remusnico scrie:Sunt foarte suparat ! Pescarii de azi nu mai sunt ce au fost pe vremuri. Am fost acum o saptamana sa dau la mrean, dar fiindca am stat 2 zile, in a doua zi am constatat ca mi-au murit toate ramele, am vazut pe mal un vecin de-al meu de la bloc care era si el la pescuit. M-am dus la el si l-am rugat sa-mi dea si mie o rama/doua, la care el m-a injurat si m-a amenintat ca ma bate, fiindca stia ca sunt homosexual si s-a gandit la cine stie ce prostii… Noi pescarii ar trebui sa ne ajutam intre noi indiferent de orientarea sexuala, eu tot timpul am dat rame si chiar carlige altor pescari desi ei nu erau homosexuali.
Acum mi-a mai trecut supararea ca am facut o mancare excelenta de peste cu busuioc, eu sunt mai pasionat de latura culinara a pescuitului, prinsul pestelui mi se pare un pic prea animalic si un pic barbar, de multe ori ii arunc inapoi pe saracii pestisori ca mi se face mila de ei.
Ceea ce am vrut sa spun e ca pescarii ar trebui sa se respecte si ajute intre ei indiferent de culoarea politica, religioasa sau orientarea sexuala !!!
Ce mama dracu are orientarea ta sexuala cu pescuitul somnului la rotativa ????? Sau de ce nu ai scris treaba asta pe un site de homosexuali , unde nici dracu nu - ti avea treaba ?????????
Vi tu noua sa ne explici ca esti curist , parca ar fi asta treaba noastra .
Acum iti mai zic eu ceva :daca prisul pestelui ti se pare animalic si barbar cum ti se pare ****-N-*** ?????? Aia e ornitologic si tatar ?
Deci domnule eu iti spun ca nici macar animalele nu se ard in *** , si se lupta pentru a apuca o bucata de putzulica de femela !!!
Astfel io consider ca nu te ridici nici macar la gradul de animal , esti un fel de OZN scapat d'ampulea pe pamant .
Daca veneai sa mi ceri mie rame eu intai cautam in rau o cioata pe care intai o ascutem bine si abia apoi te aruncam in apa astfel incat sa aterizezi cu partea dorsala exact cu gaozu tau pe varf . Numai asa te trimiteam sa dai mana cu victimele lu' Tzepesh care pe vremea lui ti-ar fi gasit sigur o rama pe masura .