S.F. a scris
de SF » 09 Apr 2012, 23:10
rine scrie:
nu trebuie sa crezi ca sunt rautacios sau plin de talente, dar ,uitandu-ma la postarile tale anterioare ,se naste o intrebare care cred ca merita un raspuns sincer:cam de cat timp a devenit ,avatul, peste tinta pentru tine?
de cand pescuiesti tu la avat, asa... profi ?
sincer!
Pe toti dracii , omu o dat cartile pe fata pe prima pagina , hop si voi acuma v-ati prins ca-i incepator
Nu stiu de ce , da am asa o presimtire ca nu o sa traga nici de Pasti SF
veteran
Brae,morosene,tu vorbesti de aere de superioritate...??
Uite ce comentariu ai avut la topicul de unde te-am citat,cu privire la userul Pufyk..
Brusc ai realizat,ca omul e ...'incepator',ba te-ai trezit ca ai si veleitati ascunse de profet halieutic,prevazind ca nu o sa traga nici de Pasti..
Cumva tu esti pe aici ca un elev de ala repetent ramas printre cei mai mici,si trebuie sa-si dovedeasca cumva superioritatea tragindu-i de urechi din confortabila pozitie a unui an sau doi in plus...
Ca sa-ti traduc,ca sigur nu pricepi,tu vii pe aici printre noi astia de pescuim la bietii pestii de apa dulce ce numa dau din cap si gata se intorc pe o parte,cu texte de genul...'bai sa vezi ,la mine la pesti d-aia marini..ala pescuit,nu ce faceti voi...voi sinteti ...pleasca...ce mai..cam asta e mesajul tau ,peste tot...
Ai avut discutii si cu Tristian,vorbea omul de noduri ce foloseste el pe aici ,si hop,vii tu cu un nod de juma de metru pe cablurile alea cu care pescuiesti tu..Si cind ti-a zis ca el pescuieste pe clase medium si medium light,ai inceput sa o arzi aiurea ,in stilul binecunoscut cu argumente de genul...apa era mica,deci s-a tulburat,deci nu avea suficient oxigen,deci era o nimica toata sa scoti tarponul de 98de kg..Acompaniat in surdina de rine..
Bah,voi vedeti cit sinteti de penibili??
Tu vorbesti de aere de superioritate,in cazul asta??
Uita-te com comentezi,la altii care sint noi p-aici si apoi vorbeste..
.
P.S.Mulineta d-aia nu exista...acuma esti multumit??In sfirsit ai o 'victorie?...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.