Din cate am inteles, aseara se prindea bine si in zona Borgoforte, la confluenta .... intra la orice nu conta... dar asemenea perioade sunt destul de rare si scurte.Alin Zamfi scrie:@d4md3od
Pacat ca esti cam departe de Alessandria ,ca te invitam saptamana viitoare la un somn!Pe Tanaro (afluent al Po).In gura de varsare e agitatie mare ...
Somnul la artificiale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
merci fain Zamfi de invitatie ... intr-adevar cam departe ... cred ca sunt minim 300 de km pana acolo daca nu mai bine chiar ...Alin Zamfi scrie:@d4md3od
Pacat ca esti cam departe de Alessandria ,ca te invitam saptamana viitoare la un somn!Pe Tanaro (afluent al Po).In gura de varsare e agitatie mare ...
si eu pescuiesc intr-un loc unde se varsa un afluent al Po-ul si e agitatie destul de mare in zona ... problema e ca nu reusesc eu sa profit de agitatia aia, doar avati ...

banuiam kzoli ca ai nevoie de o gramada de acte ca sa poti merge in zona aia la pescuit ... si asta cumulat cu pretul devine cam foarte greu de ajuns acolo ...

incercam care pe unde poate cu speranta ca iese ceva ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
te cred kzoli ... din cate am inteles somnul merge bine de tot inainte de furtuna si aseara (cel putin in zona mea) se anunta o furtuna de toata frumusetea dar pana la urma nu s-a intamplat nimic, cativa stropi si ceva vant doar ... probabil de asta a fost mai activ somnul decat in mod normal ...kzoli scrie:Din cate am inteles, aseara se prindea bine si in zona Borgoforte, la confluenta .... intra la orice nu conta... dar asemenea perioade sunt destul de rare si scurte.
eu sper la o astfel de vreme doar in weekend ca in rest mi cam greu sa ajung pe acolo avand in vedere faptul ca ajung acasa in jur de 6:30.
Aline,Alin Zamfi scrie:@d4md3od
lasa draqului Italia, hai cu mine, am doua locuri pe Sydar din Kazahstan, plecare maine dimineata la 05:75, ce zici te bagi??

ba, da pe mine nu ma luati? ca tzagani
io zic sa shadem si la o cafa si sa plecam la 05:85

io zic sa shadem si la o cafa si sa plecam la 05:85

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
azi am prins si eu de dimineata primul meu somn la spinning .... merci tuturor pentru sfaturi ...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13427
asta se pare ca a preferat un Cozma de 9 cm pe care l-am tarat pe fund prin niste crengi unde se pare ca statea ascuns ...
sa speram ca vor urma si mai mari ... apropo, poate sa imi zica cineva o greutate aproximativa ...

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13427
asta se pare ca a preferat un Cozma de 9 cm pe care l-am tarat pe fund prin niste crengi unde se pare ca statea ascuns ...
sa speram ca vor urma si mai mari ... apropo, poate sa imi zica cineva o greutate aproximativa ...
merci fain kzoli ... sa speram ca vor iesi si mai mari de atat ...
am auzit ca ar fi bine sa fie schimbate inelele si triplele de pe voblere cu unele cat mai rezistente ... probabil ca voi fi nevoit si eu sa le schimb cu toate ca mi cam frica sa nu fac praf actiunea voblerului daca ii pun ceva triple mai groase ...
si ca se vorbeste de somni, chiar daca nu e prins cu artificiale (am vazut ca dadeau la fund) ce ziceti de monstrul asta ... vecini de pe malul opus se pozau si am folosit si eu zoom-ul sa vad ce se petrece ...

cred ca l-au prins peste noapte si l-au pastrat pentru poze dupa care l-au eliberat ca nu i-am vazut in dril ...
ps : scuze pentru calitatea pozelor, dar cred ca eram in 20X zoom ...
am auzit ca ar fi bine sa fie schimbate inelele si triplele de pe voblere cu unele cat mai rezistente ... probabil ca voi fi nevoit si eu sa le schimb cu toate ca mi cam frica sa nu fac praf actiunea voblerului daca ii pun ceva triple mai groase ...
si ca se vorbeste de somni, chiar daca nu e prins cu artificiale (am vazut ca dadeau la fund) ce ziceti de monstrul asta ... vecini de pe malul opus se pozau si am folosit si eu zoom-ul sa vad ce se petrece ...

cred ca l-au prins peste noapte si l-au pastrat pentru poze dupa care l-au eliberat ca nu i-am vazut in dril ...
ps : scuze pentru calitatea pozelor, dar cred ca eram in 20X zoom ...
- bogdan_mihu
- senior