daiwa exist , varianta cafenea

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: daiwa exist , varianta cafenea

Mesaj de Tavi » 17 Apr 2012, 16:04

semlecangheorghe scrie: Nu vreau sa mai continui pentru ca deja iexpertii,din lipsa de argumente,au gasit o cale mai simpla sa le combata ,etchetindu-le..."teorii vagi" :lol: :lol:
Mda cind nu poti explica ,sau nu vrei sa poti explica chestii evidente, le numesti..teorii vagi..
Bah Gigi...tu inca nu ai priceput cum e cu angrenaju, ai nevoie de timp sa digeri ce ti-am spus...tie acum cateva ceasuri ti se parea foarte evident ca angrenajul ala e mai putin fiabil, nici nu aveai nevoie de demonstratie pentru asta, atata era de evident...si acum faci misto de "experti" ca nu au argumente? Sa-ti explice tie chestiile evidente... Tocmai tu? :oops:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Apr 2012, 16:05

Perla suprema este a amicului rine,care vine cu expirata comparatie de genul mere versus lina de oaie..
Adica chestii care nu au nimic in comun..

cum brea,n-are?
nu ai zis tu ca avantajul la bait e ca schimbi rulmentii una doua si gata? de ca sa-i schimbi? ca-i un mecanism simplu si-i uzeaza?
asta-i avantaj?
eu n-am prea auzit ca la mulinele de spin sa-i schimbe omul rulmentii . asa, una doua. ca n-are de ce.
face la ea toaleta periodica si...gata.pentru ca-i mai complexa. :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Apr 2012, 16:09

Aici vorbim de mulinete nu de dusmani..

Imi amintesc ca ma era un iexpert...strungar titrat, o avut si firma..
Si ala ca rine si Tavi,numai cu teorii,toba de carte si tezaur de cunostinte....il cunoasteti??
Si asa expert era incit o zis ca la bait rulmentul se invirte in locas,deci nu are nici un rol acolo..
Si cind i-am zis ca-i pun film ,ca nu-i asa...o dat-o in diverse,..d-alea...ca lagar(bucse),ii totuna cu rulment,si tra,la,la,....
Orice numai sa nu accepte evidenta
Mah Tavi sinteti colegi de club??
Da ,mi-am imaginat...
Poate il luati si pe rine,la noi nu sint pastravi asa mari sa-l traga in apa... :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Apr 2012, 16:15

rine scrie:Perla suprema este a amicului rine,care vine cu expirata comparatie de genul mere versus lina de oaie..
Adica chestii care nu au nimic in comun..

cum brea,n-are?
nu ai zis tu ca avantajul la bait e ca schimbi rulmentii una doua si gata? de ca sa-i schimbi? ca-i un mecanism simplu si-i uzeaza?
asta-i avantaj?
eu n-am prea auzit ca la mulinele de spin sa-i schimbe omul rulmentii . asa, una doua. ca n-are de ce.
face la ea toaleta periodica si...gata.pentru ca-i mai complexa. :)

Ii schimbi daca vrei update,nu-i schimbi odata pe luna(sper sa nu apara morosanul si sa inceapa cu meciurile din liga lui).
Si daca ai grija ca macar o data la doua trei partide sa le pui cite o picatura de ulei,nu mai ai treaba..
Da tu daca ai o mulineta(d-aia complexa)la care se uzeaza axul,cum il schimbi??
As vrea sa vad un posesor de Stella ,care a pescuit-o vreo 2-3ani,la cranckbait-uri,pe curenti..cranck-uri ca dives to,basspro xps,shad rap,pe un riu 'curat' ca Muresul si care poa sa zica cu mina pe inima ca mulineta lui nu are mici jocuri la manivela,la rotor sau ax...

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Apr 2012, 16:40

semlecangheorghe scrie: Si asa expert era incit o zis ca la bait rulmentul se invirte in locas,deci nu are nici un rol acolo..
Am promis ca nu-ti mai adresez un cuvant, dar chiar nu ma mai pot abtine... :censored:

A zis DACA rulmentul se invarte in locas, acesta nu mai are nici un rol...e fix doar un LAGAR.Cauta in topic sa te convingi, nu mai rastalmaci cuvintele ca nu-i frumos..
Parca ti s-a mai spus si ma risc sa repet: boala geruliana se ia...din pacate...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Apr 2012, 16:46

Eram convins...o aparut si mucea...altu care o zis ca imi da ignore da nu se poate abtine...de parca l-am chemat io..in fine..
Mai lipseste Dumitru si haita e completa..
Poate asa reusiti sa ma impresionati oleaca..
Ca tacimul sa fie complet,diseara o sa savuram episodul ,'intoarcerea morosanului ' :lol: :lol: :lol:....cred ca s-o dus repede sa prinda un marlin , sa nu poa sa zica gurile rele ca vorbeste din auzite.. :lol1: :lol1:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Apr 2012, 16:48

semlecangheorghe scrie:Eram convins...o aparut si mucea...altu care o zis ca imi da ignore da nu se poate abtine...de parca l-am chemat io..in fine..
Mai lipseste Dumitru si haita e completa..
Poate asa reusiti sa ma impresionati oleaca..
Ca tacimul sa fie complet,diseara o sa savuram episodul ,'intoarcerea morosanului ' :lol: :lol: :lol:

Vezi Gigi, ti-am zis ca se ia...
Nu te jignesc nici de data asta,nici macar atat nu meriti....dapoi efortul sa-ti mai raspund de acum inainte...
Sanatate! :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Apr 2012, 16:52

Gigi, ti-am urmat sfatul, esti pe ignore de-acum. Sanatate.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Apr 2012, 16:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dont mind me.....keep walking :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Apr 2012, 17:31

io cred ca io furat careva contul , altfel nu se explica :? :shock:

p.s. obisnuia sa fie mai cumpatat, doara stie si el ca vorba romanului are multe intelesuri, mai ales asta scrisa unde si o prepozitie face diferenta sau cuvinte gen subiectivism :P totu e interpretabil, mai putin inversunarea :lol:

Scrie răspuns