CLEANUL
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
La gandac de colorado am prins si mreana ocazional...Cucu Ionel scrie:Dupa cum a spus si Ravenheart,cea mai buna momeala de stationar la care am prins clean a fost carabusul de mai,dat pe firul apei la pipait.Din pacate este prohibitie atunci asa ca n-ar trebui sa stie prea multi...Se mai prinde bine si la"carcalete",adica cosas cu gandac de colorado in vf.carligului.Cred ca-i singurul peste care mananca gandaci de colorado.
-
dan craciun
- utilizator constant

- PODOSU DOREL
- utilizator constant

- littlefish
- junior

-
Cucu Ionel
- senior

Paul,ai dreptate,daca-mi aduc aminte mai prinde-am la colorado si mreana pe Siret,e adevarat mai rar.Mreana imi intra mai des cand foloseam numai cosasi,de aceea am uitat de ea.Mi-am reamintit de o momeala foarte buna la clean,dar care n-am mai folosit-o fiindca nu o mai gasesc,lipitori de rau!Ridicam,pe malul Siret-ului,lemne mici,aduse de apa si care inca se mai aflau in apa, sub ele erau niste lipitori mici,maro deschis,care,puse cate 3-4 in carlg mi-au adus numerosi cleni mari cand orice alta momeala nu avea randament. Erau lipitori diferite decat cele stiute de toata lumea,aveau alta culoare si mult mai mici,de aceea le-am zis lipitori de rau,nu cred ca-i denumirea corecta dar eu asa le-am botezat
- ravenheart
- veteran

Te referi la lipitorile alea mici care se gasesc si sub pietre prin rau?Cucu Ionel scrie:Mi-am reamintit de o momeala foarte buna la clean,dar care n-am mai folosit-o fiindca nu o mai gasesc,lipitori de rau!Ridicam,pe malul Siret-ului,lemne mici,aduse de apa si care inca se mai aflau in apa, sub ele erau niste lipitori mici,maro deschis,care,puse cate 3-4 in carlg mi-au adus numerosi cleni mari cand orice alta momeala nu avea randament. Erau lipitori diferite decat cele stiute de toata lumea,aveau alta culoare si mult mai mici,de aceea le-am zis lipitori de rau,nu cred ca-i denumirea corecta dar eu asa le-am botezat
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.