daiwa exist , varianta cafenea

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: daiwa exist , varianta cafenea

Mesaj de Zamfi » 17 Apr 2012, 19:17

O fi avut omu' niste sarbatori mai agitate :lol:
Noapte buna!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Apr 2012, 21:24

SF scrie:
Mai Gigi , te rog frumos
Mai baiatule , de cand ti-o coc .......

Tu , nu cumva te masturbezi la propriile-ti postari ?????

IA nu mai inventa tu |Fu-tu-tu-n pescuit si mai lasa-i pe altii sa spuna ce-au de zis referitor la aiureala aia de spinning despre care spui ........

Tie , neica , ti s-a cam urcat la cap ! De ce ??? Pt ca pescuiesti ca la prosti , in ape cu fraieri de pesti sinucigasi !

Du-te mataluta la un amical cu Semlecan pe ce "flegma" de parau vrei , cu ce nenorociri de scheme si naluci ai chef , si vei cel ...... urinat din cap pana-n picioare !

.....................................

Pai , nene , nu compara 99 % di avantajul pe care-l ai tu pescuind in apele in cere-o faci cu 99 % din dibacia astora de-a dibui pestele in apele in care nu exista !

Mai baiatule , tu , pe-un parau din Romania , te-asezi in kur si-ncepi sa plangi ! " Mama , buba" !

Hai sictir !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Apr 2012, 21:29

..... p.s. Cu toate flatulatiile de spinninguri si de naluci pe care ti se pare tie ca le ai in cap !

Tot punct !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Apr 2012, 21:39

..... Mascari , deci EXISTI ! Varianta cafenea !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Apr 2012, 22:01

modigliani scrie:
SF scrie:
Mai Gigi , te rog frumos
Mai baiatule , de cand ti-o coc .......

Tu , nu cumva te masturbezi la propriile-ti postari ?????

IA nu mai inventa tu |Fu-tu-tu-n pescuit si mai lasa-i pe altii sa spuna ce-au de zis referitor la aiureala aia de spinning despre care spui ........

Tie , neica , ti s-a cam urcat la cap ! De ce ??? Pt ca pescuiesti ca la prosti , in ape cu fraieri de pesti sinucigasi !

Du-te mataluta la un amical cu Semlecan pe ce "flegma" de parau vrei , cu ce nenorociri de scheme si naluci ai chef , si vei cel ...... urinat din cap pana-n picioare !

.....................................

Pai , nene , nu compara 99 % di avantajul pe care-l ai tu pescuind in apele in cere-o faci cu 99 % din dibacia astora de-a dibui pestele in apele in care nu exista !

Mai baiatule , tu , pe-un parau din Romania , te-asezi in kur si-ncepi sa plangi ! " Mama , buba" !

Hai sictir !

:lol: :lol: :lol:

Ai rabdat mult bietu de tine :lol: ! Ce sa-mi coci tu mie , tu singuru lucru de care esti capabil ii sa injuri pe net , la atat se reduce existenta ta !

Mai era unu profesor pe crap.ro , pe net era in regula , l-am sfatuit , l-am dus , nci macar nu o avut o urmarire in apele astea doldora de peste ,in conditiile in care io la 2 m prindeam , si mai este un de pe forumu asta care o fost exact aici :wink: , si la fel , nici macar o atingere !
Ba chiar am mai vorbit cu cineva recent daca poate sa-mi faca o vizita , daca doreste il las 2 zile singur pe pielea lui sa vad ce face !
Vezi ca forumu asta ii mai larg , io am mai pescuit si prin tara pe naturale , exact raul ala fara pesti asa,doar la spin si din pozele care le-am vazut cu tine si capturile alea fioroase :lol: :lol: tare ma tem ca esti mult sub :lol:
Mai baga o fisa :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Apr 2012, 22:41

semlecangheorghe scrie:.Casting de-al nostru ,nu marin ca acolo nu-i voie de la 'profesori' :lol:
Gigel , inca te afecteaza faptu ca nu ai gasit mosoarele alea , omoloage la sculele de spin :lol: :lol:

Ii voie ma , da sa ai cu ce :lol: :lol:

Acesta este un mesaj cu un aer de superioritate :D , ca de o vreme se pare ca framantarile unora is mai legate de unele aspecte ce tin de psihologie, atragand astfel atentia de la propriile afirmatii :wink:

Prin urmare Gigi , mai ales ca vad ca o aparut si Midigliani , prietenu tau :D , ii mai comod sa te legi de cat is io de bun , de profesor , de superior, cum asezi tu capcane ca unii sa cada in ele si alte aspecte din astea pe care vad ca le aduci in discutie si se pare ca te gandesti mult la ele , probabil pentru tine is importante ! :lol: :lol:

Imi pare rau ca Malin sau io stiu cine nu mai scrie despre betele fast in pescuitu la stiuca , ca nu a aparut prin reviste ceva montura cu 15 carlige sa scrii despre ea cu patos ,Gerula ii missing in action , Fane si-o dat foc la valiza , vad ca nici pe Mures nu prea mai este peste , si in general nimic interesant sa poti comenta tu , cu un aer .......la fel de "superior" ca al meu :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Apr 2012, 22:59

:lol: baietii astia e rupti din ... Die hard sau Die another day, inca e debatable treaba dar cred ca Chuck Norris si-a facut harakiri cu o mulineta intre timp, inca nu se stie daca era de spin model 10000 sau de cast sau de fly :headbash:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 17 Apr 2012, 23:08

Hai sa va mai destind putin. Un baiat de pe un forum frantuzesc a vandut 3 mulinete Stella, 2 5000SW si un 4000FD la pretul de........50Euro bucata.
Urgent urgent dar daca le-a dat la pretul asta inseamna ca-s de toate jena :D .... poate daca erau de cast :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Apr 2012, 23:15

mi-as fi supradimensionat echipamentul cu o 4000FD :P
totusi adevarul este ca ne supradimensionam putin, pe asta nu o neg dar e din motive de securitate, am si subdimensionat si primii ani la somn au fost drastici in materie de rateuri :wallbash:
better safe than sorry

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Apr 2012, 23:27

i' was just matter of time...... sad but true, SVF and pikie :(
Ultima oară modificat 17 Apr 2012, 23:29 de către ULK, modificat 1 dată în total.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns