Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Apr 2011, 17:53

d4md3od scrie:... dimineata, seara, noaptea ... ?

si la ce dadeai? adica artificiale sau insistai cu peste viu?
pe aici pe majoritatea i-am vazut la fund cu pestisor viu ...
Mai ales spinning seara si noaptea, pe timpul zilei "dormeam" sau cautam pesti pasnici (la feeder)... sunt mrene frumoase pe acolo.... somni cu adevarat mari veneau la monturi de suprafata legate de balize sau de crengi ... peste viu, momeala era la magazin intre 2,5 si 5 euro (caras) pret destul de piperat.... majoritatea pescarilor dau la stationar si au rezultate si asa... in functie de conditiile meteo pe cat posibil aleg barca .... sunt diferite monturi dar la somn nu trebuie complicat prea mult lanseta puternica, mulineta pe masura- fir gros - plumb mare- carlig mare si atat ... echipament stationar se poate inchiria parca 30 euro / 7 zile...echipament de spinning trebuie sa ai sau sa cumperi... daca nu ar fi tintari ar fi un "paradis", dar bazaitoarele acelea sunt de neinvins mai ales dupa lasarea intunericului...din aceasta cauza prefer Spania acolo nu sunt astfel de probleme....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 12 Apr 2011, 18:09

kzoli scrie:din aceasta cauza prefer Spania acolo nu sunt astfel de probleme....
Pentru ca nu ai fost unde este "mosca negra". Alea te fac sa regreti tantarii. :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Apr 2011, 18:20

tudor scrie:
kzoli scrie:din aceasta cauza prefer Spania acolo nu sunt astfel de probleme....
Pentru ca nu ai fost unde este "mosca negra". Alea te fac sa regreti tantarii. :lol:
Nu am avut ocazia sa ma intilnesc cu "mosca negra" era un timp destul de furtunos cand am fost pe acolo :) poate la anu' dar nu mi e dor de ele...as prefera mai degraba bazaitoarele de pe Ili sau Sydar din Kazahstan, dar nu imi permit acest lux si ma multumesc cu "vampiroaicele autohtone" .... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Apr 2011, 18:38

kzoli scrie: Ili sau Sydar din Kazahstan
nu folosi cuvinte la auzul carora unii poa sa faca infarct :?

:lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Apr 2011, 18:44

pikeman scrie:
kzoli scrie: Ili sau Sydar din Kazahstan
nu folosi cuvinte la auzul carora unii poa sa faca infarct :?

:lol: :lol: :lol:
De visat poate sa viseze oricine :wink: ... unii viseaza despre.... altii ... cunosc cateva persoane care au ajuns pe acolo si de atunci sunt obsedat de acele locuri :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Apr 2011, 09:41

merci fain de info kzoli ... momentan nu ma atrage stationarul cat de cat ... nu prea imi face placere nici la spinning sa pescuiesc cu incetinitorul, tocmai de aceea pestele preferat e avatul ...

am vazut la un moment dat ceva documentar cu niste pescari de prin ungaria care erau la pescuit pe ili ... din cate am vazut e destul de greu accesul pana acolo ... ai idee cam cati bani trebuie sa scoti pentru o saptamana pe acolo?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Apr 2011, 09:52

d4md3od scrie: ... din cate am vazut e destul de greu accesul pana acolo ... ai idee cam cati bani trebuie sa scoti pentru o saptamana pe acolo?
:shock: Destul de mult :cry: Insa pescuitul nocturn este strict interzis din cauza sacaliilor.... caldura-tantari -chin adevarat :lol:
http://www.adventurefishing.eu/kazahstan

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Apr 2011, 10:03

kzoli scrie:
d4md3od scrie: ... din cate am vazut e destul de greu accesul pana acolo ... ai idee cam cati bani trebuie sa scoti pentru o saptamana pe acolo?
:shock: Destul de mult :cry:
http://www.adventurefishing.eu/kazahstan
da ... vad ca e un pret frumusel la care daca mai adaugi si transportul plus investitia in anumite scule de pescuit de care ai nevoie ca sa mergi acolo iti iasa o suma impresionanta ...

totusi ... nu imi este in clar o chestie ... pretul pe ce perioada ii? adica in specificatii apare scris 1 - 2 saptamani ... adica e una sau sunt 2? :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Apr 2011, 10:17

... important e sa ajungi pana acolo ... e foarte greu cu vizele si hartogarii :cry: pe ILY mai merge cumva, dar pe Sydar slabe sanse...7 zile plus drumul dar poti opta si pe o perioada mai mare, daca tot ai ajuns... pescuitul doar din barca... transfer de la aeroport in functie de vreme cu jeep sau helicopter... e in mijlocul pustietatii :roll:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Apr 2011, 10:17

@d4md3od

Pacat ca esti cam departe de Alessandria ,ca te invitam saptamana viitoare la un somn! :lol: Pe Tanaro (afluent al Po).In gura de varsare e agitatie mare ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns