Deci Gigi , am bagat de seama ca la viteza am facut calculu gresit , alea 22 de lb is putin sub 10 kile , ori io am zis"peste" 10 kile

Intre timp vad ca ai devenit mester si in pesti marini , si fly marin

Nu vreu sa te dezamagesc da cu mici exceptii flayu marin ii cam trucat , pestele ii atras pana la barca cu teasers si fly castingu nu prea exista , ii plina lumea de campioni care isi tuneaza mosoarele si merg cu pari dupa pesti oceanici si nu-s in stare sa scoata 20 de m cinstiti , chestia asta nu prea cadreaza cu cea ce s epretinde a fi pescuitu la fly.
Nu zic ca o fac toti , insa majoritatea , daca pestii ar putea vorbi istoria ar fi alta

Si nu mai incerca sa ma aburesti cu pesti spada si din alea , is grei la kil , ca orice peste in 30-40 sau mai multe kile ,si is spectaculosi cat incape , insa sant altii multi care la jumate de greutate te golesc , singuru fighter de pe acolo ii jack crevalle , care nu-i o specie de rechin cum se intelege din acea traducere slabuta

Apropos , cum stai cu cautarile pe net , ai gasit roundprofilurile alea cu draguri over 15 kilo ? , da pe alea de 30 kile ?(vorbim de lansat , nu te incurca cu scule de lasat plumbi sub barca sau trena