Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Mar 2011, 17:21

pikeman scrie:Personal consider ca Cluching Rupu ala e o porcarie pentru cei care stiu a pescui , si multe alte voblere rattling. Ideea e ca alea le incerci in anumite conditii si in anumite zone, insa de foarte multe ori pestii nu sunt receptivi (datorita presiunii pe apa) la asemenea stimuli.

De exemplu pe Olt sunt multi natarai care dau cu d'astea, si prind, normal, rata nu e prea grozava fata de alte naluci, dar ei nu realizeaza ca in anumite momente mai trebuie o pauza in a stresa si a pune presiune pe apa cu vibratoarele alea, cam 90% le folosesc fara cap. Vin pe apa, scot Clacking rapu si dau pana le cade mana , iar cei de langa ei au de suferit . Da' nu , astia daca vad ca nu mere la Clackin, scot RNR, Livebait etc , etc

Cei ala Jointed de la Rapala? cei ala shad? :lol: :lol: :lol:
Nu toata lumea are valoarea si priceperea ta.Probabil ai ajuns intr-un anumit stadiu in care doar uitandu-te la apa stii ce merge in ziua aia.De fapt daca mi-aduc aminte pentru tine si cei care folosesc rotative sunt niste natarai,acum vad ca si astia cu vibratoarele.Fi mai cumpatat in afirmatii de genul asta,poate intr-o zi te intalnesti cu vreunul dintre ei si din prea mult respect te vor strange de....mana.Sper ca nu ai luat mesajul meu decat ca un sfat prietenesc,de la unu care recunoaste ca mai are multe de invatat in materie de pescuit :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 17:44

sorry ... credeam ca e topicul de avat ... se poate sterge mesajul ... merci

:oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Mar 2011, 18:20

am auzit ca la voblere de forma asta ar mai merge somnu dar nu stiu daca marimea e buna. voi ce ziceti?: :roll:
http://www.am-angelsport-onlineshop.de/ ... 236_x2.htm

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 18:27

kingofbeasts scrie:am auzit ca la voblere de forma asta ar mai merge somnu dar nu stiu daca marimea e buna. voi ce ziceti?: :roll:
http://www.am-angelsport-onlineshop.de/ ... 236_x2.htm
am auzit ca ar fi prins un individ un somn de vreo 487,569432 Kg cu ala ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... dar era alta culoare care e secreta ... :lol: :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mar 2011, 18:41

Ilie, ai inteles gresit ideea, si nu ma consider a avea valoare sau pricepere, in pescuitu asta inveti ceva la fiecare partida si multe gherle se duc pe apa Oltului. Din pacate nu detin nici cheia aceea care ma face sa ma uit pe apa si sa stiu ce merge in ziua respectiva.

Nu toti cei care dau la rotativa si Clakin rap sunt niste natarai(ai extras din context), si eu dau la voblere, preponderent lipless unde raul este foarte lat si cu barbete pe salbatic, dar sunt oameni care nu stiu sa faca altceva, pe deoparte ar trebui sa ma bucur, in fond sansele lor sunt limitate de zilele in care functioneaza acea naluca. Insa fac referire la o categorie de oameni care nu au in trusa decat astfel de naluci, si crede-ma, exista. Ciudat sau nu afiseaza si un aer de superioritate ca deh, trusa lor e plina de naluci de 100 de lei, nu te poti apropia la 10 m ca dau din gura, ma rog, stiu eu bine pe cine fac natarai, si nu sunt din cei cunoscuti sau de pe forum (oameni cu - care am mai vorbit sau comunicat ). Ma rog , poate tu nu te-ai intalnit cu ei , insa sunt niste bajeti de pe la Mures, RmValcea, Bucuresti, Fagaras care atat au, atat stiu.

Si amu is sanse sa ma intalnesc cu vr-unu dintre ei , vorba ta, daca so simti natarau nu are decat sa ma stranga .... de mana :lol: :lol: :lol:
Si ca sa iti raspund si de cei cu rotative, sunt oameni care mergi pe balta si pescuie linistiti la pluta, ai prins o marla la "nu conteaza ce" si te trezesti ca toti se transforma in spinneri absoluti cu rotative :lol: :lol: :lol:

P.S.
Personal consider ca Cluching Rupu ala e o porcarie pentru cei care stiu a pescui , si multe alte voblere rattling. Ideea e ca alea le incerci in anumite conditii si in anumite zone

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Mar 2011, 18:52

Acum e clar :wink: nici nu mai stiam ce sa fac in cazul in care ne-om intalni pe apa,sa scot berea sau sa te stropesc cu aghiasma :lol: :lol:
ps:treaba cu privitul la apa e pe bune,stiu un mos,mare clenar care atunci cand merge la pesti se uita la apa si se intampla sa zica:azi nu merge,azi bem :lol: Ce-i mai interesant e ca atunci cand zice ca trage,chiar asa-i.Probabil asta in zilele in care-l si doare ficatul si nu mere rachia :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mar 2011, 19:04

apoi odata ne-om vide , ii bun sa ai si berea dupa tine, ca poa nu mere pestele :lol: :lol: :lol:
P.S. poa il convertim pe mosulica la avat/stiuca/somn :lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Mar 2011, 20:06

pikeman scrie:sunt oameni care mergi pe balta si pescuie linistiti la pluta, ai prins o marla la "nu conteaza ce" si te trezesti ca toti se transforma in spinneri absoluti cu rotative :lol: :lol: :lol:
]
:lol: Asa am patit anul trecut, merg pe o balta plina de buruiana, cu gandul sa dau la stiuca...
Balta era plina de plutaci care dadeau tot la stiuca, dar gasesc un loc langa 2 persoane (si aia tot la pluta) si arunc un slider... Dupa vreo 3 ture de manivela ataca o marlita la vreo 800 gr si o scot pe mal. In timp ce ii scoteam ancorele din gura, aud in spatele meu pe unul dintre ei ca ii sopteste celuilalt: " La vobler baa, baga vobler!" :lol: :lol:
Nu va mai zic ca dupa ce am eliberat-o si am plecat de acolo, exact pe locul ala s-a pus unul dintre ei... si dadea la vobler :D
Scuze de off...

Bodea Andrei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bodea Andrei » 11 Mar 2011, 20:42

http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... e-poveste/
AM POSTAT ACEST COMMENT PE WSB DAR ADMINI SITE-ului NU AU APROBAT COMENTARIUL!! ADEVARUL DOARE!!1
Ar mai trebui adaugate doua lucruri mari si late:
1) Respectivul Florin zis “Floreâ€
Zambetul este a-l 2-lea lucru frumos pe care il face o femeie cu buzele!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 11 Mar 2011, 20:56

elias scrie:Mah Dane,tu ai prins somn la Xcalibur sau Salmo Zipper pana la urma? :lol:
pai am prins mai multiiiiii

Scrie răspuns