clar ca placerea mea de a il prinde conteaza ... tocmai asta e motivul pt care am precizat de poza nu de vreun file in tava sau vreun cap pe perete ...kzoli scrie:
Investitia in pescuit nu se amortizeaza decat prin BRACONAJ, oriunde ai fi !!!
Dar feelingul conteaza nu ? TU macar te numeri printre acei putini norocosi care au prin apropiere asemenea zone cu potential urias... Altii platesc multe sute de euroi pentru a incerca norocul la pescuit pe acele meleaguri ...
Insistenta si rabdare
nu am nci cea mai mica intentie de a imi amortiza cheltuielile ... doar insistentele si dorinta de a scoate o dihanie dintr-aia pe mal pt o poza ...
adiwolf : cu moralul stau bine si somni din ce am vazut sunt suficienti in apa ... am mai fost pregatit si in alte dati dar tot timpul ceda cate ceva, ba freca firul, ba pocnea nodul, ba se ducea naibii firul fara sa inteleg motivul si ultimul s-a dus cu tot cu agrafa cand teoretic totul rezista ...
acum am lanseta sufient de puternica sa trag de el, mulineta pe masura, fir de 65lb, inaintas de 105lb, agrafe si mai tari iar inelele si triplele de pe vobler idem ... Sunt curios ce mai poate sa se intample acum ...

ps : poate imi cedeaza grip-ul ...