CLEANUL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, dudele sunt aproape coapte, pe Cerna spre exemplu la dude intra bine si mreana vinata, pe toamna tot in acea zona merge beton la boabe struguri, in unele zile o ia chiar la bucati de prune, merita incercat, acestea sunt aspecte care tin de zona ma gindesc pe un canal care trece printr-un cimp cu porumb probabil ca trage bine la porumb in lapte, sau in cazul unei poieni insorite, cleanul trage foarte bine la lacustele din zona care ajung si in apa.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
am fost miercuri pe Arges la mreana in zona Crovu la balastiera nu am avut satisfactii cine stie ce am luat 4 buc mai frumoase restul de5 au fost mai mici,cleanul insa nici nu a vrut sa se uite ,a fost apa tulbure si timpul nasol de tot pe la 12 jumate am plecat ca a inceput un potop de ploaie de toata frumusetea ,asa ca am lasat cleanul pe alta data.Fir intins celor care merg zilele astea la clean
-
- utilizator nou
cleanul
Buna tuturor
Sunt mai nou pe forum si ma intereseaza alte momeli folosite de dvs. inafara de porumb la conserva pe care il folosesc de multi ani la pescuitul cu culisanta pe lacul BELIS.
A fost cineva dintre dvs. pe acest lac?
Si daca a facut ravagii dintre dvs. la clean cu ceva anume.
Sunt mai nou pe forum si ma intereseaza alte momeli folosite de dvs. inafara de porumb la conserva pe care il folosesc de multi ani la pescuitul cu culisanta pe lacul BELIS.
A fost cineva dintre dvs. pe acest lac?
Si daca a facut ravagii dintre dvs. la clean cu ceva anume.
A folosit cu succes coropisnite, dar rezultate mai bune decat la "croitorasi" nu am avut cu nici o alta momeala vie. 2-3 pe carlig cu aripioarele intinse si ...daca e clean acolo, garantez ca nu rateaza.
Din pacate au disparut, traiesc in lunile mai si iunie si nu stiu cum sa-i conserv. Poate stie cineva?
Din pacate au disparut, traiesc in lunile mai si iunie si nu stiu cum sa-i conserv. Poate stie cineva?
Amaratii aia de croitorasi traiesc numai in prohibitie numai ca sa ne faca noua in ciuda(la noi le zice doctorasi).Cum sa-i conservi?Simplu,fa o artificiala care sa le semene si foloseste buldo daca nu ai echipament de fly. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
putin probabil sa mai ai atacuri daca faci o artificiala care sa semene cu croitorasii(si pescuiesti dupa ce ei au disparut) deoarece clenii nu se mai hranesc intens cu insectele acelea decat atunci cand exista ele. si daca peste doua 2 luni apare o "clona" nu sunt la fel de entuziasmati ca atunci cand le vad la tot pasul. acu merita incercat eu imi dadeam cu parerea
- juventinu88
- utilizator constant
Salut ,imi petrec 90% din timpul de pescuit in cautarea cleanului.La musca artificiala insa am luat putine exemplare.Am incercat sa-mi confectionez muste pt clean insa fara menghina si fara ata speciala este greu.Daca ati putea sa ma ajutati sa-mi spuneti cum sa fac o musca fara echipament special.Multumesc si fir intins la cleni