Somn la rotativa

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Iun 2005, 19:31

@remusnico

si cum ai vrea sa-ti spunem, remus sau nico? :twisted:

tu cu gura ta spui ca nu trebuie tinut cont de orientarea sexuala.... pai te-a intrebat cineva de aici daca esti gay sau nu? de ce nu poti sa taci din gura? Nici nu ma mir ca ala te-a injurat... vorba lui Sorin, te aruncam in apa daca eram in locul lui.... apoi dadeam la japca dupa tine.....
bah, voi astia, dupa ce ca sunteti cum sunteti, va place sa mai si semnalizati... dar de fapt, la ce sa ne asteptam de la.... fiinte ca voi.. :evil:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Iul 2005, 01:04

Se duce pe apa sambetei si forumul asta.... :cry:
Daneeeee,unde esti :?:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 01 Iul 2005, 07:56

remusnico scrie:Sunt foarte suparat ! Pescarii de azi nu mai sunt ce au fost pe vremuri. Am fost acum o saptamana sa dau la mrean, dar fiindca am stat 2 zile, in a doua zi am constatat ca mi-au murit toate ramele, am vazut pe mal un vecin de-al meu de la bloc care era si el la pescuit. M-am dus la el si l-am rugat sa-mi dea si mie o rama/doua, la care el m-a injurat si m-a amenintat ca ma bate, fiindca stia ca sunt homosexual si s-a gandit la cine stie ce prostii… Noi pescarii ar trebui sa ne ajutam intre noi indiferent de orientarea sexuala, eu tot timpul am dat rame si chiar carlige altor pescari desi ei nu erau homosexuali.

Acum mi-a mai trecut supararea ca am facut o mancare excelenta de peste cu busuioc, eu sunt mai pasionat de latura culinara a pescuitului, prinsul pestelui mi se pare un pic prea animalic si un pic barbar, de multe ori ii arunc inapoi pe saracii pestisori ca mi se face mila de ei.

Ceea ce am vrut sa spun e ca pescarii ar trebui sa se respecte si ajute intre ei indiferent de culoarea politica, religioasa sau orientarea sexuala !!!
Ce mama dracu are orientarea ta sexuala cu pescuitul somnului la rotativa ????? Sau de ce nu ai scris treaba asta pe un site de homosexuali , unde nici dracu nu - ti avea treaba ?????????
Vi tu noua sa ne explici ca esti curist , parca ar fi asta treaba noastra .
Acum iti mai zic eu ceva :daca prisul pestelui ti se pare animalic si barbar cum ti se pare ****-N-*** ?????? Aia e ornitologic si tatar ?
Deci domnule eu iti spun ca nici macar animalele nu se ard in *** , si se lupta pentru a apuca o bucata de putzulica de femela !!!
Astfel io consider ca nu te ridici nici macar la gradul de animal , esti un fel de OZN scapat d'ampulea pe pamant .

Daca veneai sa mi ceri mie rame eu intai cautam in rau o cioata pe care intai o ascutem bine si abia apoi te aruncam in apa astfel incat sa aterizezi cu partea dorsala exact cu gaozu tau pe varf . Numai asa te trimiteam sa dai mana cu victimele lu' Tzepesh care pe vremea lui ti-ar fi gasit sigur o rama pe masura .

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

IN ATENTIA TUTUROR, DAR MAI ALES A UNORA!

Mesaj de remusnico » 01 Iul 2005, 11:51

Sunt remusnico, si am ramas masca la citirea anuntului pe care l-as fi postat eu joi, 30.06.2005. Vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca nu eu sunt autorul. Am mai spus de faptul ca sunt nou pe net si nu ma pricep prea bine, si se pare ca cineva care se pricepe bine la acest lucru a profitat de asta, mai ales ca cei care au "painea si cutitul" se pare ca au aflat parola mea. Au cazut in plasa foarte multi, fiind "pescuiti" cica in mod inteligent. Rog pe toata lumea sa stea stramb si sa judece drept.
Exista oameni care se pricep foarte bine la net, dar nu sunt in stare sa judece, dupa cum exista oameni care pot foarte bine sa gandeasca, fara sa cunoasca netul. Avand in vedere ca am postat doar cateva mesaje pe net pana acum, din care unul singur a fost, se pare, ofensator la adresa unei anumite persoane careia i-am reprosat limbajul si tonul, ce parere aveti despre "metodele" pe care acel membru le foloseste pentru a discredita pe cineva care are o alta opinie si nu ii apreciaza "spiritualitatea"?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 01 Iul 2005, 11:54

Sa-l tragi in teapa! :twisted:
near the beer

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 01 Iul 2005, 22:33

BAAAAAAAAIIIII!!!!
Noi discutam despre spinning, sau despre pescuit la fund?? :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Re: IN ATENTIA TUTUROR, DAR MAI ALES A UNORA!

Mesaj de Michael » 02 Iul 2005, 04:16

remusnico scrie:Vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca nu eu sunt autorul.
Esti absolut sigur de asta?Sau ti-a pierit curajul de a-ti afirma cu tarie orientarea... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 04 Iul 2005, 08:35

remusnico a scris:
Vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca nu eu sunt autorul.

Esti absolut sigur de asta?Sau ti-a pierit curajul de a-ti afirma cu tarie orientarea...
Cred ca tipul sufera de dedublare de personalitate.
Dr JackASS and MR Hide the salame :lol:

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

SA STIE TOATA LUMEA!

Mesaj de remusnico » 04 Iul 2005, 09:29

Michael, eu am rugat pe toata lumea, inclusiv pe tine, sa faca un mic efort de gandire.
Bogdank, cum ti s-ar parea daca te-ai pomeni si tu cu o marturisire din partea ta, spusa tuturor, cum ca esti gay?
Intrucat altii ma personifica, cred ca am si eu dreptul sa-mi spun parerea despre acest subiect.
Dupa cum stiti, exista deja pe mapamond 4 tari nebune care au legalizat casatoriile gay. Pana aici, desi este impotriva firii, mai treaca-mearga. In fond si pana la urma, e si ei oameni, ce dracu'!. Si de ce sa nu aiba si altii democratii originale? Insa a le da prin lege acestor cupluri posibilitatea de a adopta copii, mi se pare de-a dreptul oripilant. Fie si numai pentru faptul ca acei copii vor observa la un moment dat, ca "mamele" lor se barbieresc.
La fel de oripilant mi se pare ca voi sa cititi ceea ce as fi scris eu joi, 30.06.2005. Pentru voi, si nu pentru mine. Ca eu unul nu ma pot supara, pentru bunul motiv ca nu poti cere nici unui membru al forumului mai mult decat poate da. Si atunci iti zici ca omul e "membru", si atat. De altfel, cum credeti ca se potriveste poza din avatar, (postata temporar la sectiunea "regulament pt. concurs") pe care as fi ales-o eu (evident ca nu), cu "marturisirea" mea? E chiar asa de greu sa gandim?
Pace tuturor, si rahat in traista!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Iul 2005, 10:48

si totusi ...topicul e unul ,discutia cu totul si cu totul paralela fata de topic poate ca e bine sa mutati discutia (cel mai bine ar fi sa fie purtata in alta parte sau de loc) si sa nu uitam unde ne aflam
nu va bateti joc de un forum decent si respectat .. nu-l transformati in altceva va rog frumos
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Închis