CLEANUL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
servus.idea e ca potzi prinde cam la orice numai sa sti locurile ca daca nu o iei in barba de nu te vezi
,si regula unde prinzi unul mare(peste kil) nu mai ai ce cauta acolo trebuie sa iti gasesti alt loc.eu am prins in perioada asta si la branza (branza de copiii pentru cine stie de ea de pe timpul lui ceasca
)ficat toamna tarziu dar cel mai bine la pescutz nimic nu il excita mai tare decat pescutzul fie ca e vara sau iarna dar daca prinzi o zi superba de noiembrie ai niste atacuri cu numai pe la televizor mai vezi.abia astept sa vin in tara la o partida de pescuit......

- ravenheart
- veteran
regula numarul unu nu e universal valabila, eu am prins mai multi cleni in acelasi loc intr-o zi, si nu doar unul peste kiled scrie:servus.idea e ca potzi prinde cam la orice numai sa sti locurile ca daca nu o iei in barba de nu te vezi,si regula unde prinzi unul mare(peste kil) nu mai ai ce cauta acolo trebuie sa iti gasesti alt loc.eu am prins in perioada asta si la branza (branza de copiii pentru cine stie de ea de pe timpul lui ceasca
)ficat toamna tarziu dar cel mai bine la pescutz nimic nu il excita mai tare decat pescutzul fie ca e vara sau iarna dar daca prinzi o zi superba de noiembrie ai niste atacuri cu numai pe la televizor mai vezi.abia astept sa vin in tara la o partida de pescuit......
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
- ravenheart
- veteran
si mormolocii cum se baga in carlig?andrei-ovidiu scrie:Paul zice bine de tot cu mormolocul de broscuta, exemplare mari, de 2,8 de 2,2 si frecvent de 1-1,5 kg. la mormoloc! si brocuta este f. buna dar mormolocul are ceva special parca in a atrage exemplare deosebite!
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Cleanul merge bine la broscutza si mormoloc, eu am prins pe Arges aval de lacul Mihailesti, ocazional intra si cate un somotei daca mergeam la apa mai calma. Dar putini stiu ca si pastravul mare se ia la broscutza, lipitoare si cine stie o merge poate si mormolocul. Dar nu puneti fir mai gros de 0.20 pe rau ptr ca se diminueaza drastic atacurile. La clean trebuie si mai fin, de 0.16-0.18 altfel...shomatzi.
Eu am prins foarte bine clean la mormoloc, dar sa nu se inteleaga mormoloc din ala mic (10 mm) ci mormoloci mai mari (40 mm). Nu stiu exact specia de broasca care face mormolocii aia mari, gigantici dupa unii prieteni, dar va asigur ca si satisfactiile sunt pe masura. De pus in ac, eu ii bag fie introducand carligul prin spate (care este destul de carnos sa tina) la un exemplar de 3-4 cm si cu care poti lansa si la distante destul de mari, fie prin gura. Ce am mai observat este ca, la mormoloci a mai intrat si biban. De broscuta nu mai zic nimic, caci au zis suficiente si cei dinaintea mea.
La pestisor mic am mai prins clean bine, carabus de mai, gandaci de colorado, rame rosii de gunoi, rame negre, rame de brazda, matze de pui, muste de carne.
La pestisor mic am mai prins clean bine, carabus de mai, gandaci de colorado, rame rosii de gunoi, rame negre, rame de brazda, matze de pui, muste de carne.
momeala la clean
avand in vedere ca se apropie luna Mai gaza de mai face ravagii ,lipitorile merg f bine,coropijnita si greierele la fel,in general momeala vie de mai mari dimensiuni si insecte colorate.
- juventinu88
- utilizator constant
Mi s-a intimplat de multe ori sa prind cleanul,iarna,la rima rosie de "gunoi".Asta dupa ce am insistat mult pe carabete si nu s-a aratat interesat de aceasta super momeala ptr clean.Dupa mine,cleanul este un peste foarte complex,care intotdeauna surprinde prin comportamentul sau nedeslusit de nimeni cu adevarat.Nu degeaba se spune k are cite un ochi pe fiecare solz.