CLEANUL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Eu dau la clean cu un Cabela's xxx Eagle II GS 601 de care sunt extrem de multumit. 6' lungime, 1/32-1/4, fir recomandat 2-6 lb test. Ca mulineta folosesc cu el o Daiwa SS tournament 700.
vezi aici
vezi aici
Cu lacrimi Bastus!
Buna ziua, domnule gigi..domnul gigi scrie:Da, la asta nu m-am gandit. Un sfat la concret? Un bat scurt si usor, dar o marca sau un site de unde se poate cumpara?
Pe Buzau merge sa pescuiesti la naturale si cu o lanseta ceva mai lunga.. Eu pescuiesc tot pe Buzau cu o lanseta de 6m cu varf sensibil, dar am pescuit la clean si cu bat de 3.6 m (de care a avut grija oby 1 la DUNARE

Ca momeala la clean in perioada asta ar fi boaba de porumb in lapte si mormolocul de broasca.. Asta este ce as propune eu, in cazul in care garla ar fi limpede.
Problema e ca Buzaul e mai mereu tulbure. Spre toamna, referitor la momelile naturale, merita de incercat la broscuta si pestisor, dar nici artificialele nu sunt de lepadat la clen.
Pe Buzau, pescuiesc si eu mai sus de Berca, in zona Badila - Cislau.
Sa auzim de bine!
-
- utilizator nou
Multumesc pentru raspuns, deja sunt cu ochii pe o varga de calitate. Daca mai am nevoie de un sfat, o sa intreb aici.
Azi am venit din zona, n-am fost la pescuit pentru ca a plouat cam tot timpul si garla a fost destul de tulbure. Au fost in schimb copiii si nu numai, care de care mai curajosi si cu speranta de a prinde ceva, dar s-au intors fara nici un rezultat. Au incercat si la clenut si la mrenuta (asa zic ei), dar nimic.
Azi am venit din zona, n-am fost la pescuit pentru ca a plouat cam tot timpul si garla a fost destul de tulbure. Au fost in schimb copiii si nu numai, care de care mai curajosi si cu speranta de a prinde ceva, dar s-au intors fara nici un rezultat. Au incercat si la clenut si la mrenuta (asa zic ei), dar nimic.
Stalker