Somnul la artificiale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Atunci pregateste si stocuri de cafeajohnnybravo scrie: eu voi intra anul asta tare in ei, am strans toate jointedurile ce le-am gasit pe net la pret decent

E clar ...concurenta mare la mustaciosijohnnybravo scrie:poze cu trusele de somn ce le aveti se poate? sau e secret ?![]()
eu voi intra anul asta tare in ei, am strans toate jointedurile ce le-am gasit pe net la pret decent

Multi incerc dar putin insista si reusesc, majoritatea abandoneaza dupa ceteva esecuri ... pescuitul somnului nu e asa de usor trebuie multe ore petrecute vant ploaie ore de asteptare pana apare vreunul, ca doar stiu si ei ceva dnu degeaba au crescut la dimensiuni respectabile... o fi lor foame dar nu sunt kamikaze.... Nici in "balti de plastic" nu prinzi una dupa alta, nu e ca la oblete sau caras.... trusa de naluci depinde foarte mult de locul si specificul apei in care doresti sa cauti mustaciosul, unii folosesc exclusiv jointedurile altii doar stick urile lunguieti si sunt la fel de eficienti in zona lor. Oricum cel mai bun loc la spinning sunt locurile neatinse, nepescuite, sau rar pescuite cu naluci, erau cazuri cand altii dadeau la fund cu 10 lansete dupa somn cu pestisor , lipitori ,pelete si tot feluri de minuni si noi am scos in fata lor cateva exemplare frumoase la naluci ... unde se "vaneaza zilnic cu acelasi naluci, lasa indiferent si nu se baga pe naluci, asa e si la clonc daca o apa e prea mult batuta nu mai are efect, poti sa bati si in ritm de sinfonii ori manele ca tot nu intereseaza, devin toleranti- indiferenti...PETREMAN scrie: E clar ...concurenta mare la mustaciosisa vedem ce rezultate o sa avem anu asta . Eu vreau sa incerc si pescuitul la clonc ....trebuie sa-l gasesc cumva
![]()
![]()
@ Kzoli
Eu de cate ori mi-am propus ceva , in mare majoritate am reusit ...acum daca nu o sa prind asta e, dar tot o sa incerc ... pana reusesc .
Oricum sunt binevenite toate informatiile pe care le-am primit si sper sa mai primesc de la dv ,ca sa reusesc mai repede.
De fiecare data cand am fost la o partida de pescuit ...ca am mers la stiucarit si am prins biban sau daca am plecat la salau si am prins avat... intr-un fel sau altul tot am salvat iesirea.Pt mine pescuitul este o relaxare nu un fel de mancare iar ca acum daca am investit zeci de milioane nu inseamna ca astept ca pestii sa sara pe mine Nu ma dau in laturi nici da la o partida de baboiala la o trestie daca spiningareala nu ma ajuta
Sper totusi sa prind mustaciosii 
Eu de cate ori mi-am propus ceva , in mare majoritate am reusit ...acum daca nu o sa prind asta e, dar tot o sa incerc ... pana reusesc .

De fiecare data cand am fost la o partida de pescuit ...ca am mers la stiucarit si am prins biban sau daca am plecat la salau si am prins avat... intr-un fel sau altul tot am salvat iesirea.Pt mine pescuitul este o relaxare nu un fel de mancare iar ca acum daca am investit zeci de milioane nu inseamna ca astept ca pestii sa sara pe mine Nu ma dau in laturi nici da la o partida de baboiala la o trestie daca spiningareala nu ma ajuta

-
- utilizator nou
PESCUIT...!!!!
De cate ori merg la pescuit pe apele curgatoare constat ca saracia in Romania e tot mai mare.Spun asta pentru ca vad tot mai des capturi cu mult sub limitele admise de lege in pungile pescarilor... in varsta.
E strigator la cer cand ai vezi langa tine ca baga in punga o mrenutza de 15cm,un avat de 12 cm si clenisori de 18-25 iar daca le atragi elegant atentia se comporta de parca ar fii opariti motivand ca ai ia acasa pt. pisica.
MAMA IEI DE PISICA!
CRED CA E O PISICA ROTUNDA CU COADA DE TABLA.
Pacat! Pacat! Pacat!
Spun asta pt ca consideram ca e o generatie de la care putem invata ceva dar...nu e asa.
IN STILUL ASTA GENERATIILE URMATOARE VOR VEDEA PESTI DOAR IN POZE SI VOR PESCUI IN BAZINELE DIN CENTRELE COMERCIALE CA DE POPULAT...CE SA MAI VORBIM....
E strigator la cer cand ai vezi langa tine ca baga in punga o mrenutza de 15cm,un avat de 12 cm si clenisori de 18-25 iar daca le atragi elegant atentia se comporta de parca ar fii opariti motivand ca ai ia acasa pt. pisica.
MAMA IEI DE PISICA!
CRED CA E O PISICA ROTUNDA CU COADA DE TABLA.
Pacat! Pacat! Pacat!
Spun asta pt ca consideram ca e o generatie de la care putem invata ceva dar...nu e asa.
IN STILUL ASTA GENERATIILE URMATOARE VOR VEDEA PESTI DOAR IN POZE SI VOR PESCUI IN BAZINELE DIN CENTRELE COMERCIALE CA DE POPULAT...CE SA MAI VORBIM....
somn la naluci
Cu Salmo Ziper ati incercat careva? Eu am prins si la acest ratling! 

rapala the best vobler in the world
Re: somn la naluci
Daca incerci prinzi daca nu incerci, atunci nu ai cum, doar pestele nu vine sa cauta in trusastradic scrie:Cu Salmo Ziper ati incercat careva? Eu am prins si la acest ratling!

Cat despre dimensiuni minime ... majoritatea pescariilor nu cunosc nici speciile, eventual carasul stiuca si poate somnul ca e mai altfel in rest e peste ...din pacate nu odata am vazut avatei si salai de 8-10 cm prinsi la viermus si cand ziceam ceva primeam niste replici si amenintari de numa numa....