daiwa exist , varianta cafenea

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: daiwa exist , varianta cafenea

Mesaj de SF » 22 Apr 2012, 12:22

modigliani scrie:

Ceea ce tu numesti stoicism din a ma abtine eu il numesc ..... alta treaba . Ceva concret si serios . ( probabil vei descoperi ca n-am mai scris nimic pe nicaieri )

Din punctul personal de vedere "sefeu" nu exista . Si daca-ar exista , prin absurd , mi-as face un titlu de glorie din a face misto de el . .....
Mai scrii pe undeva !? Si ce ma intereseaza asta pe mine ? :lol: S-o intrebat careva pe aici unde o plecat useru Modigli , nu ma , o rasuflat lumea usurata , sau tu marele gramatic nu intelegi cuvintele si semnificatia , probabil ai luat un 10 la compunere in clasa a 5-a , cand ai descoperit plagiatu :lol: si te-ai gandit asa , prin primu trimestru ,ca te poti face cand esti mare profesor de romana , vis spulberat in clasa a 7-a de descoperirea alcoolului :lol:

Si mai , parca ti-am mai spus , titlu de glorie ti-l dau altii , tre sa obti aprobarea majoritatii , pentru ca altminteri Sigismund Freud :lol: il numeste onanism :wink:

Apropos , nu-s ruine pe la Dabuleni pe acolo , ai putea sa faci pe ghidu , cunosc un ziarist interesat :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Re: daiwa exist , varianta cafenea

Mesaj de modigliani » 22 Apr 2012, 17:02

... Misto replica . Doar ca mai trebuie putin fucks ....

Scrie răspuns