pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

Poate asa ceva te "coafa"daca zici ca atacurile erau sus.Asta il am si eu pentru asa ceva,trebe sa ma nimeresc doar in aceeasi zi cu ei sau cu avatzoii aia de 5+.

Pandim,poate poate
[/img]
Uploaded with
ImageShack.us
-
anem
- veteran

elias ... din cate vad in poza, voblerul ala mi se pare a fi ceva gen Walk the Dog ... nu?
in cazul in care are actiunea aia atunci iti pot zice ca am incercat atat la suprafata (watermocassin-ul de la jackall, ceva dela yo-zuri plus niste chestii facute in casa) cat si imediat sub pelicula (water monitor-ul de la jackall) si nu le-a placut ... nici o urmarie, nici un val in spatele voblerului ...
merci de sugestii ... daca as fi avut probabil ceva vobler de vreo 25 de cm

cu profil cat mai apropiat de al unei platici poate as fi avut sanse ... am vazut ca de dimensiunile astea cam erau pestii prada ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
SVF
- veteran

-
anem
- veteran

merci fain elias ... dintr-un motiv sau altul nu imi functioneaza linkul dar stiu despre ce vobler vorbesti ca am mai avut niste discutii pe seama voblerului aluia de data la avat (doar aia mari

) cu el si de abea acum mi-am adus aminte si de filmuletul pe care mi l-ai trimis acum cateva saptamani in care era tot un vobler de genul asta ... parca radscale ii spunea ... sau illex nu mai stiu cum ...

-
anem
- veteran

si ... la ce a mai prins lumea somn? ... care a prins evident ...
-
kzoli
- veteran

d4md3od scrie:si ... la ce a mai prins lumea somn? ... care a prins evident ...
Somn mare deocamdata NU, insa cateava moace pana in 5 kg am pacalit cu :
http://norizi.hu/eng sper sa urmeze cat de curand si altii mai mariiiiiiii.
-
anem
- veteran

interesant voblerul ala kzoli … din ce se vede pe acolo banuiesc ca se scufunda foarte putin ...
sa inteleg ca ai incercat mai mult noaptea cu el?
de unde le-ai luat?
-
g30rg3
- veteran

kzoli scrie:d4md3od scrie:si ... la ce a mai prins lumea somn? ... care a prins evident ...
Somn mare deocamdata NU, insa cateava moace pana in 5 kg am pacalit cu :
http://norizi.hu/eng sper sa urmeze cat de curand si altii mai mariiiiiiii.
cativa prichindei am pacalit cu vesnicul Rapala Original Floating J11 dar pana in 7kg in schimb saptamana trecuta mi-a intrat unu mai serios pe un Salmo Zipper culoare PBO dar nu am apucat sa il vad la mustati. Din motive total necunoscute chiar si pentru mine mi-a plecat cu tot cu vobler si cu aprx 30m de fir dupa el, efectiv a pocnit dintre inelele lansetei de parca a stat cineva cu foarfeca acolo si l-a taiat (textil de 0,18 )

-
kzoli
- veteran

d4md3od scrie:interesant voblerul ala kzoli � din ce se vede pe acolo banuiesc ca se scufunda foarte putin ...
sa inteleg ca ai incercat mai mult noaptea cu el?
de unde le-ai luat?
Nu neaparat noaptea, cel mai des dupa 7 seara pana era lumina. De un timp pescuitul nocturn a devenit un "lux".
Este intradevar un vobler de suprafata, cei care fabrica au facut pentru somn ,dar merge atat la avat chiar si clean cat si la marlite, ca "stiuca" inca nu am/au prins.
Vine sub pelicula apei, trebuie recuperat intr-un ritm destul de incet fata de thrill. Sunt mai multe variante ... am primit cateva cadou de la niste cunostinte, deocamdata prea mult nu se stie despre el ...
Oricum in curand se racesc apele si pana la primavara pot sa stea in trusa sau pe rafturi

-
Ionut Petrea
- veteran

Tot vad ca multa lume lauda voblerul(culoarea) asta la somn
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=14298
Intrebarea mea este, conteaza culoarea nalucii noaptea, la somn, atat de mult,sau vibratia produsa de naluca?Din cate stiu eu somnul nu vede foarte bine, ci se bazeaza mai mult pe mustati.Poate gresesc

Intotdeauna C&R