CLEANUL

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Ian 2006, 14:41

rezultate f bune poti sa ai si la carabusi de mai, asta asa ca tot se apropie primavara :)
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

noname
veteran
veteran

jhj

Mesaj de noname » 30 Ian 2006, 15:06

Mai sunt niste buburuze micute rosii (spre rusinea mea u stiu cum se cheama da stiu cum arata :lol: ) care stau primavara pe umbra iepurelui ... merg bine la clean cand este apa spre limpezire.. dar parerea mea este ca primavara cea mai buna momeala(naturala) ramane carabusul :lol:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 30 Ian 2006, 16:19

Dupa cum a spus si Ravenheart,cea mai buna momeala de stationar la care am prins clean a fost carabusul de mai,dat pe firul apei la pipait.Din pacate este prohibitie atunci asa ca n-ar trebui sa stie prea multi...Se mai prinde bine si la"carcalete",adica cosas cu gandac de colorado in vf.carligului.Cred ca-i singurul peste care mananca gandaci de colorado.

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 30 Ian 2006, 17:30

oricum cred ca cea mai buna metoda de pescuit la clean cu momela vie e la broscuta cu pluta de tulei pe orizontala.Am avut rezultate si la visina si la porumb crud cu lapte:irezistibil pt clean dupa parerea mea.Oricum la rotativa sau vobler ii mult mai palpitant :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Ian 2006, 17:43

musai pluta de tulei? si musai la orizontala? :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Ian 2006, 18:02

nu ma Adi
io cre ca a vrut sa zica ca ca sa iasa pluta buna trebe sa fie recoltata dintr-un tulei la orizontala :D
sau, alta varianat ar fi ca atunci cand recoltezi tuleiu tre sa stai la orizontala :D
altfel nu musca :D

juventinu nu te superi mai facem si noi misto :roll:
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

noname
veteran
veteran

oi

Mesaj de noname » 30 Ian 2006, 22:29

cu toate astea puta sus :wink: :lol:

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 30 Ian 2006, 22:36

Hai ma ,radeti voi da as se pescuieste pe aici cu pluta de tulei mare ,plumb mic si o broscuta

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Ian 2006, 22:51

e bine daca-i pluta mare si broscuta mica :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Ian 2006, 22:59

eh... si daca e invers? :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns