CLEANUL

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
domnul gigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de domnul gigi » 02 Aug 2006, 22:01

Am sa incerc sa nu fac nici un compromis. Adica am sa-mi fac o linie numai pentru clean. Matchul are 196 g la 3,9 m.
Stalker

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Aug 2006, 21:21

Depinde pe ce ape dai dupa clean. Pe rauri mici, cu lastarisuri pe mal, iti blestemi zilele daca ai un bat asa de lung.
Cu lacrimi Bastus!

domnul gigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de domnul gigi » 06 Aug 2006, 23:55

Da, la asta nu m-am gandit. Un sfat la concret? Un bat scurt si usor, dar o marca sau un site de unde se poate cumpara?
Stalker

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2006, 11:02

Eu dau la clean cu un Cabela's xxx Eagle II GS 601 de care sunt extrem de multumit. 6' lungime, 1/32-1/4, fir recomandat 2-6 lb test. Ca mulineta folosesc cu el o Daiwa SS tournament 700.

vezi aici
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Aug 2006, 15:42

topicul a fost curatat si redeschis
cine il mai strica isi ia ban

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Aug 2006, 16:04

domnul gigi scrie:Da, la asta nu m-am gandit. Un sfat la concret? Un bat scurt si usor, dar o marca sau un site de unde se poate cumpara?
Buna ziua, domnule gigi..
Pe Buzau merge sa pescuiesti la naturale si cu o lanseta ceva mai lunga.. Eu pescuiesc tot pe Buzau cu o lanseta de 6m cu varf sensibil, dar am pescuit la clean si cu bat de 3.6 m (de care a avut grija oby 1 la DUNARE ;) )
Ca momeala la clean in perioada asta ar fi boaba de porumb in lapte si mormolocul de broasca.. Asta este ce as propune eu, in cazul in care garla ar fi limpede.
Problema e ca Buzaul e mai mereu tulbure. Spre toamna, referitor la momelile naturale, merita de incercat la broscuta si pestisor, dar nici artificialele nu sunt de lepadat la clen.
Pe Buzau, pescuiesc si eu mai sus de Berca, in zona Badila - Cislau.
Sa auzim de bine!

domnul gigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de domnul gigi » 27 Aug 2006, 22:49

Multumesc pentru raspuns, deja sunt cu ochii pe o varga de calitate. Daca mai am nevoie de un sfat, o sa intreb aici.

Azi am venit din zona, n-am fost la pescuit pentru ca a plouat cam tot timpul si garla a fost destul de tulbure. Au fost in schimb copiii si nu numai, care de care mai curajosi si cu speranta de a prinde ceva, dar s-au intors fara nici un rezultat. Au incercat si la clenut si la mrenuta (asa zic ei), dar nimic.
Stalker

Scrie răspuns