CLEANUL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
CLEANUL
Cine imi poate spune si mie care este cea mai indicata momeala vie care poate fi folosita la clean ? ( dupa mine si experienta mea as spune ca cea care da roade mai bune este
broscuta dar as vreasa aflu si alte cateva pareri )

PESCAR INRAIT
- ravenheart
- veteran
cele mai bune rezultate le-am avut la broscuta si la coropisnita
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- ravenheart
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Din ce am observat eu la partidele de clean, cel mai bine merge cu struguri, culesi tarziu, trasi tarziu de pe boasca si trasi de fr-o 2 ori prin cazanel. Cu reteta asta sigur nu ma voi ma oftica ca iaaaar o iau in freza cu cleanu.....ravenheart scrie:parca tot la visine si struguri merge cel mai bine

Si cu visine merge foarte bine dar atentie, sa nu pui metilic, trebuie ceva mai de calitate.
PS: in viata mea n-am reusit sa prind clean

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
prin august (sau depinde de zona), merge foarte bine la porumb crud (in lapte), atunci cand incepe sa fie bun de fiert.
La pluta, bineinteles.
Foarte bine mai merge la cirese, broscutze, coropisnite, coada de pestisor, sau chiar intreg daca e mic.
Deci cam la orice, depinde de anotimp, zona, etc.
Dar crede-ma, cele mai mari satisfactii le ai la vobler sau rotativa
La pluta, bineinteles.
Foarte bine mai merge la cirese, broscutze, coropisnite, coada de pestisor, sau chiar intreg daca e mic.
Deci cam la orice, depinde de anotimp, zona, etc.

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Sau la musca artificialaAdi_ scrie:p

https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
-
- senior
cleanul il poti prinde la absolut orice,depinde de apa,si chiar si in aceeasi apa pe distante nu ne-aparat mari se schimba preferintele.eu l-am prins cel mai bine la o rotativa conceputa de mine cu ajutorul unui prieten(o paleta,2 agrafe si o musca),care a facut ravagii(bine ca stiam pe atunci de c&r).la naturale cand era apa tulburica(dar si pe limpede)mergea feliuta de porcusor,pe care o taiam cu lama.tot tot feliuta mai mergea si de boistean.feliutele pe carlige de 16 cu fir de 10-12 au produs f bine si considerabil mai mari.
cel mai spectaculos parerea mea pescuit cu naturale este cel cu lacusta agatata de spate cu carlige mici si lasata sa sara p apa.
cu respect,numa`bine
cel mai spectaculos parerea mea pescuit cu naturale este cel cu lacusta agatata de spate cu carlige mici si lasata sa sara p apa.
cu respect,numa`bine
foarte spectaculos e si cu cosas, dar cu carligul tras prin el... seamana cu pescuitul la musca artificiala. hai sa-i zicem "biciuit".
asa am prins cel mai mare clean din viatza mea (pana in prezent), aproximativ 3 kg. (undeva intre 2,5 si 3). Asta se intampla pe cand aveam cam 6-7 ani. Nu l-am cantarit, ca nu stiam eu pe atunci de chestii de-astea. Stiu doar ca am fugit cu el in brate pana acasa, strigand in gura mare ca "am prins o balena"
S-a intamplat pe Crisul Negru, care curge cam la 100m de gradina bunicilor.
asa am prins cel mai mare clean din viatza mea (pana in prezent), aproximativ 3 kg. (undeva intre 2,5 si 3). Asta se intampla pe cand aveam cam 6-7 ani. Nu l-am cantarit, ca nu stiam eu pe atunci de chestii de-astea. Stiu doar ca am fugit cu el in brate pana acasa, strigand in gura mare ca "am prins o balena"

S-a intamplat pe Crisul Negru, care curge cam la 100m de gradina bunicilor.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski