Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 10 Oct 2011, 14:22

de la xxx shop
marca AFW

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Oct 2011, 15:37

Daca-i pentru somn atunci ceva de genul :
http://www.pecheur.com/achat-emerillon- ... 24203.html
sau varianta cu "rulmenti " dar e mult mai scump...
Vezi printre produsele Black Cat, este imposibil sa nu gasesti pe placul tau.... si toate sunt catfish ready :)...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Oct 2011, 15:55

dumanelutu scrie:de la xxx shop
marca AFW
merci fain ... momentan sunt in stadiul in care intreb care ar fi mai OK dupa care urmeaza sa merg pe la magazinul local si sa vad ce au ei ...
kzoli scrie:Daca-i pentru somn atunci ceva de genul :
http://www.pecheur.com/achat-emerillon- ... 24203.html
sau varianta cu "rulmenti " dar e mult mai scump...
Vezi printre produsele Black Cat, este imposibil sa nu gasesti pe placul tau.... si toate sunt catfish ready ...
merci de link ... astea cred ca ar fi ceva sanse sa le gasesc pe aici fiind facute pentru somn ceea ce imi da un plus de incredere in ele.

nu ma intereseaza vartej sau rulmenti ( :lol: ) si in cazul in care nu gasesc in alta forma oricum tai jos vartejul ala ca nu il suport ... sa ramana doar agrafa fara a ingreuna aiurea voblerul ...

chiar nu stiu cum a reusit sa imi faca praf agrafa ... adica am testat acasa agrafele din seria respectiva agatand agrafa de o chestie din perete si lasandu-ma pe fir (nu chiar cu toata greutatea) si nu a cedat. cred ca a cedat nu partea pe care o desfaci sa bagi voblerul ci partea cealalata pentru ca in momentul in care am recuperat firul nu mai aveam agrafa acolo. deci ori a rupt agrafa ori s-a desfacut in partea "posterioara" ...

si astea par destul de "tepene" :

http://www.cormoran.de/co/en/products/s ... -model.htm
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 13 Oct 2011, 19:22

incercati baieti agrafa asta http://www.energofish.ro/product.php/Ag ... etit/1406/
si astept dupa sa ma injurati ( :lol: ) , in cel mai rau caz se desface inelul despicat
cine nu stie cum se prinde pot sa pun niste imagini

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Oct 2011, 19:28

Agrafe Evergreen :D ,foarte bune.
Until next time....Tight Lines!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Oct 2011, 20:00

AdrianHD scrie:Agrafe Evergreen :D ,foarte bune.
Sunt foarte bune dar la somn uita de ele. :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Oct 2011, 20:04

AdrianHD scrie:Agrafe Evergreen :D ,foarte bune.
merci de recomandare ... am avut in mana niste plicuri de marimi diferite dar nicicare dintre ele nu a prezentat suficienta incredere si rezistenta pentru somn ... cel putin cele vazute mi se par prea finute si fragile ...

cel mai probabil o sa caut ceva de la Blackcat ca ... am primit suficiente recomandari la adresa lor si pe magazinele on-line de aici le cam gasesc pretutindeni ceea ce ma face sa sper ca le gasesc si la magazinele locale ...

ps : Tudor, se gasesc si agrafe simple fara vartej? ca pe aici toate au si vartej de care nu am nevoie dand la vobler ... merci ...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Oct 2011, 20:13

O sa mai caut sa vad daca sunt si fara vartej. Si eu mai dau la vobler si putin imi pasa de vartej sau niet vartej. Fiecare cu fixul lui. :lol:
La raionul Ocean la unele magazine, am vazut si agrafe fara vartej. Intamplator trec prin fata unuia in fiecare zi. Ma voi opri maine sa vad ce au acolo. Veti vedea si poze.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Oct 2011, 22:05

tudor scrie:O sa mai caut sa vad daca sunt si fara vartej. Si eu mai dau la vobler si putin imi pasa de vartej sau niet vartej. Fiecare cu fixul lui. :lol:
La raionul Ocean la unele magazine, am vazut si agrafe fara vartej. Intamplator trec prin fata unuia in fiecare zi. Ma voi opri maine sa vad ce au acolo. Veti vedea si poze.
merci fain Tudor :bere: ... din ce am gasit pe net sunt doar cu tot cu vartej ...

nu imi place vartejul acolo pentru ca il consider in plus si ingreuneaza aiurea plus ca daca dau cu un vobler de 9cm mi ca ii afecteaza evolutia :D

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 13 Oct 2011, 22:23

Sunt niste agrafe "8" de la Illex, nu ai nici o emotie cu nici un somn cu ele.

Scrie răspuns