Din pacate atita te duce mintea..da' no s-o bem !probabil in veci!

Nu cred ca ai stomac sa ma digeri..asa ca iti sugerez insistent sa ma transformi in persona non grata..E mai bine pentru tine..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Din pacate atita te duce mintea..da' no s-o bem !probabil in veci!
atac la persoana brae?semlecangheorghe scrie:rine a scrisDin pacate atita te duce mintea..da' no s-o bem !probabil in veci!![]()
Nu cred ca ai stomac sa ma digeri..asa ca iti sugerez insistent sa ma transformi in persona non grata..E mai bine pentru tine..
E ca'n bancul ala asta:rine scrie: pentru persoana non..de ce-i mai bine pentru mine?![]()
SF scrie:Explica pe asta cu echipamentu supradimensionat Gigi , ca presimt ca iarasi o sa ne distram![]()
Tavi ai inteles gresit..sau ma rog te faci ca intelegi gresit,nu-i prima oara..Tavi scrie:Gigi, tu ai adus in discutie mulinetele de fly cu care se prind tarponi ca sa-i arati lui SF ca mulineta lui cu frana de zeci de kile forta e supradimensionata. Eu am inteles ca tu le vezi ca pe niste scule subdimensionate...sau ceva de genul.
De-aia ti-am aratat ce poate o asemenea mulineta. Acum ma trimiti sa compar mulineta "da fly" cu vinciurile de trena.![]()
Angrenajul hipoid se foloseste bine-mersi la diferential.
http://www.youtube.com/watch?v=SPoxAWBYhik
Pare-se ca e destul de fiabil, si in zilele noastre se foloseste.
Da mah ,io m-am legat de tine,asa din senin.rine scrie:atac la persoana brae?semlecangheorghe scrie:rine a scrisDin pacate atita te duce mintea..da' no s-o bem !probabil in veci!![]()
atat ma duce mintea . ca m-ai atacat.
brae..copil mare...cum sa ne vedem bre?
esti intr-un capat de tara? care-i probabilitatea?
pentru persoana non..de ce-i mai bine pentru mine?![]()
intreb si eu ca prostu'
Ma Gigi, tu o iei prea personal. Nu am pus castul la zid, nu te-am contrazis.sau hai sa comparam mere cu caise
Inteleg ca e o presupunere de-a ta si atat. Si e tot mere cu caise...tocmai ca nu auzisem ca cineva sa se apuce de asemenea teste nu intelegeam de unde concluzia...semlecangheorghe scrie:O mulineta de 200 de dolari,este mai fiabila,mai puternica si tine mai mult decit orice stella ori daiwa....