CLEANUL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
rezultate f bune poti sa ai si la carabusi de mai, asta asa ca tot se apropie primavara 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
jhj
Mai sunt niste buburuze micute rosii (spre rusinea mea u stiu cum se cheama da stiu cum arata
) care stau primavara pe umbra iepurelui ... merg bine la clean cand este apa spre limpezire.. dar parerea mea este ca primavara cea mai buna momeala(naturala) ramane carabusul 

-
- senior
Dupa cum a spus si Ravenheart,cea mai buna momeala de stationar la care am prins clean a fost carabusul de mai,dat pe firul apei la pipait.Din pacate este prohibitie atunci asa ca n-ar trebui sa stie prea multi...Se mai prinde bine si la"carcalete",adica cosas cu gandac de colorado in vf.carligului.Cred ca-i singurul peste care mananca gandaci de colorado.
- juventinu88
- utilizator constant
nu ma Adi
io cre ca a vrut sa zica ca ca sa iasa pluta buna trebe sa fie recoltata dintr-un tulei la orizontala
sau, alta varianat ar fi ca atunci cand recoltezi tuleiu tre sa stai la orizontala
altfel nu musca
juventinu nu te superi mai facem si noi misto
io cre ca a vrut sa zica ca ca sa iasa pluta buna trebe sa fie recoltata dintr-un tulei la orizontala

sau, alta varianat ar fi ca atunci cand recoltezi tuleiu tre sa stai la orizontala

altfel nu musca

juventinu nu te superi mai facem si noi misto

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
oi
cu toate astea puta sus

- juventinu88
- utilizator constant
- ravenheart
- veteran