semlecangheorghe scrie:S.F. a scrisde SF » 09 Apr 2012, 23:10
rine scrie:
nu trebuie sa crezi ca sunt rautacios sau plin de talente, dar ,uitandu-ma la postarile tale anterioare ,se naste o intrebare care cred ca merita un raspuns sincer:cam de cat timp a devenit ,avatul, peste tinta pentru tine?
de cand pescuiesti tu la avat, asa... profi ?
sincer!
Pe toti dracii , omu o dat cartile pe fata pe prima pagina , hop si voi acuma v-ati prins ca-i incepator
Nu stiu de ce , da am asa o presimtire ca nu o sa traga nici de Pasti SF
veteran
Brae,morosene,tu vorbesti de aere de superioritate...??
Uite ce comentariu ai avut la topicul de unde te-am citat,cu privire la userul Pufyk..
Brusc ai realizat,ca omul e ...'incepator',ba te-ai trezit ca ai si veleitati ascunse de profet halieutic,prevazind ca nu o sa traga nici de Pasti..
Cumva tu esti pe aici ca un elev de ala repetent ramas printre cei mai mici,si trebuie sa-si dovedeasca cumva superioritatea tragindu-i de urechi din confortabila pozitie a unui an sau doi in plus...
Ca sa-ti traduc,ca sigur nu pricepi,tu vii pe aici printre noi astia de pescuim la bietii pestii de apa dulce ce numa dau din cap si gata se intorc pe o parte,cu texte de genul...'bai sa vezi ,la mine la pesti d-aia marini..ala pescuit,nu ce faceti voi...voi sinteti ...pleasca...ce mai..cam asta e mesajul tau ,peste tot...

Bah, tu ai vazut pagina aia cu avatu profi de la bun inceput , sau scoti din context cu reavointa .....
Vez bah ca o mai zis cate unu cate o treaba , santem baieti mari (unii inteleg prin asta ca tre sa ne injuram cat incape prin asta ) , mi-o placut cum o venit Puffyk cu lectia de avat , cu naluca lui speciala si secretele descoperite , si mai ales cum zicea el de altii si altele

Da ma tem ca tu ai sarit , normal , te-ai gandit ca fiind incepator si luandu-l cu binisoru poate ii bagi pe gat baitcastu

De ce nu mi-ai zis atunci de Tristian

Taman pe Tristian ti-ai gasit ca mi-o dat lectii de civilizatie , ala de care s-o plans cativa useri ca injura pe toti aia care nu erau cu el de acord , probabil ai uitat perioada aia a forumului cand inca Tristi posta alaturi de Popescu , si cine nu intelegea ca sportu ii o activitate unde toti tre sa cotizam ca unii alesi sa faca performanta erau congratulati cu tot felu de epitete , bag semaa ai memorie scurta Gigele !
Inteleg ca inca nu ai prins nodu ala , probabil uni-to-uni ii mai bun pentru ca-i mai usor de facut , teoria simplitatii din baitcast , il pot face si copii , chit ca-i un nod din cretacicu pescuitului , hopa , alt mesaj superior

Cu sculele si pescuitu marin iti repet o singura data si chiar si un limitless ca tine ar trebuie sa inteleaga ! Multi de aici pescuiesc cu fire subdimensioante pentru betele si mulinetele care le au , nu au cum sa duca echipamentu la limita , si motiveaza ca nu au pesti respectivi , insa emit pareri despre forta , fiabilitate , durabilitate , soliditate si asa .
Cu alte cuvinte , au Ferrari si Porche si merg cu 70 pe ora . Ce scriu io is completari , insa ii pur si simplu comic cateodata

Tu pur si simplu nu reusesti sa vezi acest punct de vedere , esti prea orbit sa cauti ca un uliu vreo greseala de altu si sa bati toba o luna , basca sa o repeti la nesfarsit , uite cum de cate ori repeti pe Dumitru ii insiri si faptele , tot timpu sti tu pe unu care ....in loc sa stii doar pe unu

Hai , mergi si insira capcane pe forum , sau cauta parti din bucati din topicuri de unde sa reiasa ca-s superior si necivilizat , desi ma indoiesc ca intelegi sensu acestui ultim cuvant tinand cont ca totusi ai fost unicu suporter a lui Modigliani in vremuri de restriste cand s-au aduna satenii , me including , ca sa-l expulzeze la marginea satului pentru ca ciordea gaini , ai griji la literatura again

Limitless