Toamna tarziu la stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Rine stiu ce vorbesc ,asa cum primavara apa mica se incalzeste prima,in raport cu alte straturi mai adinci de apa,acelasi lucru se petrece si toamna.Dupa amiaza ,spre inserat,apa mica se raceste prima,iar dimineata ,spre amiaza,se incalzeste..Pestii mici si stiucile ,profita de acest lucru fiecare in felul lor...Si cred ca pe fiecare locatie este altceva.In Delta este una ,prin balastierele cu apa de pina in 14m,pe unde am pescuit eu este alta...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pai da ...Pe mine in seara asta m-a taiat la apa mica
E drept ca am dat dupa salau in apa mare. Cand am iesit din apa adanca , in zona unde apa scadea puternic si erau doi pescuti la soare
,hop si cumatra! Sper ca nu i-a ramas jigul intr-o pozitie nasoala ca am facut C&R mai repede decat mi-am dorit
Ps: pe Mures nu in Delta

Ps: pe Mures nu in Delta

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Hai sa o lamurim si pe asta,asa cum primavara apa mica se incalzeste prima,in raport cu alte straturi mai adinci de apa,acelasi lucru se petrece si toamna.

Poate sunt eu nebun ,poate nu-i asa dar dupa mine de aceea nu merge bine salaul in luna noiembrie ...Prin decembrie ,la limita de inghet ,mai ciupesti cate ceva

Ps: nu luati in seama aberatiile de mai sus . Pescuitul este sport si in sport totul este posibil!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
nu-s de acord .apa are inertie termica mare,daia ies aburi din ea mai ales dimineata.pentru ca-i mai calda ca afara. da se raceste npaptea la mal dar nu se mai incalzeste asa repede.ce naiba sa se incalzeasca la 8 * c maxima zilei timp de doua ore.la topicul ce am prins azi tudor spune la la el a scazut temperatura cu 20 de grade in 2 zile si apa 2 grede in doua saptamani. sau asa e in frantza? 

- semlecangheorghe
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
total de acord, tot mai rara pe la noi pe Mures, ...semlecangheorghe scrie:Bre ,daca ar fi stiuca multa n-am mai despica firu-n patru.Fir intins la toti..
unde taica Zemfi ti-a retezat firul.?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.