de fata, ne da ca una din adresele alea scrise de Gerula e buna, si puiutu asta-i mort de frica sa nu vina ala peste el :twisted:
Daca mai vreti sa trec pe-aicea sa ziceti :twisted: Sau stati in kktu vostru aicea si n-am nimica cu voi.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 01:48

V0x il muieste pe Ad3lin scrie: Bai... la mine-n cartier, ......
De ce nu ramai tu-n zdreanta aia de cartier ? Nu , pe bune ! Cine ti-a dat voie sa iesi d-acolo ?

Stai acolo , nene , si mascareste pe cine vrei tu . Pe noi lasa-ne ca puti . Puti a cartieru' ala . Si pute de ne rupe nasu' . Esti infect . Infestat .

Dispari , zdreanta ! :evil: :evil: :evil:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 17:20

Sexula , ... Sexula !!! Te mananca rau in c.ur !

Iti jur ca-n acest topic te penibilizez de te vomiti singur . Fraiere !

Nu stii cand sa te opresti ? ..... Ia-ti-o ( asa se scrie corect . Ce dracu' te pun aia la ,, Gandu' " sa faci ? Esti responsabil cu dus gunoiu ' ? )

Esti jenibil si-mi propun sa arat asta ( prin satira ,, tiganeasca " , nu prin mancat kkt sau atacuri perfide ) intregii lumi . Te desfiintez ! Vreau si pot ! Tu , orice-ai incerca sa-mi faci , esti un nimeni , esti o gluma proasta ,
esti un jeg sfidat si batjocorit pe unde te mananca-n c.ur sa dai click .
-Esti o panarama ieftina ,
-Esti de rasu' lumii ,
-Esti un ratat distrus ce incearca viermuind sa mai faca ceva pentru propria-si imagine . .....Imagine ???
-Esti zob ! Esti de rasu' netului , esti o batjocura continua ! U
-Esti un alienat ce traieste intr-un ,,forum" in care vorbesti singur ( si probabil ti-o freci la lecturarea propriilor replici )
-Esti un perfid impotent care , neavand alta replica , lovesti in familii !
-Esti un parvenit ! Ne aburesti pe noi c-un amarat de concediu in Egipt ?
-Esti cel mai prost pescar din tara asta !
-Esti cel mai narcisist onanist di istorie !
-Esti cel mai mare mancau de kkt de pe intreg netu' !
-Esti cel fraier inventandu-ti clone obosite bagandu-le la inaintare !

......................................

Exact , am ,, manevrat " multe marlite la Dabuleni ! O SPUN AICI SUS SI TARE !!!

Din ...... 80 ( !!!!!!!!! ) de marlite agatate in DOAR 6 ore ..... am retinut cca 10 bucati ( cele mai ,, avariate " de catre naluca ) pentru borsul ce-l pregateam pentru masa de pranz ! ( Asa se face , salbatic neghiob ce esti ! Asa se procedeaza in tabere de pescari de peste ..... 40 de oameni ! Stii tu ce-i aia ????? ...... 40 de oameni care prind peste si gatesc pe malul apei !!! Ai fost vreodata cu mai mult de trei oameni la peste ??? IAR LEGEA , SARMAN TAMPIT , SPUNE CLAR CA NU AI VOIE SA ELIBEREZI PESTII CE VOR DECEDA IN APA DUPA ELIBERARE !!! Pune-n pielea mea mana si reciteste-o ! Si mai ales ..... invat-o !)

Cand vreodata , ametitule ( ORICE ALTCEVA DECAT PESCAR ! ), ai dat la aer ........ macar 10 marlite in viata ta ????? Poate-n toata cariera ta de ,, pescar " !

Stai sa mananc , stai sa dorm nitel , ..... sa vezi ce-ti scriu cu dedicatie ! Topicul asta ...... e pacat de el sa-l tin cu injuraturi si cu mascari ! Trebuiesti umilit pana la a vomita tu insuti citind despre cat de fraier esti !

...........................................

Si ..... ne vedem la peste !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 20:07

- Salam Aleikum !
- Aleikum Salam Yussuf !
- A plecat , mah , ala ?
- A plecat . Ieri .
- Luminat fie cel Intelept ! Credeam ca nu mai pleaca ! ... Bah , esti sigur ???
- N-auzi , mah , ca a plecat ? L-am dus la aeroport . Nu avea el bilete de avion , dar l-am prins cu scotch de elice . L-am intrebat daca n-o sa-i fie frig si mi-a spus ca-i invatat , ca la fel , vine clandestin tocma' din Aldebaran , cand se duce si mimeaza pescuitu' .
- Allah e mare ! Sigur-sigur a plecat ? Intreb ca sa stiu daca putem canta !
- Sigur-sigur a plecat ! Ce cantam ?
- Cantam ....... ,, FREAK OUT " !

http://www.youtube.com/watch?v=fPcrEyY3fqU

Asa comentau deunazi cativa egipteni traumatizati de vizita Grandelui Nonpescar Roman pe meleagurile pline de istorie ale imbacsitului si prafuitului Egipt . Ne mai avand mare succes cu turismu' in randul europenilor sanatosi la cap , egiptenii se bucura de orice vizita facuta a oricarui ametit de non pescar european . Pe Gerula l-au convins sa-i viziteze promitandu-i ca vorbesc ei cu ala cu pozele , ala de la piramide de face poze , ca-i face o poza in care sa dea bine .

Ajuns Gerula al nostru la marii bolovani , condus si rasfatat peste masura de catre cativa sarmani egipteni care duhneau a pipi de camila , i se face cunostinta cu ala cu pozele . Usor de recunoscut , ala striga cat era ziua de mare : ,, Colorataaaa , ..... maine-i gataaa ! " . L-au pus aia sa-i faca o poza si lu' Gerula , ala si-a scos cartea de colorat , creioanele colorate , si-a-nceput a focaliza . A inceput cu maro deschis , argumantand asta prin faptul ca respectiva culoare-l reprezinta pe modelul sau . A inceput cu maro deschis , cum spuneam , sa-i traseze gura . Dupa gura a continuat cu corpul , si-a decis intr-un final ca intregul personaj merita ,, fotografiat " in totalitate cu aceasta culoare . Doar umbrele din poza le-a facut cu maro inchis si a ajutat putin cadrul rezultat cu cateva seminte de rosii . Mustata a fost reprezentata-n maro uscat , ca sa sugereze urme de la masa trecuta . Poza a fost facuta cu blitz . Sa straluceasca , nene , sa straluceasca ! Asemeni personajului din poza !!! Ei ..... naiba , ..... cum altfel ??? ..... Poza , nene ! Poza de Pullitzer !

La fel a patit pescarul nostru cand si-a facut ultima poza-n Aldebaran . L-au facut aia-n culoarea albastra . Pentru ca ei mananca intr-una BlueShit . Este hrana lor de baza , se gaseste in abundenta in intreg sistemul lor planetar , iar amicul nostru a testat mai toate variantele in care acest BlueShit poate fi gatit . A gasit ingredientul ca fiind absolut delicios , castigandu-si fara drept de apel respectul localnicilor . Putini extraterestrii se dau in vant dupa acel miraculos BlueShit . ,, Nu-i asa gustos ca al nostru BrownShit " , le-a spus Gerula mestecand , ,, insa-n lipsa de alternativa mananc toatre cele trei feluri cu care ati avut amabilitatea sa ma serviti ! "

Fireste ca aceasta afirmatie a facut sa castige pe viata respectul Aldebaranilor si titulatura de ,, Inalt Degustator de Shit , de Rang Regal , Nobil Aruncator de Lanseta tip Nunceag " . I-au dat aia si insigna ! O poarta mandru pe un' se duce . Ca tot cu insigna la vedere i-a inspirat si pe egipteni . Nu stiau aia ce sa-i dea sa haleasca si se cam panicasera , fraierii ! Cand au vazut insigna ..... parc-au vazut pe Allah !

,, Baaaaah ! Yussuf , Hamdi , ...... Dati-i CamelShit la masa ! Bine facut , patruns ! Asta-i purtator de insigna de Cosmic Halitor de Shit ! D-ala de Rang Regal ! Sa moara Ramses daca nu ne-am scos ! O sa-i placa teribil si-o sa vrea si desert . Bagati-l la All Inclusive . "

Asa ca d-aia n-a prea putut Gerula sa posteze din Egipt , avea gura plina . Mai putin satulele decat el , flamandele clone penibile ramase planton in Romania , au mai scris cate-o ineptie . Cam nemancate , dar si-au ostoit pofta adulmecand talpile pantofilor dupa ce-au avut mare grija sa calce apasat in Shit-ul cainilor mei cand acestia au avut scaun moale . Deci d-aia am avut noi clonele pe cap si ne-a lipsit ShitEat-erul principal . ..... Da' vad ca s-a-ntors , ..... si are o pofta de mancare ...... de Allah Fereste ! I-a fost foame , saracu' , atatea ore prins cu scotch de elice ( acum intelegeti de ce-i brambura asta totala-n capu' lui ? ) .

Facem o cheta ? I-i facem cinste ? Hai , macar odata . Macar acu' ca-i abia venit . P-orma isi asigura singur ratia zilnica de ..... ,, hrana " !

Ce ziceti ???

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Ian 2011, 20:46

Ne stimate cocalar,
Gerula te-a facut de rasul tuturor chiar cu pozele tale, in care vede toata lumea cum ati retinut si mancat din foame stiuculite cat pixul.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... 1-s40.html

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 20:50

Baaaaaaaah , ..................aiuristicule ! Macar am avut din ce retine ! Ce-am retinut io la partida aia , ilicit , ilegal , cum vrei tu ( de fapt ma doare-n c.ur de parerea ta ! ) , este oricum mai mult decat a prins Cel Ce Te Alapteaza in intreaga lui cariera de ,, pescar pescuitor de peste " !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe bune , ce dracu' cautati voi pe forumuri de PESCARI ???????

..........................................

P.S. Am banuit eu ceva-ceva ! Dupa replica asta a mea .... urmeaza sa te mangai . ...... Amice , distractie placuta ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Ian 2011, 20:58

Mare FOAMEA pe tine, cocalare.
Cand o sa pot renunta la anonimat o sa pun pestii prinsi si eliberati de mine. Ce-ai bagat tu la matul cel fomist nu ii bun nici de momeala pentru ei.
Sacosarule.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:00

Ti-ai dat drumu' ? Pe bune , nu vreau sa asist . Imi provoci sila si cand nu esti prin preajma , daramite in chilotei cu putulica-n mana . Da un MP cand ai terminat si te-ai spalat . Vorbim dupa aia .

Dati-o mai lent .

Închis