Ilie, ai inteles gresit ideea, si nu ma consider a avea valoare sau pricepere, in pescuitu asta inveti ceva la fiecare partida si multe gherle se duc pe apa Oltului. Din pacate nu detin nici cheia aceea care ma face sa ma uit pe apa si sa stiu ce merge in ziua respectiva.
Nu toti cei care dau la rotativa si Clakin rap sunt niste natarai(ai extras din context), si eu dau la voblere, preponderent lipless unde raul este foarte lat si cu barbete pe salbatic, dar sunt oameni care nu stiu sa faca altceva, pe deoparte ar trebui sa ma bucur, in fond sansele lor sunt limitate de zilele in care functioneaza acea naluca. Insa fac referire la o categorie de oameni care nu au in trusa decat astfel de naluci, si crede-ma, exista. Ciudat sau nu afiseaza si un aer de superioritate ca deh, trusa lor e plina de naluci de 100 de lei, nu te poti apropia la 10 m ca dau din gura, ma rog, stiu eu bine pe cine fac natarai, si nu sunt din cei cunoscuti sau de pe forum (oameni cu - care am mai vorbit sau comunicat ). Ma rog , poate tu nu te-ai intalnit cu ei , insa sunt niste bajeti de pe la Mures, RmValcea, Bucuresti, Fagaras care atat au, atat stiu.
Si amu is sanse sa ma intalnesc cu vr-unu dintre ei , vorba ta, daca so simti natarau nu are decat sa ma stranga .... de mana
Si ca sa iti raspund si de cei cu rotative, sunt oameni care mergi pe balta si pescuie linistiti la pluta, ai prins o marla la "nu conteaza ce" si te trezesti ca toti se transforma in spinneri absoluti cu rotative
P.S.
Personal consider ca Cluching Rupu ala e o porcarie pentru cei care stiu a pescui , si multe alte voblere rattling. Ideea e ca alea le incerci in anumite conditii si in anumite zone