daiwa exist , varianta cafenea

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: daiwa exist , varianta cafenea

Mesaj de SF » 18 Apr 2012, 10:58

semlecangheorghe scrie:S.F. a scris
de SF » 09 Apr 2012, 23:10

rine scrie:

nu trebuie sa crezi ca sunt rautacios sau plin de talente, dar ,uitandu-ma la postarile tale anterioare ,se naste o intrebare care cred ca merita un raspuns sincer:cam de cat timp a devenit ,avatul, peste tinta pentru tine?
de cand pescuiesti tu la avat, asa... profi ?
sincer!

Pe toti dracii , omu o dat cartile pe fata pe prima pagina , hop si voi acuma v-ati prins ca-i incepator
Nu stiu de ce , da am asa o presimtire ca nu o sa traga nici de Pasti SF
veteran

Brae,morosene,tu vorbesti de aere de superioritate...??
Uite ce comentariu ai avut la topicul de unde te-am citat,cu privire la userul Pufyk..
Brusc ai realizat,ca omul e ...'incepator',ba te-ai trezit ca ai si veleitati ascunse de profet halieutic,prevazind ca nu o sa traga nici de Pasti..
Cumva tu esti pe aici ca un elev de ala repetent ramas printre cei mai mici,si trebuie sa-si dovedeasca cumva superioritatea tragindu-i de urechi din confortabila pozitie a unui an sau doi in plus...
Ca sa-ti traduc,ca sigur nu pricepi,tu vii pe aici printre noi astia de pescuim la bietii pestii de apa dulce ce numa dau din cap si gata se intorc pe o parte,cu texte de genul...'bai sa vezi ,la mine la pesti d-aia marini..ala pescuit,nu ce faceti voi...voi sinteti ...pleasca...ce mai..cam asta e mesajul tau ,peste tot...
:lol: :lol:

Bah, tu ai vazut pagina aia cu avatu profi de la bun inceput , sau scoti din context cu reavointa .....
Vez bah ca o mai zis cate unu cate o treaba , santem baieti mari (unii inteleg prin asta ca tre sa ne injuram cat incape prin asta ) , mi-o placut cum o venit Puffyk cu lectia de avat , cu naluca lui speciala si secretele descoperite , si mai ales cum zicea el de altii si altele :lol:
Da ma tem ca tu ai sarit , normal , te-ai gandit ca fiind incepator si luandu-l cu binisoru poate ii bagi pe gat baitcastu :lol: :lol:

De ce nu mi-ai zis atunci de Tristian :lol: , acuma imi cauti pe toti cu care am avut cate un meci ca te vezi cam singurel pa lume dupa ce lumea ti-o spus ca esti beat , pune in ghilimele ca din cate te-am citit tu ai avut probleme la literatura :lol:
Taman pe Tristian ti-ai gasit ca mi-o dat lectii de civilizatie , ala de care s-o plans cativa useri ca injura pe toti aia care nu erau cu el de acord , probabil ai uitat perioada aia a forumului cand inca Tristi posta alaturi de Popescu , si cine nu intelegea ca sportu ii o activitate unde toti tre sa cotizam ca unii alesi sa faca performanta erau congratulati cu tot felu de epitete , bag semaa ai memorie scurta Gigele !

Inteleg ca inca nu ai prins nodu ala , probabil uni-to-uni ii mai bun pentru ca-i mai usor de facut , teoria simplitatii din baitcast , il pot face si copii , chit ca-i un nod din cretacicu pescuitului , hopa , alt mesaj superior :lol: :lol: , autor vrea sa zica , sau reiese ca-i modern , deci superior , blablabbla :lol: :lol:

Cu sculele si pescuitu marin iti repet o singura data si chiar si un limitless ca tine ar trebuie sa inteleaga ! Multi de aici pescuiesc cu fire subdimensioante pentru betele si mulinetele care le au , nu au cum sa duca echipamentu la limita , si motiveaza ca nu au pesti respectivi , insa emit pareri despre forta , fiabilitate , durabilitate , soliditate si asa .
Cu alte cuvinte , au Ferrari si Porche si merg cu 70 pe ora . Ce scriu io is completari , insa ii pur si simplu comic cateodata :D

Tu pur si simplu nu reusesti sa vezi acest punct de vedere , esti prea orbit sa cauti ca un uliu vreo greseala de altu si sa bati toba o luna , basca sa o repeti la nesfarsit , uite cum de cate ori repeti pe Dumitru ii insiri si faptele , tot timpu sti tu pe unu care ....in loc sa stii doar pe unu :wink:

Hai , mergi si insira capcane pe forum , sau cauta parti din bucati din topicuri de unde sa reiasa ca-s superior si necivilizat , desi ma indoiesc ca intelegi sensu acestui ultim cuvant tinand cont ca totusi ai fost unicu suporter a lui Modigliani in vremuri de restriste cand s-au aduna satenii , me including , ca sa-l expulzeze la marginea satului pentru ca ciordea gaini , ai griji la literatura again :lol:

Limitless :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Apr 2012, 11:03

Tavi scrie:Am gasit o chestie interesanta privind angrenajul stella SW.
Nu e hipoid, e bevel gear si e mai bun:
"Well, the best work transmission and efficiency is found in bevel gears. Bevel gears are gears where the axis of the pinion intersects with the axis of the drive gear.
In reels with handles that could be attached to both sides, which are the most common today, Hypoid gearing is used. The pinion is a little offset, the axes of both gears do not intersect, hence the axle of the main gear could be extended to the other side of the reel's body to receive the handle.
This arrangement is very convenient, but work transmission is not as perfect as in bevel gears."
Mai multe detalii aici:
http://www.stripersonline.com/t/647666/ ... the-review

Mah, tu nu te poti abtine :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2012, 11:11

Petreus darling ,semeni foarte mult cu Dumitru..volum mare si continut putin..
Sincer...ma plictisesti..
Daca nu poti gasi oleaca substanta..las-o balta,chiar nu am rabdare sa citesc "Ana Karenina",varianta S.F.
Mi- o ajuns varianta luiDumitru...hai sal'tare.. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2012, 11:12

Gigi nu ai hambatz sa le dai tu ignore primu' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2012, 11:18

Tavi scrie:Am gasit o chestie interesanta privind angrenajul stella SW.
Nu e hipoid, e bevel gear si e mai bun:
"Well, the best work transmission and efficiency is found in bevel gears. Bevel gears are gears where the axis of the pinion intersects with the axis of the drive gear.
In reels with handles that could be attached to both sides, which are the most common today, Hypoid gearing is used. The pinion is a little offset, the axes of both gears do not intersect, hence the axle of the main gear could be extended to the other side of the reel's body to receive the handle.
This arrangement is very convenient, but work transmission is not as perfect as in bevel gears."
Mai multe detalii aici:
http://www.stripersonline.com/t/647666/ ... the-review
Sint miscat pina la lacrimi.... :lol: :lol: :lol:
Io ti-am zis ca-i greu sa te abtii :lol: :lol:
Mai ramine sa gasesti 'testul' de unde rezulta ca angrenajul ala nus cum ii zice e mai tare decit ala hipoid..
Da mah...test pa bune,nu vorbe de la departamentul de marketing..io nu le cred ,vreu test..altfel sint...presupuneri No bun,si dupa aia mai ramine sa faci un test cu subiectul 'angrenajul minune' versus angrenajul de baitcasting..
Caci nu rezulta de nicaieri faptul ca daca angrenajul ala e mai tare ca hipoidul,inseamna ca-i mai tare ca si ala de cast..
No spor la teste...pin atunci io pescui la bait,ca-i mai fain si mai ergonomic si mai fortos decit retardatul ala de spinning.. :lol: :lol: :lol:
Hai haita...sari si musca... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2012, 11:19

MuskMd scrie:Gigi nu ai hambatz sa le dai tu ignore primu' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu ce vrei??
Te maninca chelea??
Ti-am zis io ceva??M-am luat de viata ta??
Am zis io ca dau ignore cuiva??
Ce-ar fi sa-ti vezi de treaba ta..?? :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2012, 11:26

The Saltiga is beautiful, but the flowing lines of the Stella make the Daiwa look boxy in comparison. It doesn't hurt the Stella to look beautiful in addition to its world class performance.
Oaleuuuu,auzi ca Steluta ii mai frumoasa ca Saltiga.. :lol: :lol: :lol:

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Apr 2012, 11:28

semlecangheorghe scrie:retardatul ala de spinning...
Nea Gigi.....tare simpatic imi pari, dar uneori imi dai senzatia ca semeni cu acel copil care baga un bat printre scandurile gardului....sa provoace un catel, sincer..... Nu mi-o lua in nume de rau ;) :bere:
Te intreb eu, asa.......prieteneste.... De cat timp pescuiesti cu echipament baitcasting ? Sa fie, oare, atat de mult timp incat sa-ti dai, DEJA, seama ca e ce trebuie ?

Numa' d ebine sa ne auzim :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2012, 11:30

ma Tavitza, ai avut timp tu asa sa studiezi cu ochiu ala de ci-CLOP o treaba la o mulineta pe care nu ai pus mana si pe care nici nu o sa pui pentru ca ar tamburul pus gresit si subdimensionat , plus ca nu suporta cauciuc pe el :lol:

la ce sucursala ziceai ca lucri? ia sa dau io un tilifon sa ceara beietii IPul userului Tavi sa vaza ei cum lucri tu ... pentru spinning ... mai presus de orice :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2012, 11:33

semlecangheorghe scrie:Tu ce vrei??
Te maninca chelea??
Ti-am zis io ceva??M-am luat de viata ta??
Am zis io ca dau ignore cuiva??
Ce-ar fi sa-ti vezi de treaba ta..?? :lol: :lol: :lol: :lol:
De treaba mea imi vad io , nu tre sa iti faci tu griji pt ea Gigi :lol: :lol: :lol: ?

Dar daca tot e gratis ..... trag si io ca musca la ...... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns