merci fain de indicatii ...
din cate stiu eu, pe aici pescuitul este permis incepand cu o ora inainte de rasarit pana la o ora dupa asfintit ... deci pescuitul nocturn nu cred ca e o idee prea buna cu toate ca am vazut pescari care pescuiau peste noapte ..
ca si pesti momeala ...

... nu am vazut inca nici un pestisor prin apa aici, pescuiesc de un an jumate pe Po si inca nu am vazut vreun oblete sau orice alt pestisor mic ... in schimb (chiar ultima data cand am fost) am vazut pe langa mal zbatandu-se cam ametita si ranita la coada o platica pe care eu am aproximat-o la vreun kilogram ... am ramas masca acolo ... astia sa fie pestii prada pentru somn? pai atunci trebuie sa schimb echipamentul pentru a putea lansa un animal de vobler de peste 30 de centimetrii ...
astea sunt voblerele cu care am incercat :
Salmo Whitefish de 13
Salmo Perch de 14
Salmo Sting de 12
Storm Thunder Minnow 11-12 (nu stiu sigur cat are)
C'Ultiva Rippin Minnow 11-12 (nu stiu sigur cat are)
Rapala X-Rap de 10
Zalt Zam de 15-16 (nu stiu sigur cat are)
plus alt voblere tip minnow cu care am dat dupa avat sau lipless-uri gen RNR intre 7 si 10cm pe care nu pot sa le scriu ca imi va lua o ora sa le insir ...
in privinta oscilantelor nu prea pot sa zic ca sunt echipat ... am dat cu niste chestii gen Effzet de pe la vreo 12 grame pana la vreo 38 si niste oscilante gen castmaster pana in vreo 40 de grame ...
la popper sau WTD nu am dat ... adica am incercat dar nu poti sa le folosesti in curentul ala ca nu fac mai nimic la suprafata ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...