semlecangheorghe scrie:Recapitulind.. Petrus al nost'..
Gerulica , da repede ti-ai dat arama pe fata

, nu-ti ramane decat sa te numesti singur Adelina , si sa te acuzi tu pe tine de clonare
Recapituland......
Nu-ti place cand cazi prost Gigel , te legi de toti , inclusiv de oameni care nu prea dau pe aici , comentezi carti si articole....cu ce scop oare , inafara de faptu ca-ti place sa razi de altii si le pandesti greselile si dupa aia bati toba , acuma ca te-au prins astia cat esti de tare ai turbat nu alta , te declari persoana nongrata , ca si presidentu de la Alba , ca ala ii mai declara pe altii asa
Nu Gigel , nu am prins tarpon da pritenii mei care au prins 100 de tarponi , imi spun ca nu merita sa merg cu mai mult de un Stella 6000 , la fel cum aia de la musca pun 30 lb de backing . Cu o asa linie si mulineta la amberjack peste 20 nu are rost sa te apropii !
Da cred ca tu ai prins , ca de aia mi-ai dat exemplu ala , ca sa-mi areti ce

......
Mai baiete (stiuca ca-ti place pentru ca am vazut ca la multi le spui asa

), ii plin netu de tarpon la light tackle , vezi tu , esti exact ca Gerulica la faza cu zarganu
Cu sailfishu ti-am aratat ce muscari mari is , si la ala aia de dau la spin dupa el maxim 6000 Shimano , din pacate pentru tine la marimea de Shimano tu inca nu ai gasit omoloaga de cast , da ai afirmat ca exista
AI gasit intre timp sculele alea de cast , sau "nu ai timp" , presimt ca ai cautat la greu da ......inca nu ai gasit
Te mai manca pielea sa afirmi din alea , sau o sa-mi dai exemple cu ursi polari si sa ma intrebi daca am vanat
Gigi , ai pierdut toate rundele si te-au frecat astia de podele de vreo 3 zile , chiar mai speri la o victorie , ca vad ca te agheti de crengute firave si ramai cu frunzele in mana again
Auzi la el , mulinetele de spin au probleme cu rulmentu de la galet , cand alea de cast vin cu rulmentii gresiti din fabrica , ca tre sa-i schimbe indiferent de cat dau pe mosor
Gigel , ce fiabilitate nene , ca de mergem in Siberia o luna si uiti trusa de scule in avion , peste 5 zile scoti firu de pe tambur si arunci cu mana , eventual din bat cu miscari de fly

,
Nu te da prea tare cu capu de pereti ca nu vin pana diseara tarziu si nu vreu sa te consumi prea repede