Bine mai Andrei,te inteleg
Nemernic,ai nimerit-o la fix...javrutele trebuiesc atitate nitel..e amuzant la culme..
Si tu ai proceda la fel ,crede-ma, daca te-ar musca de fund ...nici tu nu ai rezista ,sint convins..
Sint constient cum se vede de la tine.....
Nu trebuie sa o iei personal cu spiningull..
Ca idee,acuma vreo 3-4 ani...n-aveam idee de forumuri,si prin reviste mult prea putin se vorbea de baitcasting,am ajuns sa pun mina pe un combo da cast ,marca Rozmejer,conceput pentru pescuitul pe verticala..Era in magazin,montat..asteptind un stapin..Am pus mina pe el...
Nus cum e la altii,da la mine,in prima secunda cind pun mina pe o lanseta ,este 'da'sau 'nu'..
Ei bine cu aia a fost..'DA'
Asa mult mi-a placut cum imi vine pe mina,ce actiune are lanseta,ce comod e pe bait comparativ cu spin,ca am vrut sa-l cumpar pe loc..
Insa....insa,m-am oprit si m-am intrebat,daca voi putea pescui cu o mulineta despre care nu stiu...nimic.Si nu l-am cumparat..Apoi m-am dus acasa si am inceput sa intreb pe unul si pe altul despre bait.Din pacate cineva mi-a spus ca a avut o mulineta scumpa si nu a putut pescui cu ea.Era prea mare,nu putea arunca,facea peruci..etc...
Asta m-a descurajat..Totusi m-am dus ,si am cumparat batul,i-am taiat tragaciul si am pescuit cu el la spinn.Cel mai mare peste scos cu ea a fost de 11kg,da nu se pune ca oricul numa dadea din cap si isi dadea duhul dupa 3 minute.Nici nu se compara cu aia ...marini

.Ce pacat nu faceam poze pe vremurile alea..
Dupa aia am dat peste lansetele americane si peste forumurile de pescuit..
Ei ,daca aveam eu informatiile alea despre bait,complete ,netrunchiate,nesubiective,puteam sa-ti spun la ora actuala ca pescuiesc la bait de vreo 3-4 ani..
Cind anul trecut am decis sa incerc un combo,a fost si datorita unor imprejurari mai favorabile, si am inceput sa pescuiesc cu el..si am vazut ce fain este,am regretat ca nu m-am apucat de prima data de cind am vrut..
Si acuma ,asa sint io,cind am ceva ce consider bun ,incerc sa impart si cu altii.Ca si cum as avea o placinta buna si vreau sa-ti dau si tie o bucata...Intelegi?Da lumea asta ii sucita rau..pe linga ca nu vrea ,mai si scuipa in ea..Intelegi tu asta??Pot intelege ca cineva nu-i place placinta mea,sau e satul sau neincrezator..da de la asta ,si pina la a scuipa in placinta mea e cale lunga nene..
Si am mai si zis ca sint subiectiv ,adica recunosc ca altii pot sa perceapa lucrurile altfel..
No asa ca ,

lasa-ma sa agit oleaca javrutele, ca merita...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.