Toamna tarziu la stiuca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2010, 12:22

Pelicanul scrie: ....pe balta prindeti putin si nu iesiti in evidenta prin nimic deosebit.
Ataaaattt !!!! :oops:
N-are, mha, nimeni nimic cu tine, te-ai tacanit ? .... Ti-am mai zis, eu vad postarile tale..... luate din povesti, ce cuvant n-ai inteles ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 12:27

Nemernic scrie: e dezghetata balta :roll: ..... in 5 min am intins-o ahahahahahahah
La noi e gheata peste tot, dar inca e riscant, nu cred ca rezista si baie mai degraba in vana decat afara....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2010, 12:30

kzoli scrie:
Nemernic scrie: e dezghetata balta :roll: ..... in 5 min am intins-o ahahahahahahah
La noi e gheata peste tot, dar inca e riscant, nu cred ca rezista si baie mai degraba in vana decat afara....
Pe unele lacuri a inceput sa inghete..... fiind malurile'nalte.... pe unul dintre ele ingheata mai greut .... fiind adapost
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2010, 17:00

Kzoli, tata, apa e brici.... pescuibila 100% .... Acum, nu se pune ca la 2-3 aruncari "sugeam"la inele :shock: .... Niciun tac ... niciun tac :cry: ....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 17:46

Nemernic scrie: .... Niciun tac ... niciun tac :cry: ....
Pestii nu mananca cand vrem noi :lol: ar fi prea frumos :wink:
Poate maine o sa fie si tac tac.... bine macar ca apa e buna :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2010, 17:49

kzoli scrie:
Nemernic scrie: .... Niciun tac ... niciun tac :cry: ....
Pestii nu mananca cand vrem noi :lol: ar fi prea frumos :wink:
Poate maine o sa fie si tac tac.... bine macar ca apa e buna :lol:
La cum e afara.... si ce temperatura se anunta.... o sa stam acasa, la gura sobii, c-o cana de vin fiert'n mana :cry: .... Duminica's pe canal, la apa calda :roll: ... poate-i place acolo, in jacuzzi :shock:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Dec 2010, 00:16

Nemernic scrie:Kzoli, tata, apa e brici.... pescuibila 100% .... Acum, nu se pune ca la 2-3 aruncari "sugeam"la inele :shock: .... Niciun tac ... niciun tac :cry: ....
vand lanseta care prinde peste singura! si careia nu tre' sa-i sugi inelele :lol: acu serios vorbind pana nu o fi cu + afara canci lac. In 2 zile mai mult ca sigur e bocna tot.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Dec 2010, 01:11

stefanflorin scrie:
Nemernic scrie:Kzoli, tata, apa e brici.... pescuibila 100% .... Acum, nu se pune ca la 2-3 aruncari "sugeam"la inele :shock: .... Niciun tac ... niciun tac :cry: ....
vand lanseta care prinde peste singura! si careia nu tre' sa-i sugi inelele :lol: acu serios vorbind pana nu o fi cu + afara canci lac. In 2 zile mai mult ca sigur e bocna tot.
baga si tu marla aia sa-te creada lumea
si ce lanseta vinzi aia cu care ai luat o sabioara in 2 transe :)

Scrie răspuns